Bölüm 32

Kullandığım şampuanın reklamı “Kırıklara karşı birebir” diyordu, onca yıldır kullanıyorum bi bendeki kırıklığı alamadı gitti. Sabahtan akşama düşündüğüm tek şey “Bugün de yapsam mı şu parmak olayını yapmasam mı?”. Yapmak için gün boyu azıp dursam da, çok alışmak istemiyordum.. Ortaokul yıllarında ilk kez boşaldığım gün 15 kere asılmıştım, sonra ne mi oldu? Tabii ki iki hafta işerken bile ebem sikildi, yara olmuştu zavallı çüküm.. İşte sekste yeni keşfettiğim her boka böylesine saplantılı bir şekilde takılmam korkutuyordu beni, yaa bi de götü yırtarsam ne bok yerim, nasıl gider de okul revirine “Pardon, götüm azcık yırtılmış da bi dikiş atsanız?” diyebilirim.. Yanyana osbir çeken iki ergeni bile ibne diye yaftalayan okul, götü yırtık birini topa dizerdi herhalde.


Bu hayatta insanın başına ne gelirse ya meraktan ya da yaraktan gelir derler ya, işte benim denklemde “ya-ya da”ya yer yoktu. Ben daha çok “ve-ve de”lerin adamıyım, doyumsuzluk başa bela. Abazalıktan okulun arkasındaki dağın tepesine çıkıp “Yok mu beni sikeeeeeeen” diye bağırasım geliyor. Nasıl insanlıktan çıktıysam “Hay ben senin götünü sikem!” diye küfredene bile “ahihi-ihihi” kikirdiyordum; hayır onu bunu bırak millet küfür etmeye de korkar oldu “Buna sövünce götü başı oynuyor, aman sövmeyek de adam gibi dursun” diyerek.. Her gün dersler bitince kendimi sikicem ooooohhhh diye sevdalı sevdalı düşünürken derslerde bile boşalmaya başladım.. “O nasıl bir hayvanlık, nasıl boşalır bir insan derslerde” değil mi ama? İşte çaresizseniz, çare sizsiniz; o konuya da şöyle bir çözüm getirmiştim..


Bazı dersler öylesine sıkıcıydı ki ben eskiden o derslerde uyanık kalmak için dudağımı ısırır, yanağımı mıncırır, bacağımı çimdirirdim.. Artık kolayı var “osbir çekmek” yetiyor uyanık kalmaya. Sıkıcı ders öncesi yerleşiyorum sandalyeme ve sandalyeyi o sıra belime değecek şekilde yanaştırıyorum sıraya.. Sonrasında sağ elim sıra üstünde not tutar pozisyonda, sol elim de cebimde madenime “hanimiş de hanimiş” yapar halde.. Keş’in bana “Hadi sigara içelim” deyişini hayal etmem bile yetiyordu bayrağı göndere çekmeme, sonrasında yavaş yavaş tepesini sıvazlayarak devam ediyordum gündüz vakti rüya görmeye.. Bu sıvazlama olayını 20 dakika kadar yoğun hayaller eşliğinde yaptıktan sonra gözlerimi belerte belerte boşalıyordum.. Bu derslerde osbir olayım da milletin diline sakız olmuştu bir ara; “Oğlum o kızı Anıl’a versek sabaha kadar siker lan, eleman derste bile boşalıyor; burdaki buruşuk amlıların önünde bu kadar aşka gelen var ya o kızı ağlatır lan ağlatır”.. İşime geliyordu bir yandan böyle konuşmaları, ibne olduğumu düşünmelerindense iflah olmaz bir sapık olduğumu düşünmeleri daha onurluydu.. Şimdilerde “gay olmak onursuzluk mu” falan diye önüme geleni siksem de, o zamanlarda “aman kimse duymasın” diyordum. Başkasının elinden ekmek yerken kendi türküsünü söyletmiyorlar adama bu düzende..


Yeni keşfedilen’in bokunu çıkartmaya olan meyilim 90derece, hep aykırıyım hep dikine.. Gel zaman git zaman birken iki olan parmaklar üçe çıktı.. Evet evet sonrasında da elimi “offff bu çok lezzetli olmuş mamamiaaa” pozisyonunda götüme sokma çalışmalarına başladım.. Moralim bozulmaya başladı bu hallerime, hayır yani hem içimde başka bir erkeği hissetmenin yerini tutmuyordu, hem de her seferinde bir şeyler eksik kalıyordu, yani o parmaklar ne kadar derine inebilir ki, soksam soksam 3-5cm bir şey sokabiliyordum.. Canım kıymetli ya bi de kendime kıyamıyordum.. Bir de “darlığıma” laf gelsin istemiyordum. Düşünsene biriyle yataktasın, böyle o arkanda kaşık pozisyonu yapmışsınız; kremlemiş iyice vezneyi.. Sokuyor eleman yavaş yavaş ama sende tık yok.. Hadi tamam acı hissetmemek hoş duygu ama ya eleman “Ulan atmosfer bile senden dar” diyerek donu çeker de giderse.. Aman yeaa, arkasından “Oğlum derin olan kuyu değil, kısa olan iptir.” der bi sigara yakarım..


Bu parmaklama olayında geldiğim son noktanın aklıma soktuğu ikinci senaryo da şöyle: Yataktayız elemanla.. Ben mırın kırın ediyorum “Yaa yapmasak, çok canım yanıyor.. Öpüşmek daha zevkli hem” diye.. Eleman daha da bir azıyor, hani darsın ya böyle o genişletcek seni ve sen de onun olmuş olcaksın (Türk tokmakçısı böyle de salak, canın yanıyorsa iffetlisin onlara göre).. Eleman sevişirken ha bire eli arkaya atıp benim götü yoklıcak.. Ardından “Yaa biraz kremleyim arkanı, tamam söz seks yapmıcaz sadece parmaklarımla masaj yapıcam” dicek bana.. Ben böyle gözlerimi devire devire “Tamam ama çok yavaş ol, yapmayalı çok uzun zaman oldu çok korkuyorum” diye döncem arkamı (istemem yan cebime koy bebeğim modu).. Eleman parmaklamaya başladıktan 10 dakika sonra ben inlemeye başlıyorum “Ahhh! Yüzüğün… Yüzüğüüüün…”. Eleman yüzüme bakıyor ve “Ne yüzüğü lan! Saatim.. Saatim!”. .. ve ben “(o_O)”.

Yorumlar