Bölüm 82

Uzandığım o kampet ilk kez böylesine sırtıma batıyordu. Kampetteki battaniyenin boyumu örtemeyecek kadar kısa olduğunu ilk kez o gece farketmiştim.. Ne yatağıma gömülebiliyor ne de battaniyemin altına saklanabiliyordum. Göz kapaklarım yetmiyordu görmemi engellemeye.. Gecenin 2’sine kadar o tuvalet kanadında yaşananları tekrar tekrar izlettim kendime, nerede hata yapmıştım bu sefer? Acaba yanlış bir şey mi demiştim ki? Yok amk susmam gereken yerlerde sustum da hep.. Üstelik “ooo eline ne de yakıştı benim alet” diye taşak da geçmedim.. Neyin tribiydi bu amk? Ya hadi seks sonrası yine bi soğudu diyeceğim ama o da değil, seksten sonra gülüşerek sigara içtik.. Tuvaletlerde miydi acaba sorun? Tuvalet değil başka yerde yapsak daha mı farklı olurdu ki? Yok abi neyin kafasını yaşıyorum ben! Orospuçocuğu yine sikti gitti işte.. Koluna dirsek atışımda da bi bok yoktu haa, herkes yapıyor sonuçta bunu birbirine “Pşşşt! Yine nerelere daldın öyle?” der gibi.. Allah belamı verseydi de o sik’e el sürmeseydim! Lan bana adam mı yok bu okul dışında! Gidip gidip “şerefsiz” olduğunu bildiğin kişiye ne diye güvenirsin ki!


Saate bakmak için gözlerimi araladım.. İlk gördüğüm şey “Welcome to the Hell.” oldu yine. Aklımdan bu yazı için geçirdiğim ve o “olabilir” dediğim senaryoları da ateşe verdim.. Bu yazıyı yazan kişi mutlaka bir başka Keş’ten nasibini almış diğer bi Anıl’dı. Amına kodumunu piçi inşallah sigaradan migaradan bi boklardan ceza alır da atılır okuldan! Acaba çaktırmadan idareye ispiyonlayıp ben mi atılmasını sağlasam? Yok abi o zaman dışarda da başıma bela olur.. En iyisi kendi belasını kendi bulsun diye beklemek..


Kendime üzülmek yok, amaaaan takma işte alt tarafı sikiştik falan diyordum da işin aslı fena koyuyordu.. Öyle bir koyuyordu ki sesim bile çıkmıyordu acıdan.. “Lan amın feryadı! Götümü vermişim sana daha ne istiyon piç!”. İşte tüm bu söyleyemediklerim kafa yapıyordu bende.. Allah bilir yine osura osura uyuyordur çadırında.. Bana da büyük bir olgunlukla hazmetmek kalmıştı yine.. Tanrı kör, tanrı sağır ve tanrı çok acımasız! Yoksa böyle bir orospuçocuğunu dünyaya göndermiş olmasının başka bir açıklaması olamazdı.. “Bir gören olcak” ha! Ulan kan sikinden çekilince erkekliğin de bedenini mi terkediyor? Bir kere de inik bir sikle karşımda erkek gibi davransan ya!


Yattığım yerde sinirden ellerimle kampetimin yan taraflarını sıkıyordum.. Çadırını mı yaksam ki? Yok abi benim olduğumu bir gören falan olur.. Erkek kediler bile sikile sikile sikmeyi öğreniyordu.. Bense o “sikile sikile” kısmında bozuk plak misali takılıp kaldım.. “Anıl nasıl öğreniyor?” diye sorsalar birine, “Sikile sikile sikile sikile sikile sikile sikilesikilesikilesikilesi……….”den başka yanıt yok.


İşin garibi ağlamak istiyordum ama ağlayamıyordum bile.. Götvermekten utanmayı bıraktım bırakalı daha haklı sebeplerle ağlamaya başlamıştım.. ve o piç artık ağlamaya bile değmiyordu.. “Acaba yarın sabah sporunda ne olcak, konuşur mu ki benimle?” diye düşünürken uykuya dalmışım.. Ah be Keş! Beni versinler ellere, seni siksinler..

Yorumlar