Forum

  • Ana Kategori

    Ana kategori, çeşitli alt kategorileri içerir ve lezbiyen, gey, biseksüel, trans, interseks ve diğer cinsel yönelim ve cinsiyet kimlikleriyle ilgili konuları kapsar.
    • Genel

      Genel Kategorisi, çeşitli konuların tartışıldığı ve paylaşıldığı geniş bir alanı içeren bir platformdur, burada kullanıcılar çeşitli ilgi alanlarına göre konulara katkıda bulunabilir, fikir alışverişinde bulunabilir ve birbirleriyle etkileşimde bulunabilirler.
      Konular
      284
      Gönderi
      6.3k
      6.3k
    • Şehir Rehberi

      Şehir Rehberi kategorisi, çeşitli şehirler hakkında bilgi ve rehberlik sağlayan bir platformdur, burada kullanıcılar şehirlerle ilgili gezi ipuçları, mekan önerileri, yerel etkinlikler ve diğer şehir deneyimleri hakkında bilgi paylaşabilirler.
      Konular
      28
      Gönderi
      129
      129
    • Haber

      Haber kategorisi, güncel olaylar, gelişmeler ve ilgili konular hakkında bilgi sağlayan bir platformdur. Bu kategoride, kullanıcılar son haber başlıklarını, haber analizlerini, toplumsal, siyasi, ekonomik ve kültürel konularla ilgili haberleri takip edebilir ve tartışabilirler.
      Konular
      67
      Gönderi
      145
      145
    • Açılma Hikayeleri

      Açılma Hikayeleri kategorisi, LGBTI+ bireylerin kendi kişisel deneyimlerini ve açılma süreçlerini paylaştığı bir platformdur, burada kullanıcılar kendi hikayelerini anlatabilir, destek alabilir ve başkalarına ilham verebilirler.
      Konular
      26
      Gönderi
      434
      434
    • Misafirler

      Misafirler kategorisisinde topluluğa üye olmayan bireylerin konu başlatabildiği ve mevcut konulara yanıt verebilir. Bu kategori, farklı konularda görüşlerini paylaşmak, sorular sormak veya toplulukla etkileşime geçmek isteyen ziyaretçiler için bir platform sunar.
      Konular
      4
      Gönderi
      24
      24
  • Ekstra

    Ekstra kategori, farklı ilgi alanlarına ve özel alt kategorilere odaklanır ve kullanıcılara geniş bir yelpazede ilave içerik ve tartışma seçenekleri sunar.
  • LGBTİ

    LGBTİ kategorisi altında, her alt kategoride özel olarak lezbiyen, gey, biseksüel, trans ve interseks bireylerle ilgili alt kategorileri ele alınır
    • Lezbiyen

      Lezbiyen kategorisi, lezbiyen bireylerin bir araya gelerek deneyimlerini paylaştığı ve destek aldığı bir platformdur, burada lezbiyenlikle ilgili konular, ilişkiler, toplumsal meseleler ve kişisel deneyimler hakkında bilgi alışverişi gerçekleştirilebilir.
      Konular
      19
      Gönderi
      211
      211
    • Gey

      Gay kategorisi, eşcinsel erkeklerin bir araya gelerek deneyimlerini paylaştığı ve destek aldığı bir platformdur, burada eşcinsel erkekler ile ilgili konular, ilişkiler, toplumsal meseleler ve kişisel deneyimler hakkında bilgi alışverişi gerçekleştirilebilir.
      Konular
      22
      Gönderi
      117
      117
    • Biseksüel

      Biseksüel kategorisi, biseksüellerin bir araya gelerek deneyimlerini paylaştığı ve destek aldığı bir platformdur, burada biseksüellikle ilgili konular, ilişkiler, toplumsal meseleler ve kişisel deneyimler hakkında bilgi alışverişi gerçekleştirilebilir.
      Konular
      20
      Gönderi
      208
      208
    • Trans

      Trans kategorisi, trans bireylerin bir araya gelerek deneyimlerini paylaştığı ve destek aldığı bir platformdur, burada trans kimlikle ilgili konular, geçiş süreci, toplumsal kabul, cinsiyet tanıma yasaları ve kişisel deneyimler hakkında bilgi alışverişi gerçekleştirilebilir.
      Konular
      69
      Gönderi
      353
      353
    • İnterseks

      Interseks kategorisi, interseks bireylerin bir araya gelerek deneyimlerini paylaştığı ve destek aldığı bir platformdur; burada interseksüellik ile ilgili konular, sağlık, toplumsal kabul, haklar ve kişisel deneyimler hakkında bilgi alışverişi gerçekleştirilebilir.
      Konular
      2
      Gönderi
      11
      11
  • Topluluk Hakkında

    Topluluk Hakkında kategorisi, kullanıcılara platformla ilgili bilgileri paylaşma, destek alma ve şikayetleri iletmek için bir alan sağlar