Selam millet. Kim hangi bilgisayar oyunlarını oynuyor? Hangi türleri seviyor? Telefonda vs. bulmaca çözenler siz de gelin katılın aramıza.
Ayrıca Heartstone oynayanlar var mı aramızda benden başka
Selam millet. Kim hangi bilgisayar oyunlarını oynuyor? Hangi türleri seviyor? Telefonda vs. bulmaca çözenler siz de gelin katılın aramıza.
Ayrıca Heartstone oynayanlar var mı aramızda benden başka
modern combat 5
oynuyordum da... Artık üniversite zamanından zaman yok lol ss
Steamin aktif kullanıcısıyım 700 e yakın oyunum var ne bulsam oynuyorum benim için olmazsa olmaz
Bir ara Cs:Go baya oynuyordum, Fortnite ama işten fırsat kalmıyor artık, dizi bile izleyemiyorum doğru düzgün
Sınavlara çalışmaktan Counter Strike oynayamıyorum ama eskiden anasını ağlatırdım
Counter strike 1.6 oynuyorum bende
ps4 hikayesi olan oyunları severim Detroit, last of us, metro, beyond two souls gibi gibi. birde aktif olarak pubg ve lol hastasıyım tabi şu sıralar pc bir miktar ölü olduğu için ve ps4 sattığım için daha çok pubg oynuyorum
Cs 1.6 gelin serverimiz yardımcı oluruz xD
Video oyunlarıyla oldukça ilgileniyorum. Ancak şuan elimde oyun konsolu yok. Resident Evil'in bütün serisi, Detroit, Last Of Us, The Walking Dead, Devil May Cry'in bütün serisi oldukça başarılı bulduğum ve bayağı sevdiğim oyunlar ss
Üniversite sınavından sonra Pc mi yükseltmeyi ya da oyun konsolu almayı düşünüyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Not: Bir de mobilden oynadığım bir oyun var IDentity V diye. Oyunun teması Dead by Daylight la aynı. Çok da başarılı olduğu söylenemez ama. Çünkü Hunter'ları bile sevimli yapmışlar oynarken gerilemiyorsun
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!