sizi eş ilan ediyorum
komik durumlar için demiştim
sizi eş ilan ediyorum
komik durumlar için demiştim
‘Sizi karı karı ilan ediyorum’
‘Sizi koca koca ilan ediyorum’
Bu bilgilerin kaynağı nedir ?
eşcinsel değilse de oğlancı. Yazdığı bir aşk şiirinde bizanslı kara gözlü bir oğlandan bahsediyor. Atatürk hakkında da eşcinsel olduğuna dair bir kanıt yok.
Güvenmem. İnsan bu bok da çıkabilir.
Trans birey görünce aşağılayan ama Bülent Ersoy'un önünde eğilecek insanlara nasıl bu durumun yanlış olduğunu açıklardın?
Yengeç, yükselenim ikizler
Çok saf olurdum herhalde. Hiçbir şeyin farkına varamazdım.
Kafamdakilerin bir gün beni bırakması. Onlar olmadan ne yaparım cidden bilmiyorum.
Hayır. Kesinlikle hayır.
Kimse tecavüzden zevk almaz. İnsanlar aklını kaçırmış.
Biyolojik kimlik sadece senin nasıl ürediğini gösterir, başka bir işe yaramaz. Ya doğurursun ya da doğurmazsın, olay bu.
Cinsiyet ise apayrı bir durum.
Kendini hem kız hem erkek olarak görenler akışkan cinsiyetli (Genderfuild) , cinsiyeti hissetmeyenler cinsiyetsiz (Agender) , bazen kız, bazen erkek bazen de hiçbir şey olarak hissedenler cinsiyetsiz (Genderqueer, kısaca Queer) ; kadın uzuvlarına sahip olan fakat tamamen erkek gibi hissedenler erkek (Female to Male, kısaca FTM), erkek uzuvlarına sahip olan fakat tamamen kadın gibi hissedenler kadın (Male to Female, MTF) oluyor.
Bir de feminem erkek, maskülen kadın ve transların kendini trans gördüğü kısım var.
Feminem erkeğin cinsiyeti erkektir, sadece toplumun kadın şunu giyer erkek şunu giyer kalıbına uymayan insan tipidir. Kadın gibi hissetmez, zaten hissetseydi feminem kadın (MTF) derdik. Maskülen kadında da aynısı geçerli.
Transseksüel bireyler kendilerini sadece cinsiyet geçiş döneminde trans olarak görür. Bir cinsiyetten diğer cinsiyete geçtikten sonra eski cinsiyetten bir şey kalmadığı ve tamamen karşı cins olduğu için kendini o an ne ise öyle görür, trans olarak görmez ama hala kendilerini LGBTİ'den görürler. Görmeyenler de var tabii.
Yapardım, kesinlikle yaparım.
Ama bu deli cesaretinden başka bir şey de değil
Burası yerine çok katılımcılı sohbetler oluşturabilirsiniz
Jo veya zane yapabilirsin, ikisi de unisex isim
Saçmadır, biyoloji hariç.
İnsanların ayrımcılığa uğraması, yok sayılması acınacak bir durumdur.
Bir insanın ten renginin başka kimsede olamayacağı halde sadece beyaz ve siyah olarak ayırmak kadar saçma.
"Erkek adam dediğin sert, maço olur. Alfa olur. " algısı yüzünden.
Asla yapmam, asla.
İnsanını değiştirmek isterdim
İlk fark ettiğim an bir arkadaşımı gereğinden fazla sevdiğim zamandı, o zamanlar kendimi biseksüel diye tanımlamaya başladım. Aradan zaman geçti, bi baktım sadece kadın ve erkekleri değil, trans bireyleri de seviyorum. Dedim ki tamam sen panseksüelsin. Geçen günlerde erkeklere ilgi duymadığımı ve cinsiyet geçişi yapmış insanları trans diye ayırmanın doğru olmadığını fark ettim ve homoseksüel olduğuma karar verdim.
Valla boş boş yatıyorum öyle, bir de biraz xxxtentacion ve Twenty One Pilots dinliyorum.
Onlara olan bakış açımız onlar gibi olursa onlardan bir farkımız kalmaz. Bu yüzden her insana davrandığımız gibi davranmalıyız ki eşcinsel insanlar hakkındaki düşüncelerini değiştirebilsinler.