Hibiskus adlı kullanıcının mesajları

    Staj süresi kısa diye biliyorum bence stajın bitene kadar bekle aynı şekilde devam et staj bitiminde işini garantile sonra açıl derim. Benim çevremdeki büyün kızlar sürekli beni öper bana sarılır "ay çok tatlı, aman da pek şeker, benimle evlensene" falan şakalar iltifatlar ki hiç birine eşcinsel olduğumu söylemedim. Kucağıma yatıp başına masaj yaparak uyuyan "sana çok alıştım sen olmasan nasıl uyurum" diyen gecenin üçünde odama gelip yanımda yatan nezaketim ve centilmenliğimden sanırım erkek olsan seninle çıkardım vs vs diyenler. Kızlar samimi ve sıcak kanlı canlılar :) ve akıllarından geçeni çekinmeden söyleme huyları var yani her hareketi her sözü her bakışı direk aşık ilgisi olarak algılama derim, sonradan üzülmemek için ama hislerini de içinde sonsuza dek tut demem kesinlikle söyle ama sevdiğin kız orada durmaya devam edecek ama bir sorun oluşması durumda iş hayatının yanması muhtemel yani az daha sabret stajın bitince itiraf et.

    zeynep casalini - duvar beni çok etkilemişti özellikle o sözlerin bana söylendiğini düşününce :) benimle bir daha asla aynı yolda yürümezmiş, benimle yürüyene yolda tuzaklarım varmış, bana çarpa çarpa nasır tutup ağlaya ağlaya yosun tutarmış. Bir söz söylemek için ölmek mi gerekirmiş cesaret edip elimi taşın altına sokacakmışım peeh. Neyse her dinlediğimde kırdığım kalpleri düşünüp kendime kızmamı ve duygusuz kalbimi sorgulamamı sağlar.

    Eşcinselliğin doğal olduğu gerçeğini çok uzun süre reddetmek için çok uğraştım, hayatımın o yılları çok çelişkili, kafa karıştırıcıydı. Kafamda yanıt arayan binlerce soru dışında İslam'a göre de bir pisliktim. Eskiden Müslümandım ama artık değil.


    İslam, eşcinsel olmanın doğaya karşı korkunç bir büyük suç olduğunu açıkça söylemiyor mu?


    Öyleyse, eşcinsel olmak İslam'a aykırı is neden müslümansın?

    Babam bunu şöyle tanımlardı ki aynı şeyi bende düşünüyorum "Ben Allah'ın bir kuluyum ama yaramaz bir kuluyum onunla benim aramda olan şeylerden kime ne bir yanlışım varsa cezamı Allah verecek naciz hane kulları değil"

    Ben de robotlaştım... Takındığımız maskelere dönüşüyoruz daha doğrusu öyle sanıyoruz aslında bunların hepsi bastırdığımız duygular ve biz onları aşmadıkça yakamızı bırakmayacaklar.

    Keşke nasıl aşılacağını biri gösterse çünkü yoruldum sürekli kendi kendime bir şeyleri çözmeye çalışmaktan.

    Terimlere karşı fikrim belli çok takılmam nasıl hissediyorsan osundur ille bir isme gerek duymam ama Tanıdığım birinden bildiğim Erkek kendini kadın gibi hissediyor yani kadın olarak görüyor ama cinsiyet değiştirme ameliyatı olmak istemiyor. Kendini zaten kadın olarak gördüğü için de kadınlardan hoşlanmasını lezbiyen olmak olarak tanımlıyordu. Böyle bir şey sanırım.

    Eşcinsel ilişki içinde olan ve çoğu zaman inançlar arası ilişkilere giren insanlarla karşılaştım.

    Bunda yanlış bir şey görmüyorum.


    Peki inandığınız dine inanmayan bir insanla çıkar mısınız?

    İnanmak yada inanmamak herkesin kendi bileceği şey. Sadece inançla ilgili değil ne olursa olsun sevklere renklere inançlara saygı duymak gerekir. Evet inandığı şeyi yada sevdiği şeyi neden inandığı neden sevdiği konusunda eğer karşısındaki ilgili ise karşısındakine anlatabilir ama sevdiği yada inandığı şeyi zorla diretemez eğer bana zorla sevdirmeye yada inandırmaya çalışıyorsa kıçına tekmeyi basarım "git az ötede sev yada inan" derim ama bana inandığı yada sevdiği "Aaa nasıl sevmezsin, inanmamak da nedir" şeklinde diretmediği sürece saygı duyarım hatta birinin inançlı olması yada bir şeyi çok sevmesi hoşuma bile gider çünkü benim o konularda bir duygu sıkıntım var sanırım sahip olmadığım için fanatikleri bile severim. Dediğim gibi şiddet, zorlama gibi bir diğer kişiye diretme olayı olmadığı sürece kendi halinde takılıyorsa sıkıntı yok dibine kadar sevsin inansın, gider onan o konuda hediyeler bile alırım mutlu olsun diye :D

    Süper zengin bir ailenin çocuğu ve manken gibi yakışıklı veya çok aşırı güzel heteroseksüel erkek veya kadın fark etmez ama biyolojik cinsiyeti ile uyumlu standart sıradan parası bol çok zeki ama hayatı fazla zorlamayan, herkesin hayran olduğu, hiçbir şeyi kafasına takmayan umursamaz, bencil, güçlü, aşırı güçlü, atletik yapılı, ne yerse yesin kilo almayan aşırı sağlıklı, hiçbir genetik veya kalıtımsal hastalığı olmayan, gözlük kullanmayan, sesi çok güzel olan, piyano çalabilen, heykel yontabilen, çok hızlı koşabilen, everestin tepesine oksijen tüpü olmadan çıkabilecek kadar sağlam bir vücut, boyu 172,3 cm uzunluğunda, ne kadar sigara içersem içeyim ciğerlerim yeni doğmuş bir bebek gibi kalacak son teknolji ciğer v2.0 entegre edilmiş vücut, yumruk atınca muhammet ali bile solda sıfır kalacak bilek kuvveti olan, 120 yaşında 30 unda gösterecek şekilde genetiği değiştirilmiş hiç grip olmayan. Dünyada var olan tüm hastalıklara karşı bağışıklığı olan süper insan olmayı istiyorum. Birde sorgulamadan inanan bir tipde olmalıyım. Çok aşırı zengin olmak istediğimi söylemiş miydim?


    Başvuruyu nereye yapıyoruz gençler :/

    2. sırada hayali anladım ama inatla okudum djhfgdsjf boy kısmı çok detaylı :D

    Yeniden dünya ya gelicek olsam yine aynı ben olmak isterdim, Ne çok kilolu ne çok zayıf, ne de Çok uzun boylu veya kısa boylu kendimi heteroseksüel olarak tanımlıyorum fakat poliseksüel'de olabilirim akıl karıştırıcı bazı noktalar ile karşılaştığım düşündüğüm noktalarda olabiliyor.


    İnsan kendini nasıl mutlu hissediyorsa bence öyle olmalıdır artıya yada eksiye gerek olmadığını düşünüyorum. Ama dünya ya yeniden gelicek olsak Kendi karakterimizi created etmek mantıklı bir seçimde olabilir 😅

    Bence karakteri değiştirmek için tekrar doğmaya gerek yok. Şahsen ben 17 yaşından sonra her sene kendimi olmak istediğim şekilde değiştirdim zorladım korkularımın üstüne gittim kendimi iyi birisi olma yönünde kırdım. Hala içimde bir yerde 17 yaşındaki o kızı hissediyorum bazen dertleşiyorum da deli gibi :D Şimdi beni tanıyan ve sevdiğim insanlara her zaman "bende kötü gördüğünüz bir şey olursa söyleyin şayet mantığım evet Alice bu değiştirilmesi gereken bir huy" derse o konuda kendimi iyi yönde değiştirmeye çalışıyorum. Fiziken bir şey diyemem ama karakter olarak direk "Ben buyum dahası yok" demek kolaya kaçmak gibi geliyor.

    Saçlarına bu kadar takık olma ya artık internet üzerinden çeşit çeşit peruk alabiliyorsun, al bitane dene bakalım kendini nasıl göreceksin ne var bunda 😉,önemli olan ben yine ben olmak isterdim dedin ya işte ben cevabımı aldım teşekkür ederim

    la saçım var peruk ne asdkfhgajsd sıcaktan nefret ederim zaten bide saç üzerine peruk no thank you :)

    bir zamanlar anlatması çok uzun olan bazı malum durumlardan dolayı kendimi sorguladığım çok zaman oldu genel anlamda da psikolojik baskıdan sanırım minicik kaldım :)

    onlardan en çok takıldığım boyum çok kısa yaşıma göre aşırı çocuksuyum diye hiç bir anlamda ciddiye alınmıyordum o yüzden uzun boylu ve daha olgun görünmek istediğim bir zaman oldu hatta sırf yaşlı görünebilmek için sigara içtiğim zamanlar vardı o nasıl mantıksa :) ama sonra bu psikolojik çevresel baskılanmanın da mına koyunca aştım o durumu :D

    şimdi ben yine ben olmak isterdim. 147 boyunda (ki diyetisyene gidene kadar kendimi 153 sanıyordum) 39 kilo 31 yaşında olmama rağmen karantina zamanı kimlik kartım yanımda yok diye 18 yaşından küçük sanıp 3-4 kez marketten kovulan ben olmak isterdim adshfgads

    bilmiyorum yada yaşım ilerledikçe vampir ısırmış gibi hala aynı görünüyor olmak hoşuma gitmeye başlamış da olabilir. Onun dışında fiziki hiç bir özelliğimi değiştirmek istemezdim.

    Haa bir tek saçlarıma bir el attırabilirdim. Mıkı saçı ne kıvırcık ne düz ne dalgalı ne kalın telli ne ince telli kendi kafasına göre dikine gidiyo deli mi ne :D hayır uzatsam aslan yelesi gibi zaten kısa boyluyum kaptan mağara adamı gibi saçlarımın esiri olmuş hissediyorum orta halli bıraksam adam gibi toplanmıyor her yansan fıttık fıttık saç fırlıyor ki arada simetri takıntısı gelen biriyim kısa tutsam ona bir bahane bulamadım :D ama saçımı hep uzatmak isteyip hiç uzatamıyor olmak biraz sinir bozucu

    İnsanlar bilmedikleri anlamadıkları ve daha çok kendi olamadıkları yada kendinin olamayacağı şeylerden korkar ve istemezler.

    İnsanlar kadın yada erkek yan yana samimi iki kişiye baktığında sevgiden ziyade cinsellik görürler ve cinsellik hayal ederler.

    Bu yalnızca LGBT+ bireyleri için geçerli değil hetero insanlar için de durum aynı el ele tutuştuğunu görmesinler öpüştüğünü görmesinler sen daha hiç bir şey yapamadan beyinlerinde bir anda kamasutra nın bilmem kaç milyon şekli canlanıyor sanırım :D


    diğer bir yandan herkes aslında hayatlarında farklı farklı konular ile bir şekilde bastırıldığı için aslında kimse kendine bakmak istemez mücadele etmek istemez kimi korktuğu kimi daha basit yolu seçtiği için koyun sürüsü mantığı ile farklı görünene, azınlığa saldırmayı ve bir çeşit ruhsal tatmin yaşamayı seçiyor sanırım.


    Hayır yoksa hiç bir mantığı yok. Özür dilerim biraz kaba olacak ama kimin kimi yatağa attığı kimler ile öpüştüğü koklaştığı niye bu kadar umurlarında sorusuna anca böyle bir açıklama bulabiliyorum.

    Ira wolf e bayıldım hele kapak fotoğrafı beni benden aldı bende Bi kamperest im resimdekinin Bi üst modeli kampervanım var 😉

    Konuyla alakalı değil ama kamperest ve kampervan beni benden aldı :D 9 yaşından beri hayalim bir karavan alamadım ki alsam zaten muhtemelen ömrümün geri kalanını 2 kedim ile göçebe olarak yaşarım muhtemelen :)

    Kulağıma hoş gelen her türlü her dilden müziği dinlerim. Bazı sayılı eski şarkılar hariç Tek dinleyemedim müzik Türkçe müzikler sanırım. Sözleri anladığım zaman şözlere takılmaktan şarkıyı dinleyemiyorum ve çoğu şarkı kafiyesiz uyumsuz ve saçma sözlere sahip oluyor. Listemin son 5 şarkısı

    Ira wolf - great divide

    Mark ronson&king princess - happy together

    Alphaville - forever young

    3 doors down - kryptonite

    Woodkid - guns for hire

    Ablanın cinsel yönelimin konusunda yanında olmasına çok sevindim annen de en azından gülüp geçmiş sevindim buna. Zor bir çocukluk ve ergenlik geçirmişsin. Cinsel kimliği ve yönelimi anlamak zaten çok zor bir süreçken, hem cinslerinden de karşı cinsten de izole edilerek daha sancılı bir süreç geçirmişsin. Umarım artık her şey rayına oturmuştur. İstediğin zaman içini dökebilirsin burada biz de birbirimizi dinlemezsek bizi kim dinler, kim anlar. Ay çok fazla biz kullandım farkında olmadan kendimizi kutuplaştırdım şuan😅

    17 yaşından sonra aştım yavaş sancılı panik atak dolu bir süreçti ama 26 yaşında yılan gibi kabuk attım :) şimdi tek sıkıntım işte ailevi duygularım yok özlem, merak, sevgi, güven gibi duygular çok istesem de hep böyle bilmediğim bir duygu gibi.

    O ilk ve tek arkadaşıma da liseye gidip gelirken yolda "Bir gün sende gideceksin nasılsa beni boşuna kendine alıştırma" falan demişim hala yüzüme vurur "hani gidecektim haa hani arkadaşlık sürmeyecekti" diye jhdsgf

    Artık ailemin dediği gibi umursamaz, bencil, ve kindar mıyım onu bile bilmiyorum Umursadığımı umursamıyor gibi sevdiğimi sevmiyor gibi kırıldığıma kırılmamış gibi kısaca hissettiğim duyguları hissetmiyormuş gibi yapmaya o kadar alışmışım ki artık o duyguyu hissediyor muyum yoksa mış gibi mi yapıyorum anlamıyorum.

    Tek bildiğim insanın kırılması üzülmesi için sevmesi güvenmesi gerekir bende alışkanlık gereği bu duygulardan uzak duruyorum böylece ne oluyor hiç bir zaman kırılmıyorum yada üzülmüyorum :)

    ama sanırım içten içe orada bir yerlerde bir ben de diyor ki Alice sevebilirsin sadece bişey yapman gerek ama ne? neyse ne aman öyle işte :)

    Hayvanların eşcinsel olduğu örnekler görmüştüm. Hayvanat bahçesinde iki dişi çift penguenin başka penguenlerin yumurtasını çalarak evlat edinmesi güzel olaydı mesela. Kedi ile köpek evde alışıyor da kuşları kedilere kaptırma aman 😅

    Yok Muhabbet kuşlarının kocaman kafesi var içinde epey serbestler ama kafeste oldukları için de kediler anca TV izler gibi önüne oturum izlemekle yetiniyor :)


    Muhabbet kuşunun da eşcinsel olduğunu 3 dişi kuş geldi biri damızlık dediler çok tatlı bir kuştu erkek kuşa kur falan yapıyordu ama bu sefil kaçıp durdu 2 tane de ben balkonda kaçak dişi muhabbet kuşu yakaladım hiç birini sevmedi ya kaçtı ya dayak yedi dişilerin hepsini verdim başkasına. En son bir buçuk sene önce yine balkonda erkek muhabbet kuşu yakaladım daha gelir gelme bir kurlar bir nazlar bir tüy ayıklamalar aman yarabbi aşk yaşıyorlar :D

    Katılıyorum. Dediğim gibi kendimi bir kalıba sokmayı sevmiyorum. Keşke daha çok sevebilsem diyorum sadece. Sorun ne biliyor musun kendi içimizde bile ayrımcılık yaşayabiliyoruz kötü tepkiler alabiliyoruz. Eşcinsel bir arkadaşım cinsel yönelimimi sormuştu sanırım bisexüelim demiştim. Bana dönüp of o ne ya saçma geliyor bana, ya karşı cinsi sev ya hemcinsini demişti sanki elimdeymiş gibi...


    Dikkat dikkat "yoğun istek üzerine sevici" ayağınıza geldi, kalp kenarına 2 dakikada overlok çekilir, elinize verilir... 8o

    Valla önüme geleni götürürüm dicem de şimdi olmıcak :D O kadar çok kalıp var ki ille birine uymak orundaymışız gibi. Daha geçen poliamori sanırım bir den fazla kişi ile bir beraberlik yaşamayı seven insanlara deniyormuş :/ sevebilir tüm ekip bundan memnunsa babane kime ne :) hayır seksilerse araya beni de alsınlar adskjgflsd tabiki şaka ben tek eşliliği severim :)


    Sevgi konusunda hangi cinsi hangi tarzı seviyorumdan ziyade belki de henüz o kişiyi bulamadığımız için kimseyi yeteri kadar sevemiyoruzdur. Belki de o kişi yoktur. Her elmanın bir yarısı varsa belki bizim yarımızı birisi yemiştir aksdjhgfdsa


    Bu gün hiç ciddi olamıyorum

    Aslında üniversite de bunu arkadaşım bana söyledi. Çocukluğumdan itibaren hep insanlardan uzak büyüdüm. İsteyerek değil tabiki bildiğin dağ başındaydık babam ve annemin psikolojisi bozuktu babam annemi aşırı kıskanırdı onu kimse görmesin isterdi sanırım önce dağ başında senelerde yaşattı sonra şehre taşında orada da tüm pencereleri gazete kağıdı ve kumaş içe çivileyerek kapatmıştı garipti her neyse kısaca ne erkek ne kadın yüzü göremedim :D kasaba da bir kaç çocuk vardı arada onların yanına inerdik ablamlar da beni hep orada evcilik oynarken çocuğun birisiyle evlendirirdi çocukta beni hep öpmeye çalışırdı bende hep iğrenir kaçardım erkekler ile tek husumetim buydu :D 14 yaşında Türkiye ye halamın yanına gelmiştik bir kaç ay halam ile yaşamıştım o zaman eve sık sık gelen temizlikçinin kızı vardı onunla oyun oynardık o kız da sürekli bir bahane beni öpmeye çalışmıştı balon şişirip "bu balonu ben gibi düşün onu öp, şimdi ben seni balon gibi öpücem" falan aksdjhfgasd yine aklıma geldi :D ama o kızı sevmiştim komiğime giderdi söyledikleri yaptıkları ama kalbimi de hızlandırırdı :) sonra tabi yine bi izolasyon ki ailevi bir şekilde psikolojim bozuktu 9-17 yaş kimse ile konuşmayınca ve sürekli köşe bucak saklanınca asosyalliğin, korkaklığın, ürkekliğin dibine vuruyorsun. Velhasıl kelam 17 yaşında hay ben böyle hayatın böyle ailenin taa deyip dışarıdan ilk okula yazıldım asıl amacım evden kaçmaktı ama 150 boyunda 39 kilo çelimsiz ve korkak biri olarak okuyarak kendimi geliştirerek kaçmanın daha mantıklı olacağını düşündüm :D neyse işte ha esas konuya bağlamak için biraz uzattım bu şekil hiç kadın erkek sevgili arkadaş edinemediğim için ilk insan insan arkadaşım lise de oldu o da normal değil açık liseydi 1 kişi hariç kimse ile kaynaşamadım o 1 kişi ile de aynı sokakta oturuyordum mecbur hafta sonra okula git gel yaparken arkadaş olduk :) heh işte o arkadaşım 5 yıl sonra üni de de tesadüf yanıma gelince ve tesadüf aynı yurda düşünce daha bi tanıştık sevgili babında değil arkadaş olarak da. Bir gün bana dedi kız sen yoksa biseksüel misin? Ben tabi hemen dedim. Yok öyle bir şey saçmalama konu orada kapandı ama benim kafada bir ışık çaktı düşün düşün "Ben çocukken de şöyleydim o kız da böyle hissettirmişti babama da büyüyünce evimin erkeği olucam bir karım olacak demişim" derken merken sabah oldu erken. Geçen ay da ablam dedi malum 31 yaşında bir kadın olarak hala sevgili yapmamış ve evlilik istemeyen biri olarak bana bakıp "belki sen eşcinselsindir" dedi bende olabilir dedim o da "bu bir tercih değil çocukluktan gelen bir şey hayırlısı olsun" dedi dün de anneme "belki de eşcinselim ondan böyle bi rahat bırak" demiştim bir evlilik mevzusu üzerine o da gülüp gitti böyle işte. yalnız klavyenin bazı tuşları bozuk olsa da aşırı klavye ile yazasım varmış içimi döktüm kusura bakmayın :D

    Bu konuyu bende henüz anlamış değilim. maskülen güçlü yönetici bad girl :) kadınlardan hoşlanırken çooook nadir belli bir kalıba koyamadığım erkeleri de çekici bulurum genelde erkelere olan ilgin çok kısa sürer hatta anlık olur belki bir hareketi bir sözü hoşuma gitmiştir bilmiyorum neyse ne bence kendimizi bir kalıba sokmamalıyız şahsen ben neyim kimim çok da umurumda değil o an karşımdaki kadın yada erkek birbirimizden hoşlandıysak hoşlanmışızdır hoşlanmadıysak hoşlanmamışızdır. Ben şuyum şöyle olmalıyım, buyum böyle olmalıyım şeklinde kısıtlamalar bana saçma geliyor. Evet bende genelde insanların normal insan heterodur diye tanımladığı sadece karşı cinse ilgi duyma olayı yok ama kime ilgi duyarsam duyayım nasıl hissedersem hissedeyim bu benlik bir şey. Alnımıza cinsel kimliği şu şunlardan hoşlanabilir onun dışına çıkamaz şeklinde yazmayacak sonuçta. Biri benden hoşlanırsan gelir söyler bende hoşlandıysam bir adım atarız aynı şekilde birisinden hoşlanırsam gider söylerim kabul ederse ne mutlu etmezse kısa bir an agabeeee moduna girer sonra hayatıma devam ederim :) bence çok kasmayın kendinizi.