Agaçlar sararınca, rüzgar göğsüme dokununca
Camdan dışarı bakınca
Anlarım belki.
Erdem Yener - Belki
Agaçlar sararınca, rüzgar göğsüme dokununca
Camdan dışarı bakınca
Anlarım belki.
Erdem Yener - Belki
Yarını..dedemi düşünüyorum 😞 bir an önce uyusamda herşeyi unutsam...
Geçmiş olsun her ne olduysa bir an önce geçer umarım ve her şey iyiye gider umarım.
Çok bir fikrim yok ama ben Trendyolu biliyorum
Kıyafetlerinizde kullandığınız renk nedir?
1) Gece
2) Kapalı
3) Maymun
4) Daha çok sütlü ama beyazda güzel
5) Çikolata
6) Twitter
7) Yaren
8 ) Hayır
9) Hayır ancak isterdim zevkli olurdu
10) Ben zaten aşırı derecede sessiz biriyim, yanında rahat hissettiğim kişilerin ve arkadaşlarımın yanında sessizlikten çıkıyorum.
11) Ne yaptığına bağlı galiba daha çok ama eder galiba
12) Uzaya çıkmak
13) Fazlasıyla
14) Eğer insanlardan kendimi soyutlamamış ve o an mutlu isem evet hatta daha çok bir şapşallık yaptığım da yapıyorum onu
15) Hayır herhangi bir yerden uzaklaştırılmadım veya kovulmadım
16) Galiba en yakın arkadaşımın ve güvenini kırarak
17) Televizyon izlemiyorum
18) Hayır konuşacak kadar özgüvenli değilim
19) Demi Lovato, Şebnem Ferah ve Cem Adrian
20) Çocukluk arkadaşım
Soda içiyorum ve tatlı yiyorum.
Bilezik belki ama metal tarzı olanlar varya onlar değil daha çok kumaş gibi veya deri gibi olanlar falan
Konuşmaktan en çok zevk aldığın kişi ?
Hayat benim için galiba gri falan olurdu sanırsam. Çünkü biraz aydınlık ve birazda karanlıktan oluşuyor, bence.
En sevdiğiniz çiçek?
Misafirler gitmemiş bende odamda uyuyakalmışım yeni uyandım formda ve bir kaç uygulamada takılıyorum
Misafirler geldi odamda takılıyorum
Uyumak için yattım telefondan bi bir şeye bakayım unutmadan diye elime aldım, eğer bırakabilirsem uyuyacağım 😅
Siyaset ve din. Çünkü ne kadar konuşulsa, tartışılırsa da hiç bir zaman net bir ortak noktaya varılamayacak ve bu konular yüzünden insanlar ayrımlar yapmaya devam edecek.
Küçükken icat etmek istediğin şey neydi?
Hoşunuza gitmesine sevindim... Bi değişiklik olsun zevkli olsun diye sorular sordum... 😄 Bu tür sorular tekrardan sormayı düşünüyorum 😂
Bence olabilir gerçekten zevkli katılımda oluyor güzel yani devamını bekliyoruz
Merhabalar herkese iyi akşamlar
Cinlik geçmez aslında sadece kendim hakkında bişeyleri düşünürüm, yani sıklıkla düşündüğüm konuları daha sakin bir şekilde düşünürüm veya sadece eğer dışarıda olabilirsem müzik dinleyip yıldızları seyrederim.
3 kelime ile kendinizi nasıl tanımlarsınız?
Dolap ve üzerindeki posterimsi şeyleri
Elimde telefon takılıyorum, bir de çay içiyorum.
Çok uzun yıllar oldu okuyalı gerçi aklımda kalan hiç bir şey yok şimdi (malum biraz yaşlıyım)
Çok güzel seri 3.serisini okumadım ama bende geç başladım okumaya
Hayır muhtemelen de söyleyemem çekingen bi insanım
Şuan aklından geçen şey nedir?
Mersi, iyyim, çok tatlı bir isim, içimdeki kurbağa
Teşekkür ederim şeker portakalın ikinci serisinden
Açık olmadığım için fiziksel bir zarar görmedim ancak giyiniş tarzımdan dolayı insanların bakışlarından dolayı ayrıştırıldığım oldu.
Tüm dünyanın seni izlediğini ve ne istersen yapacaklarını bildiğin bir an hayal et. Onlara ne söylemek isterdin?