mutlu yıllar
Posts by EgemenBix35
-
-
yine yenidennnnn selamlar
-
Arin Aktamer bilseydim alsancak daki mekanlara götürüp cevre yapmanı sağlardım
-
Barbunya_Ask evet güzel bir uygulamaydı ama neden kapandı bende anlamadım lgby sosyal ağ ı
-
doğru seninkiler çok mantıklı dimi biyolojik doğmuş bir erkek acaba kendini nasıl kadın hissetsin bir açıklarmısın bana ? hormonlar sayesin de dimi arkadaşım duygusal olarak değil hormonlar sayesin de
-
@angery_doggo eminmisin buna her insan doğuştan zaten biseksüel olup yaşı ve beden kendini oturtmaya başladığın kendini bilmeye başladığın bu hormonlar sayesin de kendini bilir ve devam eder kendini erkek gibi hissetmesi için illaki trans olacak diyede bir durum da yok saçları kısa olması da gerekmiyor ilişkide aktif olması bile bunun bir örneğidir
-
evet bu hormonlar dan kaynaklanıyor kendini erkek gibi hissetmen ve hemcinsine ilği duyman bundan oluyor
-
hoş geldin Duvar
-
-
kendimi bildim bile bu duyguları yaşayan ve yaşamak isteyen bir kadınla evlenmek ve onun da yaşamak istediklerine saygı duyup yaşamasını istedim ama maalesef ki o kadın karşıma çıkmayacak sanırım artık o kadar umutsuz kaldım siz yine de eşinizi sevin ama yaşamak istediğinize de yaşayın sonrası yok hayatımızın pişman olmak da var yaşamadığınız için keşke demeyin...
-
bence ne yaşanması gerekiyorsa 4 duvar arasında yaşanmalı dışarıda ise kadın arkadaşınla abartı olmayacak şekilde hareket etmelisin aksi takdirde hem eşini hemde kendini zor duruma düşürürsün....
-
Arin Aktamer sayfa ekranı aldım görmen için
-
Arin Aktamer ben bilgisayar dan giriyorum telefondan değil bildiğin masa üstü eski pc den üzülme facebook gibi sayfa benzerliği
-
şu lezbiyen erkek nedir bana bir açıklayın devreyi yakmak üzereyim....
-
bunun adı oruspuluk değil bence duygusal olarak bir kadına aşık olabilirsin cinsellik de yaşaya bilirsin ama cinsellik ve haz alabileceğin erkek de olabilir aynı şartlar kadın için de geçerli bir erkek e aşık olabilir cinsellik yaşaya bilir ama bir kadınla da cinsellik yaşaya bilir oruspuluk değil bu
-
I just can`t teşekkür ederim
-
Frank Gallagher doğru ise güzel haber bence
-
Ebedi sen bilmiyorsun laf olsun diye ben buyum diyorsun :)) neyse bakıp da boşa zaman harcayamam sen kendini önce bir bul
-
Ebedi lezbiyensin nedir bana açıklaya bilir misin rica etsem merak ettim bende sürekli lezbiyensi yazıyorsun anlamıyorum ne demek istediğini
-
Buse067 fanteziler güzeldir