periyodik cetvel ve çalışma lambam :'/
Posts by Bizmut
-
-
Gitmeyi çok istiyorum. Ancak yasaklanması beni tedirgin etti
-
bunu hiç bilmiyorum valla. Ben küçükken bana atari almışlardı ama orijinal değil kasetleri vardı televizyona bağlanıyordu. Süper mario, tanklı bitane oyun birde ninjalı bi oyun vardı en çok onları oynuyordum. Bazen kaset tutukluk yapardı çıkartıp içine üflerdik falan (ne alakaysa ) saatlerce oyun oynardım. Playstation’ım falan hiç olmadı zaten sonraları da unuttuk gitti. İnternet ilk çıktığı zamanlar bir tane MP3 indirmek 45 dakika sürüyordu 56k ile bağlanıyorduk. Ama o zamanların interneti daha bi gizemliydi daha bir özgürdü. Şimdi çoğu içerik hep büyük firBJHVCBJHFBVmaların ağlarında. Surf kültürü pek kalmadı artık eskisi gibi.
BUNU AÇIP AÇIP GÜLÜYORDUM KÜÇÜKKEN KATIKSIZ MALMIŞIMNIHJFBVJBFFJNHVJKHBVJHBDSMHBFVJHBFVJHBVJH
-
Kadıköy'de nerede kalıyor acaba tam olarak
Yanılmıyorsam Google de ismini aratınca yol tarifi ve web sayfası çıkıyor
-
YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MERHABA
-
merhabalar bende yeni üye oldum fakat aktif degil gibi burası daha aktif olabilecegimiz konuşabilicegimiz bir platform varmı acaba daha fazla karşılıklı bilgi birikim alışverişi hemde kaynasma adına iyi olabilir !
aynı fikirdeyim. Ama belki burayı zamanlar aktifleştirebiliriz boi
-
Ben de çoğunlukla gidiyorum Kadıköy'e ancak pek denk gelmedim. Bilen birileri varsa yazarlar belki
Umarımss
-
Kadıköy'de nereleri var biliyor musunuz?
Keşke bilsem. Okulumdan dolayı da Kadıköy' deyim.
-
Öyle bir şey var mı?
-
Orange is the new black izleyen ve seven var mı?Ve ne düşünüyorsunuz? (Dizide lgbti ilişki dışında ırk,din,sosyal vb. şeyler de var)
Ve onun dışında da sizin de sevdiğiniz,içeriğinde buna benzer konular olan film veya dizi önerebilir misiniz?😊
MÜKEMMEL BİR SERİ! Açıkcası güncel olarak yeni sezonun ne zaman çıkacağını bile takip ediyorum
-
oynuyordum da... Artık üniversite zamanından zaman yok lol ss
-
Merhaba herkese!
-
Çevremde belirli insanlar var. Homofobik olmadıklarını, tamamen Queer insanları desteklediğini söylüyorlar. Ama AIDS bulaştırırım diye benden uzak duruyorlar. Bende AIDS bulunmamasına rağmen... Tabiki herkes böyle midir, orası tartışılır.
Hatta şu tür diyologlar başladı
Birisi: Ooo saçların çok güzel olmuş.
Ben: Bir şey yapmadım, teşekkür ederim.
Birisi: Uzatmaya başlamışsın ya ondan güzel olmuş.
:D?