Aranızda Enstrüman Çalan var mı?

• Arkadaşlar, Aranızda enstrüman çalan var mı? Ya da bir zamanlar çalmayı denemiş? Hobi olarak veya profesyonel seviyede?

Bu aralar Darbuka ve ORG'a merak saldım. Ama nedense birkaç gün uğraşıp sıkılıp bırakıyorum her seferinde.

<X;(||

Winter is Coming:!:

• Official Post

Bir ara elektro klasik gitara merak sarmıştım..

O zamanlar Unkapanı'nda bir müzik firmasında çalışıyordum

Unkapanı'nda tanıdık bir mağazada Arenas marka bir gitar da almıştım

Daha sonra aynı şekilde sıkılıp bırakmıştım :)

• evde yıllardır elektro gitar kutusunun içinde duruyor. küçükken özel ders alıyordum baya ilerletmiştim. Şuan hiç çalmıyorum.

birkaç ayda bir klavyesini limon yağı ile silip tellerini değiştirip akortlayıp geri kutusuna bırakıyorum. Oda aletin sap ayarı vs bozulmasın diye o kadar.

En azından sıkılıp bırakan bir ben değilmişim içim rahatladı bir nebze ^^

Winter is Coming:!:

• evde yıllardır elektro gitar kutusunun içinde duruyor. küçükken özel ders alıyordum baya ilerletmiştim. Şuan hiç çalmıyorum.

birkaç ayda bir klavyesini limon yağı ile silip tellerini değiştirip akortlayıp geri kutusuna bırakıyorum. Oda aletin sap ayarı vs bozulmasın diye o kadar.

En azından sıkılıp bırakan bir ben değilmişim içim rahatladı bir nebze ^^

Ben de kendimi bir benim sanıyordum benim de öğrendiğim iyi oldu :D

• This threads contains 8 more posts that have been hidden for guests, please register yourself or log-in to continue reading.

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!