Posts by whatiam

Yaşlarınız sanırım biraz ufak olmalı..yani teenage çağınızdasınız. Senin yönelimini bilip de böyle davranıyor ise ya cidden hetero ve sadece merak ve heyecan aradığından böyle davranıyor. Ya da içerisinde bastırdığı sakladığı şeyler var ve hetero değil. Bu şekilde bir sonuca varamaz hatta bir birinize zarar dahi verebilirsiniz. Onunla açıkça konuş, eğer yüz yüze yapamam dersen yazarak anlat. Ondan hoşlandığını davranışlarının kafanı karıştırdığını söyle. Aramızdaki dostluk bozulmasın istiyorum bu yüzden konuşmak istiyorum de. Benden hoşlanma ihtimalin yoksa ben de buna göre davranicam ve bu konuda seni rahatsız edecek bir davranışım olmaz diye konuşur isen en azından açıkladıktan sonra sıkıntı olmaz. Zaten eminim ki o herşeyin farkında.

umarım cesaretimi toplayım dediğini yapabilirim ve teşekkür ederim

Kız kankamdan hoşlanıyorum. Benim lgbt bireyi olduğumu biliyor. Fakat ona ondan hoşlandığımı söylemedim söyleyemedim. Bugün birlikte gün geçirdik, normal arkadaşlarmış gibi değilde daha çok sevgiliymişiz gibi bakışıyoruz hep. Bazen ona çok güzelsin, öpsen geçebilir vs. Şeyler söylüyorum şaka sandığı için gülüyor sanırım. Ama mesela yürürken elimi tutuyor falan. Bir de normal tutma değil hani çiftler tutuşurlar ya o şekilde, bugün avmde hep öyle gezdik. Fakat hetero olduğunu söylüyor. Sizce ona ondan hoşlandığımı söyleyeyim mi? Eğer söylersem nasıl söylemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim

Bir lezbiyen doğuştan ve ya transeksüel kadın olmak zorundadır. Kendini doğduğun cinsiyetten farklı hissediyor isen eğer transgender şemsiyesi altında bir kimliğe sahipsindir. İlla ki yalnızca erkek olacak değilsin. Yalnızca kadın da olunmadığı gibi. Nonbinary ayrımı altında birçok kimlik çeşidi var bunları kolaylıkla öğrenebilirsin. Instagram kullanıyor isen Rainbow support project sayfamı incelersen kimlikler hakkında ayrıntılı bilgi paylaşımı yapıyoruz. Kafana takılan birşey olursa da buradan ya da Instagram'dan bana yazabilirsin

Teşekkür ederim

Hayır hissetmezler. Daha erkeksi bir görünümleri olabilir ancak yoğun şekilde bir erkek olmak istemezler. Lezbiyenler, kadınlardan hoşlanan KADINlardır; erkek olmak isteyen kadınlar değillerdir. Cinsiyet kimliği olarak kadın olarak tanımlarlar kendilerini. Bu kanalın videolarını izleyin derim, eğer ki kendinizin trans erkek olduğunu düşünüyorsanız.

Dediğim gibi erkeksi görünüme sahip olmak (kısa saç vs.) istemek ile cinsiyet disforisine sahip olmak aynı şey değildir. İnternette özellikle yabancı kaynaklarda ciddi bir araştırma yapmanızı öneririm.

Eş cinselliğin hormonlar ile alakası yok.

Teşekkür ederim

evde yıllardır elektro gitar kutusunun içinde duruyor. küçükken özel ders alıyordum baya ilerletmiştim. Şuan hiç çalmıyorum.

birkaç ayda bir klavyesini limon yağı ile silip tellerini değiştirip akortlayıp geri kutusuna bırakıyorum. Oda aletin sap ayarı vs bozulmasın diye o kadar.

En azından sıkılıp bırakan bir ben değilmişim içim rahatladı bir nebze ^^

Ben de kendimi bir benim sanıyordum benim de öğrendiğim iyi oldu :D