Orange is the new black izleyen ve seven var mı?Ve ne düşünüyorsunuz? (Dizide lgbti ilişki dışında ırk,din,sosyal vb. şeyler de var)
Ve onun dışında da sizin de sevdiğiniz,içeriğinde buna benzer konular olan film veya dizi önerebilir misiniz?😊
Orange is the new black izleyen ve seven var mı?Ve ne düşünüyorsunuz? (Dizide lgbti ilişki dışında ırk,din,sosyal vb. şeyler de var)
Ve onun dışında da sizin de sevdiğiniz,içeriğinde buna benzer konular olan film veya dizi önerebilir misiniz?😊
MÜKEMMEL BİR SERİ! Açıkcası güncel olarak yeni sezonun ne zaman çıkacağını bile takip ediyorum
MÜKEMMEL BİR SERİ! Açıkcası güncel olarak yeni sezonun ne zaman çıkacağını bile takip ediyorum
Evet,gerçekten çok güzel 🏳️🌈❤️6.sezonu pek beğenmesem de (aslında güzeldi ama lichfielddakilere kötü oldu ☹️)
wentworth, vis a vis ointb'e benzer eşcinsel ve hapishane temalı diziler.
Ikinci sezona kadar izledim ve mükemmeldi. Zaman buldukça bitirmeyi ve yeni sezonu beklemeyi planlıyorum
Ikinci sezona kadar izledim ve mükemmeldi. Zaman buldukça bitirmeyi ve yeni sezonu beklemeyi planlıyorum
Bence de izle!Gerçekten mükemmel!
The L word izlemediyseniz hemen başlayın
the l word, kiss me, below her mouth,mavi en sicak renktir bunlar en bilinen ve carpici filmler
the l word, kiss me, below her mouth,mavi en sicak renktir bunlar en bilinen ve carpici filmler
“The L Word” dışında dediklerinin hepsini izlemiştim.Güzel filmlerdi
Orange is the New Black en sevdiğim dizilerden biri. Alex Vause En sevdiğim karakterden biri karakteri canlandıran güzel kadını acayip beğeniyorum zaten. Adını biliyorsunuz ama ben söyleyeceğim Laura Prepon ahhh o kadın çok güzel seviyor yaaa...
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!