yooo !!! yooo !!!
Posts by crocus
-
-
The L word izlemediyseniz hemen başlayın
-
ıssızlığın ortasınde giden yıla gelen yılda göbek atmayı düşünmekteyim...Hmde bir başıma...
-
bak bu konunun içindeki saksıda ki çiçeğim mesela saf ve masum sevgilere saygımız sınırsızz,sevdiğimiz lafı etmişsin sevdiğimiz şarkıyı söylemişsin dil çıkarmanda art niyetsizsiz se sende bizdensin ayrıca onları Allah billdiği gibi yapsın sıkma canını
-
Aşk iki kişiyle oynanır ve iyi olan kaybeder
Metin Üstündağ
Shape of my heart- Sting
yıllarca bu güzel kompozisyona sübyancılık suçlaması yaptılar ...dil çıkarmayaydın iyiydi
-
bir mektup yazasım var okumayacağını okuyamayacağını bile bile... giden sevgiliye adminler kulağımdan tutup sınıftan atan öğretmen edasıyla ...Ben bir kadınım ve de bir kadının tenini özlüyorum...(lütfen lgbt.org sayfasında olduğumuzu unutmayın) biliyorum ki duygusallığımızın şiddeti aynı...
9
-
sevilenler uyurken ve sevenler uyanıkken bilmediğim bir yerde bilmediğim insanlara onu anlatasım vardı ; aynı gökyüzünde aynı yıldızların altında aynı acıyı yaşayan insanlara...yoksa ne işim var burada benim...herkes kadar acı çeken herkes kadar,kendini ifade etmeye çalışma çabası...içmişim başım dönüyorrrrrrrrrrrrrrrr dünya durmadann dönüyor................
-
cocuğunu arayan ebeyn havasındaymış gibi hissetttim, kırıcıda olmak istemem ama,biraz şiir biraz müzik biraz şarap bakmıştım ...Slm bu arada hoşbulduk ...
-
kış başlıyor sevgilim
hoşnutsuzluğumun kışı başlıyor
bir yaz daha geçti hiçbir şey anlamadan
oysa yapacak ne çok şey vardı
ve ne kadar az zaman
kış başlıyor sevgilim
iyi bak kendine
gözlerindeki usul şefkati
teslim etme kimseye, hiçbir şeye
upuzun bir kış başlıyor sevgilim
ayrılığımızın kışı başlıyor
Giriyoruz kara ve soğuk bir mevsime.Murathan Mungan...