Nargile seven var mı? en çok neli seversiniz? benim tercihim elma ve üzüm
Nargile Severler Buraya
-
-
Nargile nasıl bir madde, içmenin zararı var mı? Merak ettim doğrusu...
-
Bir nargilenin bir paket sigaradan daha çok zarar verdiğini duymuştum
-
Sigaradan daha zararlı
Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Osman El Jundi, vatandaşların sigara yerine daha az zararlı olduğunu düşündükleri için nargile, pipo gibi tütün içeren diğer ürünleri tercih ettiklerini fakat nargilenin sigaradan daha zararlı olduğunu söyledi.İçerisinde tütün bulunan bütün ürünlerin bağımlılık yaptığını belirten Medical Park Ordu Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Osman El Jundi, yaptığı açıklamada, “Vatandaşların sigara yerine daha az zararlı olduğunu düşündükleri için nargile, pipo gibi tütün içeren diğer ürünleri tercih ediyorlar. Aslında bu ürünlerin bazıları sigaradan daha zararlıdır. Örneğin nargile içmek her ne kadar hoş kokusundan dolayı kişiler tarafından tercih edilse de sigara ile karşılaştırdığımızda nargile daha zararlıdır. Nargile içerken akciğerlerimize çektiğimiz duman, sigara içerken çektiğimizden daha fazladır. Bir de dumanı nargilenin mekanizmasında bulunan, su kısmının altından çektiğimiz için duman akciğerlerimizde en ince hava keselerine kadar ulaşır. Bu durum çok zararlıdır” dedi. -
Nargile kaliteli ise keyifli kalitesiz ise hiç içilmiyor bile benim favorim üzümlü. Böyle ferah ferah iyi gidiyor.
Zarar konusuna gelince sigaradan zararlı bile olsa ayda yılda içilen bir nargilenin o kadar da etkileyeceğini sanmıyorum.
Olsa da içsek
-
yaz ayında en büyük zevkim teras da sarımsaklı denizine doğru yaptığım bir keyif yanında buz gibi bira aklıma düştü şimdi yapsam mı ne
-
Al-fakher elma ve üzüm
Tavsiye ederim Arya Stark
-
girmeyiniz efenim kanıma
Bu sürekli kamu spotlarında geçen tüberküloz bulaşma olayı hakkında bilgisi olan var mı ya? ağızlık falan da işe yaramıyor diyorlar?
-
lav veya redbul - limon bu ikisi favorim
-
Çift Elma, ama az anasonlu ya da Süt + Cappuccino
-
This threads contains one more post that have been hidden for guests, please register yourself or log-in to continue reading.
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!