1. Dashboard
  2. Latest Events
  3. Chat
  4. Articles
  5. Members
    1. Recent Activities
    2. Users Online
    3. Member Accesses
    4. Search Members
  6. Forum
    1. Unresolved Threads
  7. Blog
    1. Articles
  8. Filebase
  9. Gallery
    1. Albums
    2. Map
  10. Calendar
    1. Upcoming Events
    2. Map
  11. Contact
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • Blog Articles
  • Files
  • Gallery
  • Events
  • More Options
  1. LGBTI Community in Turkey
  2. Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender and Intersex Forum
  3. Main Category
  4. General

Eşcinsel Olduğunuzu Nasıl Fark Ettiniz ?

• Loiser4040
  • 20 September 2021 at 1:48 am
  • Loiser4040
    New Member
    Birthday
    Apr 15th 1998 (27)
    City
    Kırşehir
    • 20 September 2021 at 1:48 am

Ben çok iyi hatırlıyorum 8.ci sınıfta okuyorum ve birgün eve geldim ve bana okulda sokakta oynarken akrabalar da bile hatta sen kız gibisin kız gibi hareketlerin var dediler sessizsin falan filan ve beni hep böyle söylediler sonra ben de liseye gectigim vakit kızlarla bir ilişki denemeye çalışıyorum ama olmuyor yani sonra zaman geçtikçe birinden hoşlanmaya başladığımı gördüm lakin lgbt bir birey olduğumu içimde yaşıyorum çünkü ondan hoşlandığımı söylesem yanlış tepki alırım diye korktum bu zamana kadar sonra biriyle tanıştık internetten ve baya da mutluyduk oda nasipsiz bir şekilde bitti ve şuan bir lgbtli birey olduğum için mutluyum vede çok huzur doluyum peki siz kendinizi nasıl fark ettiniz

• Nikopol 20 September 2021 at 1:50 am

Approved the thread.
  • neoidt
    New Member
    Reactions Received
    10
    Birthday
    Sep 16th 2003 (21)
    City
    İstanbul
    • 16 October 2021 at 4:02 pm

Daha önce hiç bir erkeğe yakınlık duymamıştım. İlk telefonumu 8. Sınıfta aldığım içinde lgbt ne demektir vs bilgim yoktu açıkcası. Liseye geçmek üzereyken bir kampa katılmıştık. Yüz küsür kız bir şeyleri keşfetmek için ideal bir ortam sanırım :D grubumuzda bir lider vardı evet onu gördüğüm an bir şeylerin farklı olduğunu anladım. Ondan sonrada yolculuğum başladı. Şahsen artık daha bilinçli biri olarak bende çok mutluyum. Ama şimdiye kadar hiç tecrübem olmadı, bir kez reddedilip 'ergenlik yüzündendir o' cevabını alınca insan konuşmaya bile çekiniyor artık..

• ReineDesCoeurse
    New Member
    Reactions Received
    8
    Birthday
    Dec 5th 1995 (29)
    City
    Antalya
    • 20 November 2021 at 3:23 am

En yakın kız arkadaşımla aramız açılmıştı ve onunla küslüğümüz beni haddinden fazla üzmüştü, büyük bir parçam kopmuş gibiydi. Sonra garip bir şekilde barıştık ve ben kendime engel olamayarak onu öpmüştüm. Hala buna nasıl cesaret ettiğimi sorguluyorum... Neyseki karşılık vermişti :D

• Hibiskus
    Member
    Reactions Received
    105
    Trophies
    1
    • 21 November 2021 at 3:11 pm

Aslında üniversite de bunu arkadaşım bana söyledi. Çocukluğumdan itibaren hep insanlardan uzak büyüdüm. İsteyerek değil tabiki bildiğin dağ başındaydık babam ve annemin psikolojisi bozuktu babam annemi aşırı kıskanırdı onu kimse görmesin isterdi sanırım önce dağ başında senelerde yaşattı sonra şehre taşında orada da tüm pencereleri gazete kağıdı ve kumaş içe çivileyerek kapatmıştı garipti her neyse kısaca ne erkek ne kadın yüzü göremedim :D kasaba da bir kaç çocuk vardı arada onların yanına inerdik ablamlar da beni hep orada evcilik oynarken çocuğun birisiyle evlendirirdi çocukta beni hep öpmeye çalışırdı bende hep iğrenir kaçardım erkekler ile tek husumetim buydu :D 14 yaşında Türkiye ye halamın yanına gelmiştik bir kaç ay halam ile yaşamıştım o zaman eve sık sık gelen temizlikçinin kızı vardı onunla oyun oynardık o kız da sürekli bir bahane beni öpmeye çalışmıştı balon şişirip "bu balonu ben gibi düşün onu öp, şimdi ben seni balon gibi öpücem" falan aksdjhfgasd yine aklıma geldi :D ama o kızı sevmiştim komiğime giderdi söyledikleri yaptıkları ama kalbimi de hızlandırırdı :) sonra tabi yine bi izolasyon ki ailevi bir şekilde psikolojim bozuktu 9-17 yaş kimse ile konuşmayınca ve sürekli köşe bucak saklanınca asosyalliğin, korkaklığın, ürkekliğin dibine vuruyorsun. Velhasıl kelam 17 yaşında hay ben böyle hayatın böyle ailenin taa deyip dışarıdan ilk okula yazıldım asıl amacım evden kaçmaktı ama 150 boyunda 39 kilo çelimsiz ve korkak biri olarak okuyarak kendimi geliştirerek kaçmanın daha mantıklı olacağını düşündüm :D neyse işte ha esas konuya bağlamak için biraz uzattım bu şekil hiç kadın erkek sevgili arkadaş edinemediğim için ilk insan insan arkadaşım lise de oldu o da normal değil açık liseydi 1 kişi hariç kimse ile kaynaşamadım o 1 kişi ile de aynı sokakta oturuyordum mecbur hafta sonra okula git gel yaparken arkadaş olduk :) heh işte o arkadaşım 5 yıl sonra üni de de tesadüf yanıma gelince ve tesadüf aynı yurda düşünce daha bi tanıştık sevgili babında değil arkadaş olarak da. Bir gün bana dedi kız sen yoksa biseksüel misin? Ben tabi hemen dedim. Yok öyle bir şey saçmalama konu orada kapandı ama benim kafada bir ışık çaktı düşün düşün "Ben çocukken de şöyleydim o kız da böyle hissettirmişti babama da büyüyünce evimin erkeği olucam bir karım olacak demişim" derken merken sabah oldu erken. Geçen ay da ablam dedi malum 31 yaşında bir kadın olarak hala sevgili yapmamış ve evlilik istemeyen biri olarak bana bakıp "belki sen eşcinselsindir" dedi bende olabilir dedim o da "bu bir tercih değil çocukluktan gelen bir şey hayırlısı olsun" dedi dün de anneme "belki de eşcinselim ondan böyle bi rahat bırak" demiştim bir evlilik mevzusu üzerine o da gülüp gitti böyle işte. yalnız klavyenin bazı tuşları bozuk olsa da aşırı klavye ile yazasım varmış içimi döktüm kusura bakmayın :D

• ReineDesCoeurse
    New Member
    Reactions Received
    8
    Birthday
    Dec 5th 1995 (29)
    City
    Antalya
    • 24 November 2021 at 4:02 am

Ablanın cinsel yönelimin konusunda yanında olmasına çok sevindim annen de en azından gülüp geçmiş sevindim buna. Zor bir çocukluk ve ergenlik geçirmişsin. Cinsel kimliği ve yönelimi anlamak zaten çok zor bir süreçken, hem cinslerinden de karşı cinsten de izole edilerek daha sancılı bir süreç geçirmişsin. Umarım artık her şey rayına oturmuştur. İstediğin zaman içini dökebilirsin burada biz de birbirimizi dinlemezsek bizi kim dinler, kim anlar. Ay çok fazla biz kullandım farkında olmadan kendimizi kutuplaştırdım şuan😅

• Hibiskus
    Member
    Reactions Received
    105
    Trophies
    1
    • 24 November 2021 at 1:08 pm
    Quote from ReineDesCoeurse

Ablanın cinsel yönelimin konusunda yanında olmasına çok sevindim annen de en azından gülüp geçmiş sevindim buna. Zor bir çocukluk ve ergenlik geçirmişsin. Cinsel kimliği ve yönelimi anlamak zaten çok zor bir süreçken, hem cinslerinden de karşı cinsten de izole edilerek daha sancılı bir süreç geçirmişsin. Umarım artık her şey rayına oturmuştur. İstediğin zaman içini dökebilirsin burada biz de birbirimizi dinlemezsek bizi kim dinler, kim anlar. Ay çok fazla biz kullandım farkında olmadan kendimizi kutuplaştırdım şuan😅

17 yaşından sonra aştım yavaş sancılı panik atak dolu bir süreçti ama 26 yaşında yılan gibi kabuk attım :) şimdi tek sıkıntım işte ailevi duygularım yok özlem, merak, sevgi, güven gibi duygular çok istesem de hep böyle bilmediğim bir duygu gibi.

O ilk ve tek arkadaşıma da liseye gidip gelirken yolda "Bir gün sende gideceksin nasılsa beni boşuna kendine alıştırma" falan demişim hala yüzüme vurur "hani gidecektim haa hani arkadaşlık sürmeyecekti" diye jhdsgf

Artık ailemin dediği gibi umursamaz, bencil, ve kindar mıyım onu bile bilmiyorum Umursadığımı umursamıyor gibi sevdiğimi sevmiyor gibi kırıldığıma kırılmamış gibi kısaca hissettiğim duyguları hissetmiyormuş gibi yapmaya o kadar alışmışım ki artık o duyguyu hissediyor muyum yoksa mış gibi mi yapıyorum anlamıyorum.

Tek bildiğim insanın kırılması üzülmesi için sevmesi güvenmesi gerekir bende alışkanlık gereği bu duygulardan uzak duruyorum böylece ne oluyor hiç bir zaman kırılmıyorum yada üzülmüyorum :)

ama sanırım içten içe orada bir yerlerde bir ben de diyor ki Alice sevebilirsin sadece bişey yapman gerek ama ne? neyse ne aman öyle işte :)

• ReineDesCoeurse
    New Member
    Reactions Received
    8
    Birthday
    Dec 5th 1995 (29)
    City
    Antalya
    • 4 December 2021 at 2:52 am
    Quote from Hibiskus

17 yaşından sonra aştım yavaş sancılı panik atak dolu bir süreçti ama 26 yaşında yılan gibi kabuk attım :) şimdi tek sıkıntım işte ailevi duygularım yok özlem, merak, sevgi, güven gibi duygular çok istesem de hep böyle bilmediğim bir duygu gibi.

O ilk ve tek arkadaşıma da liseye gidip gelirken yolda "Bir gün sende gideceksin nasılsa beni boşuna kendine alıştırma" falan demişim hala yüzüme vurur "hani gidecektim haa hani arkadaşlık sürmeyecekti" diye jhdsgf

Artık ailemin dediği gibi umursamaz, bencil, ve kindar mıyım onu bile bilmiyorum Umursadığımı umursamıyor gibi sevdiğimi sevmiyor gibi kırıldığıma kırılmamış gibi kısaca hissettiğim duyguları hissetmiyormuş gibi yapmaya o kadar alışmışım ki artık o duyguyu hissediyor muyum yoksa mış gibi mi yapıyorum anlamıyorum.

Tek bildiğim insanın kırılması üzülmesi için sevmesi güvenmesi gerekir bende alışkanlık gereği bu duygulardan uzak duruyorum böylece ne oluyor hiç bir zaman kırılmıyorum yada üzülmüyorum :)

ama sanırım içten içe orada bir yerlerde bir ben de diyor ki Alice sevebilirsin sadece bişey yapman gerek ama ne? neyse ne aman öyle işte :)

Ben de robotlaştım... Takındığımız maskelere dönüşüyoruz daha doğrusu öyle sanıyoruz aslında bunların hepsi bastırdığımız duygular ve biz onları aşmadıkça yakamızı bırakmayacaklar.

• Hibiskus
    Member
    Reactions Received
    105
    Trophies
    1
    • 13 December 2021 at 7:12 am
    Quote from ReineDesCoeurse

Ben de robotlaştım... Takındığımız maskelere dönüşüyoruz daha doğrusu öyle sanıyoruz aslında bunların hepsi bastırdığımız duygular ve biz onları aşmadıkça yakamızı bırakmayacaklar.

Keşke nasıl aşılacağını biri gösterse çünkü yoruldum sürekli kendi kendime bir şeyleri çözmeye çalışmaktan.

• ReineDesCoeurse
    New Member
    Reactions Received
    8
    Birthday
    Dec 5th 1995 (29)
    City
    Antalya
    • 18 December 2021 at 9:42 pm

Ben de bilmiyorum ama bize iyi gelmeyenlerle aramıza mesafe koyarak başlamalıyız bence :/

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!

Register Yourself Login

Chat

• Toggle autoscroll
    Ali543

Ankara ev arkadaşı arayan

21:53
    Svetlana Asena

Lezbiyen arkadaş arıyorum kendime istsnbul

17:08
    yabek

İzmir'den seviyeli arkadaş arıyorum

07:14
    delidolu04

Merhaba Tekirdağ çorlu'dan merhaba

13:29
    16huso1616

Merhaba

22:08
    16huso1616

Bursa varmı

22:08
    ATLAS

var, buyur.

16:36
    Demet_cd

Merhaba

01:20
    Demet_cd

Arkadaslar mersın ve yakın cevresınde gıdebılecegım lgbt dostu mekan varmı

01:23
    aksoytahir21

Merhaba

16:51
    Kimim

Demet_cd Mersin'de Geyik bistro var LGBT+ değil ama geçen yaz çalışanlar arasında gay ve lezbiyenlerin olduğunu görmüştüm sonuçta dosturlar herhalde🤨

00:02
    fidann

merhaba arkdaşlar nasılsınız ben daha birşey bilmiyorum yardımcı olurssanız sevnrimn

11:50
    Phoenixmmt

Merhaba kimse varmı

13:55
    ATLAS

fidann neyi bilmek istiyorsun mesela?

17:59
    okaber1

heyy kimse var mı?

00:18
    Azeland

Merhabalar

19:48
    Utgm12

Arkdaş arıyorum

13:19
    bskmbn1

slmlar arkdaşlar

23:52
    bskmbn1

merhaba

22:45
    Memoli12

SELAMLAR

00:18
    CD beliz

İstanbul Avrupa yakası Şirinevler meydana yakin kendime kiralık ev bakıyorum bana ev arkada

23:36
    CD beliz

İstanbu Avrupa yakası Şirinevler meydana yakin kiralık ev bakıyorum ev arkadaşı olmak isteyen varmı

23:37
    CD beliz

🤔🤔

17:38
    Selcuk Alpaslan

Merhaba arkadaşlar

10:57
    Selin Sezer

İstanbul Anadolu yakasında lgbt li gay travesti CD yada bekar arkadaşlar yanına ev arkadaşı arayanlar .CD yim ve sorumluluk sahibi biriyim.

O554 *** ** ** numaradan WhatsApp Messenger atabilirler.tuzla da uzun zamandır tek kaldığım inşaatı tamamlanmamış sitenin zorlu şartlarından bıktım.elektirik şantiye elektriği ve 15 bin kira veriyorum bir o kadar fazla da kışın elektrik faturası geliyor.

15:15
    faysal

İstanbul'50o evlerde evine ev arkadaşı arıyorum bayan temiszlige yarfim edecektir kira 12 bı. Yarı yarı 6 Bin düşüyor eyda ful temiz giriş.. Saruhan antakya.facedrn Ulaşın

21:33
    mactepk

Herkese Merhabalar

17:36
    mactepk

İskenderun var mı

17:37
    Alex123

Hello guys! I just want to ask whether a foreigner with no prescribtion can buy PrEP in a pharmacy in Istanbul? Thank you in advance!

14:52
    Nikopol

Hello Alex123, In Istanbul, PrEP typically requires a prescription, but some pharmacies might sell it without one. It's best to call a few pharmacies in advance to check. Good luck!

14:54
    Alex123

Thank you Nikopol !!Do you by any chance know a pharmacy that sell it without one?

14:57
    Nikopol

You're welcome, where are you in Istanbul?

14:58
    Alex123

I will be coming tomorrow and will be in Taksim

14:59
    Nikopol

There are pharmacies on Isitikal Street and Sıraselviler Street, you can ask them, you will probably find it. If not, you can get a prescription from a health centre.

15:00
    Nikopol

Which country do you come from? Alex123

15:03
    Alex123

Makedonya

15:06
    Nikopol

Welcome to Turkey! Although cities like Istanbul or Izmir are relatively LGBTI+ friendly, I would still advise caution. Avoid PDA in conservative areas, seek out queer-friendly areas.

15:10
    Alex123

Thank you for your advice! I've lived here for a few months and I'm not new to the city, but I'm thankful for your advice nevertheless!

15:11
    Nikopol

You're welcome, if you need any help I'm happy to help.

15:12
    TrvCindyyy

İstanbul’a yerleşmeyi düşünüyorum trv olarak çalışabileceğim beraber ev tutup hem ev arkadaşı hem yoldaş bir trans birey cd trv ev arkadaşı arıyorum 552 *******

14:53
    obelisk

Herkese merhaba

15:24
    Michael Morone

Merhaba Beylikdüzü tarafından olan arkadaşlar burda mı

15:34
    Ayla3434

Merhaba

21:41
    diyar

Merhaba gencler

12:24
    diyar

Aktif kaç kişi var

12:24
    Kayserioo

Kayseri den kim var

08:00
    goncagul

Acil ev arıyoruz trans kadın arkadaşımıza çalışıyor kirayı ödeyebilir instagramı @sivaslitgirl

17:04
    asko77

Merhaba

19:24
    kadiryilmazdogu

8o🥵🥵🥵🥵🥵🍆🍆🍆🍑🍑🥵🥵🥵🥵🥵🍒

12:28
    Rzgr34

Selam

16:18
Firewall Sponsor
Cloudflare