1. Dashboard
  2. Latest Events
  3. Chat
  4. Articles
  5. Members
    1. Recent Activities
    2. Users Online
    3. Member Accesses
    4. Search Members
  6. Forum
    1. Unresolved Threads
  7. Blog
    1. Articles
  8. Filebase
  9. Gallery
    1. Albums
    2. Map
  10. Calendar
    1. Upcoming Events
    2. Map
  11. Contact
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • Blog Articles
  • Files
  • Gallery
  • Events
  • More Options
  1. LGBTI Community in Turkey
  2. Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender and Intersex Forum
  3. Main Category
  4. General
  5. Advice

Cinselliğe nasıl yaklaşacağıma karar veremiyorum

• Pesimist Koala
  • 13 February 2021 at 2:22 pm
  • Pesimist Koala
    New Member
    Reactions Received
    11
    City
    Adana
    • 13 February 2021 at 2:22 pm

Merhaba arkadaşlar. Ben 22 yaşında eşcinsel bir erkeğim. Bu yaşıma kadar hiç gerçek anlamda cinsel bir deneyimim olmadı. En ileri giden tecrübemi geçen yıl yaşadım. Tamamen spontane gelişen dokunma ve sürtünmeden ibaret bir deneyimdi. İlişki sırasında hiçbir şey hissetmedim ve karşı taraf tamamlandıktan kısa süre panik atak geçirdim. Bu olaydan sonraki bir iki hafa boyunca cinsel içerikli her şeyden soğudum. Kendi cinsel organıma bakamaz dokunamaz oldum. Bu olaydan önce cinsellikle ilgili tecrübem, daha genç yaşta yaşadığım birkaç kötü ve çarpık deneyimden ibaretti. O zamana kadar hiç fiziksel ya da duygusal bir birliktelik arayışında bulunmamıştım. Fakat bu olaydan sonra gerçekten ne istediğimi sorgulamaya başladım. Ben çok duygusal bir insanım. Olayın yaşandığı gecenin ardından işkence gibi geçen bir iki ay boyunca karşı tarafla iletişim kurmaya onla duygusal bir bağ oluşturmaya çalıştım fakat işe yaramadı. Günlerce yataktan çıkamadım, geceleri hep ağlamakla geçirdim. O kadar saftım ki bana karşı bir şeyler hissetmese böyle bir şey yaşamazdık diye düşünüyordum. Zamanla öğrendim duygusuz seksin sadece para karşılığı yapılan olmadığını. Ben bu tarz bir birliktelik istemiyorum. Karşımdaki insanla duygularımı ve düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Birbirimizin omzunda ağlayıp gülelim istiyorum. Sırf cinsel zevk için biriyle birlikte olmak bana çok rahatsız edici geliyor. (Ayıplamıyorum sadece bana uygun değilmiş gibi hissediyorum) Fakat artık duygusal bir birliktelik istediğimden de emin değilim. Ben son derece asosyal bir insanım. Şimdiye kadar 2 tane sevgilim oldu. İkisi de internet üzerindendi ve yüz yüze bir kez bile görüşemeden ikisi tarafından da terk edildim. Özellikle ikinci ayrılık beni çok yaraladı çünkü çok büyük hayallerimiz vardı, çok umutluydum ve delicesine aşıktım. Cinsel içerikli konuşmalarımız da oluyordu. Ben başlangıçta yanaşmamıştım ama onu mutlu edebilmek ve kendimi denemek için zamanla ayak uydurdum. Sonrasında bir yaz günü tek bir tartışma, tek bir hatamla her şey bitti. Bu olaydan sonra duygusal birlikteliklerden de soğudum. Zaten yüz yüze kimseyle bağ kuramıyorum, sanal ortamda bağ kurduklarım da eninde sonunda benden nefret edip uzaklaşıyor. Sonu o şekilde bitmese bile Türkiye'de nereye kadar götürebileceğimizi bilmiyorum, erkek erkeğe bir birlikteliği. Bu yüzden acaba aslında bana göre olan sadece zevk için birliktelik mi diye düşündüm. Libidomun aşırı yükseldiği dönemlerde "erkek" diye ortalığa düşmeye başladım. Tanışma sitelerine fotoğraf mesaj vs. bırakmaya başladım. Fakat her defasında hormonlarım normale döner dönmez yaptıklarıma pişman oldum. Hiçbir mesaja dönüş yapmadım, yaptığımı da uzaklaştırdım. İçimde bir yerlerde hala biliyorum o duygusal yanımın böyle bir ilişkiyi istemediğini. Öte yandan vaktimin yavaş yavaş geçtiğini hissediyorum. Bu sene 23 yaşına giricem ve okulum bitecek. Artık her ne kadar nefret etsem de bir yetişkin olmam gerekecek. Hayatıma bir şekil vermem gerekecek. Bir yandan fiziğim de değişecek. Şu anda yaşımdan çok daha genç gösteren bir fiziğe sahibim. İleride hem fiziğimin değişmesi hem de yaşam şeklimin değişmesi sonucu fiziksel ya da duygusal bir şeyler yaşama fırsatını kaçıracağımdan korkuyorum. Çok çocuk ruhlu bir insanım, sabahları pijamamla mısır gevreği yiyip çizgi film izlerim, bazen kalemden silgiden oyuncak yapar oyun oynarım gibi. Benim yaşım ilerledikçe benzer karakteristikte birini bulmamın da zorlaşacağını hissediyorum. Bazen sırf bu korku oluyor beni tanışma sitelerine iten. Dediğim gibi aşırı derecede asosyal biriyim, internetten başka alternatifim yok zaten bir şeyler yaşamak istiyorsam. Bir şeyi sırf yaşamış olmak için yaşamak ne kadar doğru, o da tartışılır. Neyse çok uzun bir mesaj oldu. Çok teşekkür ederim sonuna kadar okuduğunuz için. Cinsellik konusunda ne yapmam duruma nasıl yaklaşmam gerektiği konusunda tavsiyede bulunabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden ^^

• Sinisterkedi
    New Member
    Reactions Received
    4
    Birthday
    Sep 25th 1998 (26)
    City
    İstanbul
    • 13 February 2021 at 7:02 pm

Bana dediğini yap 👌👌 Terzi Kendi Söküğünü Dikemezmiş ✌️

• nmf4
    New Member
    Reactions Received
    12
    • 14 February 2021 at 4:16 am

Ben de cinselliğin duygusuz olanına karşıyım. Hiç cinsel deneyimim olmadı çünkü hep biriyle karşılıklı sevgi kurmayı bekledim ama güven sorunumla bu pek mümkün görünmüyor. Ne kadar kabul edilebileceğimi bilsem de sanaldan birine fotoğraf atmayı bırak kimliğimi bile açıklayamadım. Çünkü hep ifşalanmaktan korktum. Çünkü yaşadığım çevre tamamen homofobik. Bence insanların seni değiştirmesine izin verme. İstediğin gibi bir aşk ve hayat yaşa. Elbet seni olduğun gibi seven biriyle tanışacaksın. Zaman ilerledikçe daha sağlıklı bir ilişkin olabilir diye düşünüyorum. Bedensel olarak gelişim hep istediğim bir şey. 20 yaşına göre ben de küçük görünüyorum, bu durum beni biraz daha duygusal görünmeme neden oluyor ve bu insanlarca zayıf algılanıyor. O yüzden zamanın akıp geçmesinden korkma.

• Pesimist Koala
    New Member
    Reactions Received
    11
    City
    Adana
    • 15 February 2021 at 12:42 pm
    Quote from Sinisterkedi

Bana dediğini yap 👌👌 Terzi Kendi Söküğünü Dikemezmiş ✌️

Ahh, çok doğru söz. Sanırım öyle yapıcam. Bir süre deniycem duygusuz en ileri nereye kadar gidebiliyorum diye. Sanırım emin olmanın tek yolu gerçekten de deneme-yanılma :D

Quote from nmf4

Ben de cinselliğin duygusuz olanına karşıyım. Hiç cinsel deneyimim olmadı çünkü hep biriyle karşılıklı sevgi kurmayı bekledim ama güven sorunumla bu pek mümkün görünmüyor. Ne kadar kabul edilebileceğimi bilsem de sanaldan birine fotoğraf atmayı bırak kimliğimi bile açıklayamadım. Çünkü hep ifşalanmaktan korktum. Çünkü yaşadığım çevre tamamen homofobik. Bence insanların seni değiştirmesine izin verme. İstediğin gibi bir aşk ve hayat yaşa. Elbet seni olduğun gibi seven biriyle tanışacaksın. Zaman ilerledikçe daha sağlıklı bir ilişkin olabilir diye düşünüyorum. Bedensel olarak gelişim hep istediğim bir şey. 20 yaşına göre ben de küçük görünüyorum, bu durum beni biraz daha duygusal görünmeme neden oluyor ve bu insanlarca zayıf algılanıyor. O yüzden zamanın akıp geçmesinden korkma.

Ben de çok yakın zamana kadar senin gibiydim. Bırak fotoğraf paylaşmayı, ilk ismimi bile kimseye açıklamazdım. Hem ifşalanma korkusu hem de özgüven eksikliği... Şimdilerde biraz daha az saklıyorum kendimi. Belli bir süre iletişim kurup karşıdakini tanıdıktan sonra kendimi açıyorum. Çünkü fark ettim "Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin." -Nietzsche. Sana da aynısını tavsiye ederim.

• Sinisterkedi
    New Member
    Reactions Received
    4
    Birthday
    Sep 25th 1998 (26)
    City
    İstanbul
    • 15 February 2021 at 8:49 pm
    Quote from Pesimist Koala

Ahh, çok doğru söz. Sanırım öyle yapıcam. Bir süre deniycem duygusuz en ileri nereye kadar gidebiliyorum diye. Sanırım emin olmanın tek yolu gerçekten de deneme-yanılma :D

Ben de çok yakın zamana kadar senin gibiydim. Bırak fotoğraf paylaşmayı, ilk ismimi bile kimseye açıklamazdım. Hem ifşalanma korkusu hem de özgüven eksikliği... Şimdilerde biraz daha az saklıyorum kendimi. Belli bir süre iletişim kurup karşıdakini tanıdıktan sonra kendimi açıyorum. Çünkü fark ettim "Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin." -Nietzsche. Sana da aynısını tavsiye ederim.

Benimle İlgili Tavsiyeni Hatırlıyorsan Şuan Çok Mutluyum Tabi Ev Ve Oda Şartlarında Ama Genede Olsun ✌️

İyi Bir Dinleyiciyimdir Ne Zaman İstersen Dertleşebilirsin 👌

• nmf4
    New Member
    Reactions Received
    12
    • 18 February 2021 at 12:11 am

Çok güzel bir gerçek ve bu gerçek her fırsatta beni sarsıyor. Gerçekten öyle, hayatı seyrediyorum. Ama bir yaşıma kadar bu durum maalesef devam edecek, hayatı izleyeceğim. Sonrasında yaşama fırsatım olur umarım. Çünkü hayatı yaşayacam diye hayatımdan olmak istemiyorum.

• Pesimist Koala
    New Member
    Reactions Received
    11
    City
    Adana
    • 18 February 2021 at 4:15 am
    Quote from nmf4

Çok güzel bir gerçek ve bu gerçek her fırsatta beni sarsıyor. Gerçekten öyle, hayatı seyrediyorum. Ama bir yaşıma kadar bu durum maalesef devam edecek, hayatı izleyeceğim. Sonrasında yaşama fırsatım olur umarım. Çünkü hayatı yaşayacam diye hayatımdan olmak istemiyorum.

Ya sen öyle diyince içim bi cız etti. Benimle çok benzer şeyleri yaşıyorsun seninle bi konuşamak istiyorum ama forumda özel mesaj seçeneği yok galiba :D

• nmf4
    New Member
    Reactions Received
    12
    • 18 February 2021 at 4:20 am

Ya sen öyle diyince içim bi cız etti. Benimle çok benzer şeyleri yaşıyorsun seninle bi konuşamak istiyorum ama forumda özel mesaj seçeneği yok galiba :D

Yani:) hepimiz aynı değil miyiz sonuçta, aynı kaderi paylaşıyoruz. Bu arada hiç bilmiyorum ama az önce denediğin özel gibi geldi bana

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!

Register Yourself Login

Chat

• Toggle autoscroll
    Berat

Slm İstanbul Pendik evim boş yeri olmuyan arkadaşlar bana ulaşsın

22:51
    Berat

Kimse yokmu

22:20
    Sinisterkedi

Şu form artık canlansin be

22:35
    Ali0606

Selam ankardan

23:07
    okaner

naber

22:12
    cameliyaa

İstanbulda arkadaş olabileceğim lezbiyen kız arkadaş arıyorum

22:35
    scuba

Merhaba, Tekirdağ

13:28
    GojiraRocky

Selam8)

09:25
    adam1960

izmirde nerede gay hamamı veya sauna nerede var

21:39
    el nino

slm

21:47
    el nino

samsun

21:47
    el nino

kalmamış

21:48
    Arya

ilginç

23:52
    Arya

Bir mesaj

23:52
    16huso1616

Merhaba

01:55
    Ece ece

Selam

04:43
    assolist

SLM

10:30
    Manisa

Manisa var mı

11:28
    Fatma

Slm arkadaşlar Konya'da lezbiyen olan bir arkadaş varmı konuşup hoş vakit geçirebileceğimiz

01:50
    buls

İzmir'den siyahiyim bisex ev arkadaşı arıyorum İstanbul veya izmirde

11:35
    tuna3434

Merhaba ben tuna 30 yaşındayım İstanbul Beyoğlu Cihangir yaşıyorum

13:46
    mooncry

Slm

00:18
    Nikopol

Slm

00:35
    Sylvia

slm

12:23
    dilghkan

Slm

16:56
    semet

Slm

18:27
    semet

Erciş aktif var mı

18:27
    alihuseyn

Slm

22:38
    alihuseyn

İst Varmi?

22:38
    Abdullah Yildiz

Trans bir arkadaş arıyorum

01:29
    Yahya Balci

Selam arkadas arıyorum

21:53
    Zehra

kız yok mu aq

10:48
    Huzur

Selam

14:01
    Huzur

bir erkek arıyorum

Huzur

var kimse

ATLAS

eskiden telsizler vardı, herkes "brek brek, arkadaş arıyorum" diye konuşurdu, ne günlerdi o günler, eskidendi herşey çok eskiden...

14:57
    Huzur

selam

15:28
    Huzur

ben 'stanbuldan

15:29
    Ahmet0017

Selam

16:03
    Emretural

Eskişehir de gay ama arkadaş ilişkimi güçlendirecek kişi arıyorum