Lgbt başrolü olan diziler

  • Tamamı lgbt karakterler den oluşan (The L Word, sense8) gibi yada baş rol oyunculardan lgbt karakter olan (Wynonna Earp, Killing Eve, The 100) gibi dizilerden bildiklerimizi paylaşırsak, bilmediğimiz lgbt dizilerini de öğrenmiş oluruz dedim :) malum Google da arayınca bazı güzel dizileri bulmak zor olabiliyor.

    Not: Konu açmakta pek iyi değilim umarım doğru yere doğru içerik ile açmışımdır :)

    Bir hatam olduysa affola

  • Shannara Chronicles, Legend of Korra. Benim bildiklerim bunlar. Lgbti temalı değiller ama ana karakterlerden bazıları lgbti.

  • başrolde eşcinsel karakter olan ve benim sevdiğim diziler

    haunting of bly manor

    euphoria

    elite

    yan rolde eşcinsel karakter olan ve benim sevdiğim diziler

    the society

    stranger things

  • 1."I Am Not Okay With This". 2020 yapım tek sezonluk olan benim çok beğendiğim bir gençlik, fantastik, komedi kategorilerinde bir Netflix dizisi. Baş rolümüz çok tatlı lezbiyen bir birey.

    2. "Please Like Me". çok bilinmeyen harika bir komedi dizisi Pivot yapımı ama netflixte var. ana karakter çok sempatik ve eğlenceli gay bir birey. diğer karakterler de muazzam aşırı güldüren olaylar yaşanıyor.

    3. "Love, Victor". 'Love,Simon' filmini bilirsiniz. bu dizi de onun Hulu tarafından diziye uyarlanmış versiyonu harika dizi tavsiye ederim.

    4. "Tiny Pretty Things" daha çok yeni bir netflix dizisi. ana karakterin en yakın arkadaşı mükemmel derecede eğlenceli gay bir karakter. olaylar bir bale okulunda yaşanıyor. dans sahneleri harika. öneririm.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!