Kötü Huyların

  • çok fazla sigara içmeye başladım bırakamıyorum bırakıcağımı söylediğim halde 1 paket daha alıyorum

    Sigarayı bırakmayı düşünüyorsan, eğer kafanı dağıtacak şeylerle uğraş..Yani sigara olan ortamlardan uzak durmaya çalış...Değerli cevabın için Teşekkür ederim..

  • Nargile kullanmak

    Sigara kullanmıyorum, ayda yılda bir alkol aldığım da oluyor

    Nargile sigaradan daha çok zararlı olduğunu biliyoruz..Umarım bu kötü huy ve alışkanlıklarınızı yenersiniz... Güzel cevabınız için teşekkür ederim.. Sevgiler saygılar

  • Çabuk öfkelenmek Kimseyi dinlemeden ağzıma gelenini söylerim... Sonradan pişmanlık duygusunu yaşıyorum...En kötü huyum budur..

  • her kötü huydan var bende alkol,sigara,burda söylemem doğru olurmu bilmiyorum ama lyrıca vs bunlar beni ben yapan bana iyi gelen şeyler niye bırakayım ki ^^

    Varmış Hakikaten kötü huyların :D Hmm niye bırakasın, Canan karatayı getireyim o anlatsın :D Şaka bir yana Sağlık açısından zararlı olan şeylerden uzak durmak daha iyi ;) Bende alkol yok sigara yok yok yok yani :D Kıymetli cevabın için çok teşekkür ederim.

  • Kafama çok şey takıyorum,bazı insanlara çok güveniyordum artık yapmıyorum (arkadaş kazığı sağ olsun).Affedersiniz belli şeylerin bokunu bile çıkarabiliyorum.Hislerimin birçoğunu kaktüs gibi içimde biriktiriyorum.

  • Kafama çok şey takıyorum,bazı insanlara çok güveniyordum artık yapmıyorum (arkadaş kazığı sağ olsun).Affedersiniz belli şeylerin bokunu bile çıkarabiliyorum.Hislerimin birçoğunu kaktüs gibi içimde biriktiriyorum.

    Arkadaşlara olsun insanlara olsun güvenmemek lazım... Her konuda en büyük kazığı arkadaş ve dostlardan alıyoruz... Benim de güvenim sarsıldığı zamanlar oldu...Senin gibi ben de herkese güvenim var idi..Kazık atacaklarını düşünmüyordum...Acı bi şekilde öğrendim..Hisselerini bir çoğunu kaktüs gibi içinde biriktirme...Hisselerini paylaş içinin Ferahladığını hissedeceksin.... Hislerimi hep içime atardım..Artık atmıyorum..Kıymetli cevabınız için çok teşekkür ederim.. Saygılar sevgiler :)

  • Bu konu misafirlerden gizlenmiş 65 mesaj daha içeriyor, lütfen Kayıt Olun veya okumaya devam etmek için Giriş Yapın.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!