Evet klasikler çoğunu izledim hasan karacadağın üzerine iyi korku filmi yapan yok zaten insan biraz farklı bişeyler görmek istiyor.
Posts by Kelebek.Etkisi
-
-
bende film izlicem güzel tavsiye edebileceğiniz korku filmleri varmı cinli minli falan
-
Mutlu yılların olsun kader arkadaşım
Hahahh sağol teşekkür ederim senin de mutlu yılların olsun
-
herkes yılbaşını kutluyor. kaldım yurtta tek başıma buraya yazı yazıyorum
Yalnız değilsin.Bende evde tek başıma kaldım
-
Yalnız ve hevessiz biraz da yorgun.
-
Kuzenim ve kardeşim biliyor iyiki beni yargılamadılar ki kendimi daha iyi hissettim böyle insanlar olsun çevrenizde ne olursa olsun sizi seven ve size bağlı kalan yargılamayan biliyorum ki bu ülkede bunu özgür yaşamak zor ama yinede istiyor insan birşeyleri paylaşmak.Herkese benden bol şanş yolunuz açık olsun ve istediğin herşey olsun bu hayatta çünkü bunu hakediyoruz.
-
Vis a visi kesinlikle izlemelisin o diziden sonra ispanyol olmak istedim
-
Herkese holaaa kendine güvenen kızları bekliyorum.İsteyen bana yazabilir.
-
-
Anlıyorum seni.Zor günler yaşadığını az çok tahmin edebiliyorum ama iyi düşünmekten vazgeçme herşey beklemediğin an daha güzel olucak rabbim gerçekleştiremeyeceği şeyi hayal ettirmez
-
Kelebek.Etkisi hoşgeldin nasılsın?😊😊
İyiyimm aleyna sen nasılsın umarım iyisindir
Kelebek.Etkisi hoşgeldin nasılsın?😊😊
-
Seni tekrar burada görmek çok güzel hoşgeldin Kelebek.Etkisi
Hoşbuldum gökhan sizleri tekrar görmek çok güzel iyiki varsınız
Seni tekrar burada görmek çok güzel hoşgeldin Kelebek.Etkisi
-
Gerektiğinden daha fazla yolunda yine birşey kötü giderrr alıştım benn
-
Hoşbuldum gizemmm napıyorsun hayat nasıl gidiyor
-
Sizde 2.ailemsiniz benimmm
-
Ben geri döndüm meleklerrr hepinizi çok özledimmm uzun bi aradan sonra burdayım evim gibi hissettiğim yuvamdayımmm
-
Aramıza hoşgeldin yöneliminden eminsen yolun açık olsun
-
Karanlıkta yanabilirim
Boşlukta durabilirim
Düşmem ben!
Kanatlarım var ruhumda. -
Korkaklıkla alakası yok bence 😁 Düşüncelerimizi dile getirdik. "Getirdim" tabi her aslan burçlu insanlar aynı değil. Benim ve arkadaşların anlattığı gibi aslan burçlu insanlara çok rastladım. Doğru olan neyse onu söyledim benBu kadar insan boşuna konuşmaz Darkdays arkadaş duyduklarını yediremediği için bahane buluyor
-
Senin korkaklık olarak gördüğün şey bizim kalbimizin acısı olabilir ama senin gibi bi insanın bunu anlaması zor dikkate alırım derken bile alamıcağını sonradan o kadar güzel gösteriyorsun ki birde bi güzel kalpsizliğini dillendiriyorsun ki senden değil insan senin yüzünün altında yatan o korkunç gerçekten daha çok korkuyor ''sevgisizlik''.Tam da anlattığım anlattığımız gibi bi insansın ne eksik ne fazla gram pişman da olmadım.