iyi bayramlar arkadaşlar
Posts by Aydogdu
-
-
ikizler
-
DarkDays şöyle böyle sürüklenip gidiyoruz
-
Merhabalar arkadaşlar nasılsınız uzun süredir bilgisayara oturmamıştım tekrardan geldim
-
sevgilimi hiç aldatmadım ama 3 gün önce o beni aldattı ve bahanesi de duygusal birşey yaşamadım
-
Göreceli bir durum bu, adam bir şey yapmadım diyor..!
Sende hiç yoktan yere kuruntu yapmışsın, rüyanda gördüğün bir duruma takılmış kelam etmişsin.
Olabilir; tamam; belki, lakin dayanağının daha kuvvetli olması gerekli.
Bu senide yıpratır, onuda yıpratır..!
Daha istikrarlı daha elzem şeylerle kanıt bu'ki, doğru dürüst yol yürüyebilesin!!!
sanırım çok fazla sinirlendim hala konuşuyoruz umarım ortak bir yol bulabiliriz çünkü gerçekten kalbim kırıldı o yazdığı mesaja teşekkürler yorumların için
-
Ne oldu hayırdır :(( her ne kadar iyiyim desen'de aldalımış bir insan iyi olmaz!!!
2 aydır konuştuğum birisi vardı ilerledik baya dün rüyamda aldatıldığımı gördüm 2-3 gündür düşünüyordum sorsam mı sormasam mı diye cesaretimi aldım ve benimle konuştuğun gibi yaşadığımız şeyleri benimle hala konuşurken başkasıyla da yaşadın mı diye sordum böyle bir cevap aldım
''seninle aynı zaman'da horneti kapattım. Yeni birisi ile hiç tanışmadım. Ama daha önceden görüştügüm birisi ile görüşüp seviştim.'' -
güne aldatılarak başladım gayet iyiyim
-
-
-
aldatılmak
-
uyandığın'da onu ilk kim görecek
-
-
tavsiyem kendi ayaklarının üstünde durana kadar açılma sevgilerle
-
oyun oynuyorum
-
açıkçası en korktuğum şey aldatılmak o yüzden hiç aldatmadım
-
kuzenim,arkadaş çevrem soran olursa söylüyorum zaten
-
o benim açılmamı bekliyor ben onun garip bir olay içindeyiz
-
birisinden hoşlanıyorum o da benden hoşlanıyor ama açacak konu bulamıyorum yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyorum utanıyorum yazamıycam sanırım
-
Kan verme ve Böcek