Herkese merhaba, uzun süredir Netflix'e üye olmayı düşünüyordum ve sonunda üye oldum
Netflix'e üye arkadaşlar varsa en sevdiğiniz ve tavsiye edeceğiniz yapımlar ve diziler neler?
Herkese merhaba, uzun süredir Netflix'e üye olmayı düşünüyordum ve sonunda üye oldum
Netflix'e üye arkadaşlar varsa en sevdiğiniz ve tavsiye edeceğiniz yapımlar ve diziler neler?
Henüz üye değilim ama the walking dead ve game of thrones Netflix de var diye biliyorum. Özellikle walking dead son sezon bölümlerini bulmak samanlıkta iğne bulmak gibi izleyebiliyorsan önce game of thrones dan başla. Netflix tam bilmiyorum ama Battlestar galactica bulabilirsen o da güzel bir diziydi
üye değilim.Dizi sitelerinden izliyorum.Önerebileceğim güzellikteki diziler:Six feet under,Orange is the new black,wentworth,Friends ,Braquo,Trapped
Orange Is the New Black da listemde
Yanılmıyorsam bir Türk asıllı transeksüel de dizide oynuyor
Friends'i iki arkadaşım da tavsiye etmişti
Diğer yazdığın dizilere de bakacağım
Tavsiye için teşekkürler Duygu**
Kalbim temiz sanırım az önce netflix hesabım yok dedim 5 dk sonra kuzenim geldi "netflix hesabı aldım telefonum yok senin telefona ekliyim sen izlersin" dedi Orange Is the New Black merak ediyordum bende izlerim.
İzleyin izleyin,Orange İs The New Black dizisi çok güzel.Tavsiye ediyorum 👌🏻
Dizi olarak Sense8,Black Mirroru da tavsiye ederim.
Maalesef bizim evde alt yapı olmadığı için interneti telefon dan cekiyorum izleyemiyorum bişi
Bende tavsiyeleri dinleyeceğim olduğu zaman
You, Elite, the order, you me her, ölmek için on üç sebep bunlardı da izleyebilirsin ama orange is the new Black mutlaka izlemelisin.
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!