Dünya Tersine Dönseydi (Kısa Film)

  • İsmi çok uzundu, filmin adı aslında başlıktaki gibi değil. Çok sevdiğim bir kısa filmdir. İyi seyirler.


  • Bunu ben 7.sınıfta izlemiştim.Hiç arkadaşım olmadığı ve dış görünüşüm yüzünden zorbalığa uğruyordum o zaman,zorbalıkla ilgili kısa filmler izlemiştim ama o zaman anlamamıştım burada ne denmek istediğini.Uzun zaman sonra anladım.Ve gerçekten anlamlıydı.

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Venus: Yazım hatası ve ek bir şey ().

  • Amaç eşcinsellerin yaşamına empati kurdurmak. Sığ homofobiklerin anlayacağı düzeyde. Sevdiğiniz kişiyi ya herkesten gizlemek zorunda kalsaydınız?

    Bu bakıma güzel bir çalışma. Daha önce izlemiştim. "Ee nasıl ürüyorlar?" gibi sığ bir sorgulama yapmadan izlerseniz beğenebilirsiniz.


    Ama sinematografik açıdan başarılı bulmadığımı söylemem gerek. Senaryo fazla basit ve birtakım problemleri de beraberinde getiriyor. Kurgu desen çekip çekip montajlamışlar işte. Ayrıca gereğinden fazla uzun. Diyaloglar daha yaratıcı olabilirdi. Sonuç olarak da bir yere bağlanmıyor. Bir sorgulama yok daha çok kabulleniş var. Bu bakımdan eleştirel bir film olarak göremedim.


    Yani beğenmedim maalesef.

    Winter is Coming:!:

  • kısa zaman once homofobik olan kuzenim bu kısa filme denk gelmiş izlemiş sende izle diye attı bana sonra artık anlıyorum onları vazgeçiyorum bu davadan deyip homofobiklik den kurtuldu çok mutlu oldum açıkçası çok iyi bir çalışma olmuş :saint:

    lGBT her yerde :love:

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!