1. Dashboard
  2. Latest Events
  3. Chat
  4. Articles
  5. Members
    1. Recent Activities
    2. Users Online
    3. Member Accesses
    4. Search Members
  6. Forum
    1. Unresolved Threads
  7. Blog
    1. Articles
  8. Filebase
  9. Gallery
    1. Albums
    2. Map
  10. Calendar
    1. Upcoming Events
    2. Map
  11. Contact
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • Blog Articles
  • Files
  • Gallery
  • Events
  • More Options
  1. LGBTI Community in Turkey
  2. Members
  3. Anonim

Posts by Anonim

• Eşcinsel olduğunuzu kimler biliyor?

• Anonim
    • 14 March 2019 at 4:43 pm
    Quote from Peacefullife

sevgililerim,sevgili olmaya calıştıklarım,ve suan evlenmeye hazirlandigim mustakbel kocam.😊 30 u aşmış biri olarak soyluyorum kendinizden eminseniz gerekli gordugunuz herkese soyleyin belli bi yastan sonra soylediginizde "psikologa mi gitsen canim"tepkileri geliyor.bunu soyleyen arkadisimi bu sebepten saymiyorum.zira son derece saglikli ve renkli biriyim😊

👍

• Eşcinsel Olduğunuzu Nasıl Anladınız?

• Anonim
    • 14 January 2019 at 4:41 pm
    Quote from Firat

merhaba eşcinsel olduğunuzu nasıl anladınız ben bir türlü karar veremiyorum bazen kadınlardan bazen erkeklerden koşlanıyorum ne olduğuma bir türlü karar veremiyorum kafayı yiyicem ne yapmalıyım yada nasıl yapmalıyım yardım edin:(:(:(

Biseksüel olma ihtimalin yüksek fakat bu durum yeniyse ki yeni duruyor kendine zaman tanı ilerleyen zamanlar da kendini bulursun zaten, bende mesela duygusal yönden erkekler cinsel yönden kadınlara yöneliyorum benim durum daha vahim düşünmeyi bıraktım kendi icim de kendimi biseksüel olarak tanımlıyorum ama zamana bıraktım ne olacağını zaman göstercek ☺

• Anonim
    • 10 January 2019 at 6:45 pm

ben anlayali daha 1 ay oldu bu yüzden anlama evresinde boslukdayken iki kuzenle söyledim

birisi homofobikdi diğeri bunun gececi birsey olduğu düşündü sonra kardeşime söyledim oda bu senin hayatin dedi anlamama sebep olan arkadaşıma söyledim o da öyle değilsin bos yere araştırmayı bırak dedi tepkiler böyle :( :)

• Anonim
    • 10 January 2019 at 6:42 pm
    Quote from Demir

Eş çinsel yönünden devammı demek istedim yoksa sadece gecici bir süremiydi

Eşcinsellik geçici bir durum değil doğuştan gelir ve ölene kadar devam.ederr bu durum ya 😊

• Eşcinseller Neden Bu Kadar Kadınsı?

• Anonim
    • 7 January 2019 at 7:16 pm

sana açılmadan once büyük ihtimal kendini tamamen gizlemiştir açılmış rahatlamış feminen gay dir bu yüzden de kadın gibi davranıyordur birsey yapamazsın o tamamen kedisi olmuş senin yanında bırak hiç birşey söyleme bence neden yapicak birsey arıyorsun ki

• Biseksüel biriyle sevgili olur musunuz?

• Anonim
    • 7 January 2019 at 7:12 pm

evlenmemek için bir sebep yok bende öyleyim zaten 😂

• Aşık Olduğunuzu Nasıl Anlarsınız?

• Anonim
    • 29 December 2018 at 1:12 am
    Quote from Hdjdjdjd

Sürekli ona sarılmak istiyorum. Hep hayatımda olsun istiyorum. Her gece rüyalarımda bile onu görmek istiyorum (hatta bu yüzden hep onu düşünerek uyuyorum). Ona en sevdiğim şiirleri okumak istiyorum. Fotoğraf makinelerimde onun resimleri dolu olsun istiyorum. Onunla bir hayatım olsun, birlikte yaşayalım istiyorum.

Mesela bana güzel bir şey söylediğinde ya da resmini gördüğümde kalbim patlayacak gibi oluyor. Ona seni seviyorum dediğimde bile gözlerim dolmaya başlıyor. Telefonda konuştuğumuz da ağlayasım geliyor.. bunlar şimdilik aklıma gelen şeyler...

Aşıksınnn kardeşim iste ve zaten aşık o olduğunu anladığın da bunu hissedersin bence sorma bile bunu ben aşık olduğum da zaten direk anlamıştım 😊

• Anonim
    • 29 December 2018 at 12:16 am
    Quote from Venusss

Gözünü her kapattığında ilk aklına geliyorsa,onu düşündükçe aptal aptal hareketler yapıyorsan,her seferinde kalbin deli gibi atıp yerinden fırlıyor gibi oluyorsa,daha önce hoşlandığın kişilerden daha farklı şeyler hissediyorsan,onu olduğu gibi kabul edebiliyorsan,onunla daha önce kimseyle hayal etmediğin şeyi hayal ediyorsan (piknik,evlenme,çocuk sahibi vb.)bence âşk budur.Hoşlantı zaten geçici bir şey.Bir hatasında hemen unutuyorsan o zaten hoşlantıdır bence.Bu bana olan şey,seni bilemem ama

Bende hissettiği şeyleri söylediğin de buna Benzer birsey yazacaktım güzel bir yorum olmuş 😊

• Anonim
    • 28 December 2018 at 11:41 pm

ne gibi şeyler hissediyorsun mesela ki

• Yönelimimin ne olduğuna karar veremiyorum?

• Anonim
    • 25 December 2018 at 4:25 pm
    Quote from stalkerofbaek

Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Şuna değinmek gerekirse, panseksüel olduğumu sanmıyorum. Aksine uzun zamandır aseksüel olduğumu düşünüyorum.

Dediğiniz gibi belki de zamana bırakmam lazım. Bir şekilde her şey yolunu bulur.

Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi, kızlardan hoslansaydim illa ki bir şekilde fark ederdim. Çevremde çok fazla kız arkadaşım var sonuçta... Bilemiyorum, gerçekten çok karışık şeyler. Yine de kişinin kendini bilmesi gereken şeyler bunlar. Umarım zaman bir şekilde beni gerçekten olduğum-olmam gereken- yere götürür.

Aynı dileklerim sizin içinde geçerli..🌸

Umarım en yakın zaman da dediğin gibi zaman bizi bir yere getirir de bu ikilem den kurtuluruz tek temennim bu artık ☺

• Anonim
    • 25 December 2018 at 3:17 am
    Quote from Arya Stark

Cinsel yöneliminiz ne olursa olsun zaten her gördüğünüz insana cinsel anlamda birşeyler hissetmeniz gerekmiyor. Böyle birşey de imkansız zaten. Hoşladığınız insanlar olur, itici bulduğunuz insanlar olur. Kendinizi bu kadar kategorize etmeye çalışmayın bence. Zamanla herşey yerine oturacaktır.

Mükemmel bir yorum olmuş teşekkürler zamana bırakmayı deniyorum da başarıcam insallah yoksa sanirim kafa yormayla birsey olmucak gibi :)

• Anonim
    • 24 December 2018 at 2:55 pm
    Quote from EgemenBix35

madem okadar bilği sahibisin önce kendini çöz oldumu ???

O kadar basit değil de yükselme bilmemek değil öğrenmemek ayıp bir bilgi verdim bu tavrın çok yanlış ... bilmedigin bir konu üzerinden birine birsey söylüyorsun karşındaki insanın kafasını bilmedigin bir birşeyle yanlış yöne itersin dikkatli ol.

• Anonim
    • 24 December 2018 at 2:46 pm
    Quote from EgemenBix35

her iki tarafa ilğisi olması düşündürdü beni okadar

Kadına ve erkeğe ilgisi olması onu belki biseksüel yapar panseksuel de cinsiyet insan ayırt etmeden herkese ilgi duyan kişiye denir ,:) biraz panseksueli araştırmanı öneririm,:)

• Anonim
    • 24 December 2018 at 2:40 pm
    Quote from EgemenBix35

olabilir dedim zaten net demedim ki :)

Ama panseksuel olduğunu dusundunduren şey ne oldu orda o tarz bir açıklamada bile bulunmamis ki :)^^

• Anonim
    • 24 December 2018 at 2:27 pm
    Quote from EgemenBix35

stalkerofbaek pansexual olma ihtimali de olabilir ?

Panseksuel olduğunu düşünmüyorum ben bu arkadaşın

• Anonim
    • 24 December 2018 at 2:19 pm

bak seninle aynı durumdayız suan da 4 yıl dir benim de sevgilim yok fakat kızlara karşı bende duygusal yönden pek birsey hissetmedim bence olsaydı birsey ler yaşadığım arkadaşıma karşı çok başka duygular besleye bilirdim bende bazen kızları nadir olsa da beğene biliyorum yada kalbimi hızlandıranlar oluyor ama ben de biseksüel oldugumu düşünmüyorum fakat olma ihtimali de olunca sanirim bu yüzden belirsizlikle bogusuyoruz.. Sen sayfaya yorum yapan kişisin bens ana cevap verdim fakat neden bilmiyorum yorumlar onaylanmiyor sanirim aynı kullanıcı adı olunca anladim

• Anonim
    • 24 December 2018 at 4:40 am

öyle olduğumu yada ne olduğumu anlasam kabulleniş kısmının benim için zor olacağını sanmıyorum bilmiyorum aslında bir yerde haklisin bunu dusunup hissedip yaşayıp anlamalıyım ama bir şekilde fikir sahibi olmak istiyorum umarım en kısa zamanda anlarim düşünmek yoruyor gercekden de söylediğin gibi :(

• Dünya Tersine Dönseydi (Kısa Film)

• Anonim
    • 24 December 2018 at 1:22 am

kısa zaman once homofobik olan kuzenim bu kısa filme denk gelmiş izlemiş sende izle diye attı bana sonra artık anlıyorum onları vazgeçiyorum bu davadan deyip homofobiklik den kurtuldu çok mutlu oldum açıkçası çok iyi bir çalışma olmuş :saint:

• Anonim
    • 24 December 2018 at 1:18 am

merhaba arkadaşlar yardımınızı istiyorum erkeklerden hoşlanıyorum evet fakat kısa zaman once bir arkadaşımla bir şeyler yasama fırsatı buldum hissettim mi birsey ler evet bir erkeğe hissetmediğim den çok şey hissettim fakat araştırdım bayağı sadce bir kişiyle değil bir kaç kişiyle birşeyler yasadigin da tam emin olabilirsiniz diye bir çok yazı yorum okudum duygusal yönden evet kadinlara yoğun bir his hissedemiyorum fakat beğendiğim kadınlar oluyor neyim ben bilen anlayabilecek olan biri yardım etsin aylardır dusunmekden yoruldum heteromuyum biseksüel miyim?:( :?:byrkgk

Chat

• Toggle autoscroll
    goncagul

Acil ev arıyoruz trans kadın arkadaşımıza çalışıyor kirayı ödeyebilir instagramı @sivaslitgirl

17:04
    asko77

Merhaba

19:24
    kadiryilmazdogu

8o🥵🥵🥵🥵🥵🍆🍆🍆🍑🍑🥵🥵🥵🥵🥵🍒

12:28
    Rzgr34

Selam

16:18
    Berat

Slm İstanbul Pendik evim boş yeri olmuyan arkadaşlar bana ulaşsın

22:51
    Berat

Kimse yokmu

22:20
    Sinisterkedi

Şu form artık canlansin be

22:35
    Ali0606

Selam ankardan

23:07
    okaner

naber

22:12
    cameliyaa

İstanbulda arkadaş olabileceğim lezbiyen kız arkadaş arıyorum

22:35
    scuba

Merhaba, Tekirdağ

13:28
    GojiraRocky

Selam8)

09:25
    adam1960

izmirde nerede gay hamamı veya sauna nerede var

21:39
    el nino

slm

21:47
    el nino

samsun

21:47
    el nino

kalmamış

21:48
    Arya

ilginç

23:52
    Arya

Bir mesaj

23:52
    16huso1616

Merhaba

01:55
    Ece ece

Selam

04:43
    assolist

SLM

10:30
    Manisa

Manisa var mı

11:28
    Fatma

Slm arkadaşlar Konya'da lezbiyen olan bir arkadaş varmı konuşup hoş vakit geçirebileceğimiz

01:50
    buls

İzmir'den siyahiyim bisex ev arkadaşı arıyorum İstanbul veya izmirde

11:35
    tuna3434

Merhaba ben tuna 30 yaşındayım İstanbul Beyoğlu Cihangir yaşıyorum

13:46
    mooncry

Slm

00:18
    Nikopol

Slm

00:35
    Sylvia

slm

12:23
    dilghkan

Slm

16:56
    semet

Slm

18:27
    semet

Erciş aktif var mı

18:27
    alihuseyn

Slm

22:38
    alihuseyn

İst Varmi?

22:38
    Abdullah Yildiz

Trans bir arkadaş arıyorum

01:29
    Yahya Balci

Selam arkadas arıyorum

21:53
    Zehra

kız yok mu aq

10:48
    Huzur

Selam

14:01
    Huzur

bir erkek arıyorum

Huzur

var kimse

ATLAS

eskiden telsizler vardı, herkes "brek brek, arkadaş arıyorum" diye konuşurdu, ne günlerdi o günler, eskidendi herşey çok eskiden...

14:57
    Huzur

selam

15:28
    Huzur

ben 'stanbuldan

15:29
    Ahmet0017

Selam

16:03
    Emretural

Eskişehir de gay ama arkadaş ilişkimi güçlendirecek kişi arıyorum