Kerimcan Durmaz'ın Peşimde şarkısına çektiği klip yayınlandı
Kerimcan Durmaz'ın beklenen klibi yayınlandı
-
-
ben beğendim
-
ben beğendim
ben de beğendim
-
İzledim, yorumları da okudum ama bu kadar beğenilmesini anlamadım. Hep böyle şarkı ve klipler popüler şu an.
-
İzledim, yorumları da okudum ama bu kadar beğenilmesini anlamadım. Hep böyle şarkı ve klipler popüler şu an.
bilmiyorum artık hem sarkı sözleri hem tarz hem de lgbti+ görünürlüğüne katkısı açısından beğendim doğrusu.
-
Ben bir türlü sevemedim kerimcan durmazı yok
-
Açıkçası şarkıyı ortalama buldum, yeni nesil şarkı tipine uyulmuş. Şarkı sözlerini de ortalama buldum ancak bu tarz başka şarkılara bakınca görüyorum ki, pek çok kişi tarafından yazılmış oluyor. Kerimcanın şarkısı ise 2 kişiyle yazılmış ve zaten şarkıcı olmadığı için bunları görmezden geliyorum. Amaa klibe gelirsek, izlerken delirdim, aşırı kaliteli ve dünya standartlarında olmuş. Kendi başına uğraşıp çabalayarak çok iyi yerlere geldi bence Kerimcan. Özellikle son sahnede bittim, hatta bir an RuPaul's Drag Race'de hayal ettim ahahajdjjjd, ayrıca dediğiniz gibi lgbti+ görünürlüğü açısından da hoş olmuş
edit: yazım
-
Kerimcan Durmaz'ı ben de sevmiyorum ama hakkını vermek lazım şimdi. Bugün işyerinde açtım şarkıyı. Hem şarkıyı hem klibi beğenen de oldu beğenmeyen de. Ortak fikir şu: LGBTİ görünürlüğü açısından güzel, insanlar böyle böyle kabullenecek, yargılamayı bırakıp herkesin hayatına saygı duyacak.
-
Pek tarzım değil, fakat şarkıyı da klibi de başarılı buldum. Özellikle danslar gayet kaliteli.
-
Şarkı çok güzel değil ama söylettiriyor. Klip baya iyi ama, Hele sondaki dönüşüm çok iyi olmuş, or whatever...
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!