Açılmalı mıyım?

  • Merhaba arkadaşlar ben 23 yaşındayım. 2 ablam var. Babam yok, annem de eşcinsellik gibi konuları pek anlayacak biri değil. Ona açılırsam üzülür mutsuz olur. 2 ablama açılmak istiyorum. Sizce açılayım mı ? Bu arada Aseksüelim. Erkeklerden çok fazla hoşlanıyorum, kadınlardan çok az.

  • Bence açılmalısın senin düşüncelerini önemsemeliler. Hislerini onlara anlatman daha iyi olur belki de en büyük destekçin olabilirler bu konuda cesaretli olursan.

  • Sadece Annem Var Bir Süredir İçimdeki Dürtüleri Bastıramıyordum Ve Şuan Boşlukda Gibiyim Önce Sevgilime Anlattım Durumu İçimden Nelerin Geçtiğini Cinselliği Bırak Her 2 Cinsinde Midemi Bulandırdığını Vs Derken

    Annemle Konuşma Kararı Aldım

    Şuandan Aşırı Eminim Bu Açılmayı 2 Sene Önce Yapsam Evlatlıkdan Reddeder Bağırır Çağırırdı Ama Zaman Öyle Bir Hazine Haline Getiyorli İnsanı Annemden Gram Duymıycağım Laflar Duydum Psikologa Gideriz Nasıl İstersen Öyle Yaşarsın Burda ki İnsanlar Rahatsız Ederse Taşınırız Felan Dedi Ve Şok Oldum(Not:Dün Yaşandı Bu Olay)

    Açılmakdan Korkma Benim Annemde Uzak Böyle Konulara

    Ha Bide Şu Var Acayip Heycanlanıyorsun Ben Tam Odadan Çıktım Salona Yanına Geçicem Gidemedim 2-3 Dal Sigara İçtim Elim Ayağım Titriyordu Dolab,da Derbi İzlerken Yarım Bıraktığım Rakı Vardı Diktim Kafaya Gittim Yanına Sonuçtan Şuan Memnunum

    Bu Benim Deneyimmim Di Ve Umarım Senin İçin Pozitif Bir Etki Yaratmıştır...

  • Ben 20 yaşındayım ve evin küçüğüyüm. Ailem dinine bağlı bir aile. Annem babam açıklanacak kişi değiller. Yine kollarlar beni ama onları hem çok üzerim hem de imkansızı deneyerek değiştirmeye çalışacaklar o yüzden açıklamayı düşünmüyorum.

    Ablam sevgilin neden yok gibisinden konuşuyordu. Ben biraz düşündüm sonra titreye titreye açıklamaya çalıştım çünkü çok yoruldum bu durumdan. Annem babam silse ben silmem seni demişti. Tam açıklamasam da çınlatmıştım işte kulağına ablamın. Daha çok biseksüel biliyor beni ama pek öyle değilim. Üzülmesin diye öyle söylemiştim. Beni hala olduğum gibi bilmemesi sanki hiç söylememişim gibi hissettiriyor. Söz konusu da hiç açılmıyor.

    Aileme muhtaç olmadan bir hayat sürene kadar başka kimseye söylemem. Çünkü seni sileceklerse onlar siler. Üzülürüm ama içim rahat olur ve hayatıma devam ederim. Aksi takdirde muhtaçken böyle bir durum benim için çok zor olur.


    Ablanla ilişkilerini gözden geçir ve duruma göre karar ver. Ama söyleyeceksen benim gibi değil her şeyiyle açık açık söyle. Yoksa bir şey değişmiyor.

    Yalnızlık bizim hayatımızın içinde, bununla yaşamak zorunda kalabiliyoruz çoğu zaman.

  • kesinlikle ablalarının bu konudaki görüşlerini öğrenmelisin. bir lgbti hakkında konu aç. ne dediklerine bak bence. yoksa çok kötü sonuçları oluyor, kendimden biliyorum, o boku yedim 3 sene önce, ne ile karşılaşacağından emin olmadan kimseye bir şey söyleme. umarım çok mutlu olursuun

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!