Merhabalar öncelikle, Ben 20 yaşında bir erkek lgbt bireyiyim. lgbt bireyi diyorum çünkü tam olarak hangi kısımda yer aldığımı çözemiyorum. Küçükken karşı cinse karşı ilgi duyduğumu biliyorum. Ama zamanla bu ilgi bir şekilde köreldi.
Yaklaşık 12 yaşımda cinselliği öğrenmiştim ve hala daha hemcinsime karşı ilgim yoktu. İnternetteki malum videoları bile yeni yeni keşfediyordum.
Bİrkaç sene sonra o videolarda eşcinsel olana rastlamıştım ve o an şoka uğrayıp (lütfen mağdur görün) gerçekten tiksinmiştim, iğrenmiştim. Erkek erkeğe nasıl olur, insanlar aklını mı kaçırdı, ne kadar korkunç tarzı düşünceler beynimde dolanıyordu. Zaman geçti ergenliğe girdim ve az da olsa olgunlaştım. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama birden hemcinsime ilgi duymaya başladım. Yani gerçek bir yönelme yaşadım. Okul hayatımda birden fazla sevgilim olmadı, erkeklerle arkadaşlık kurmakta biraz daha zorlandım ve zaman sonra kendimi eşcinsel ilan ettim. Bir zamanlar tam tersiyken artık karşı cins hiç ilgimi çekmiyordu. Bu yaşıma gelene kadar. 19'umda karşı cinse karşı anlık bir çekim hissettim. Bu çekime sarıldım ve asla bırakmak istemedim. Fakat yine de gitti. Kendimi zorladım. Daha çok kadınlarla ilgilenmeye başladım ama pek işe yaramadı. Lakin az da olsa içimde, karşı cinse karşı bir çekim hissediyorum.
Öğrenmek istediğim şey biseksüel miyim yoksa homoseksüel mi. Forumda, kadın ağırlıklı bir biseksüelim yazan bir yazı okumuştum. Eğer böyle bir şey varsa ben de erkek ağırlıklı bir biseksüel mi oluyorum. Biseksüel olmak istiyorum çünkü yaşamda hala bir umut olduğunu bilmek istiyorum. Her ne kadar lgbt bireyi olarak lgbt savunucusu olsam da Türkiye şartlarında homoseksüel olmak istemiyorum. Çünkü çok yordu. Sevip sadece sevmemle kalmamı bilmek yordu. Aşktan korkmak yordu. Anlatmak isteyip de anlatamamak, kendimden başka bir limanın olmaması yordu. kısacası yalnızlık yordu.