dnz adlı kullanıcının mesajları

    Doğuda yaşıyorum tek bir gün bile okul okumayan anneanneme açıldım cevabı şu oldu; GAYET NORMAL BİR ŞEY BU SENİN GİBİ BİR ÇOK İNSAN VAR dedi. Bide üniversite okuyan bir arkadaşa açıldım onun cevabı da; AYY GÜNAH BEE YANACAKSINIZ, HEM SİZ NASIL SEVİŞİYORSUNUZ dedi. diyeceklerim bu kadar...

    ailenden biri kabul etmiş çok şanslısın ben de doğuda yaşıyorum.Ailem ve çevremdeki herkes homofobik bu yüzden kimseye açılamadım.

    10 yaşlarındayken fark etmiştim fakat geçeceğini düşünüyordum.Bu durumu fark etmemi sağlayan bir kız vardı.hatırlarım bayağı aşk şarkıları dinleyip dertlenirdim hahahaha.O zamanlar yürek yemiş olacaktım ki kıza açıldım,kabul etmemişti tabi ki.Akrabam olduğu için hala bir tedirginlik yaşarım ya birine anlatmışsa diye.Şu an kendisinden nefret ediyorum herkes ile alay eden kibirli biridir.

    Lise 1e geçtiğimde vahim durumda olduğumu bunun geçmeyeceğini çok net fark etmiştim.Zaten sessiz bir yapım vardı iyice kendi içime çekildim,Kimseyle konuşmamaya başladım.Kalbime hep kadınlar girdi hepsi platonikti.Platonik olması ve kimseye anlatamamak kötü bir duygu.

    Seni o kadar iyi anlıyorum ki.Türkiyede eşcinsellere karşı o kadar büyük bir nefret var ki eşcinsel olanlar kabullenemiyor.Homoseksüel biri biseksüel olamaz fakat kendini homoseksüel zannederken ileri zamanlarda karşı cinse de bir şeyler hissediyorsa biseksüeldir,biseksüel değilsen kendini kandırmamalısın.Elbet bir gün karşına doğru insan çıkacaktır,umut etmek daha iyi hissettiriyor diğer türlü kendini yer durursun.