Kendimi nasıl tanımlayacağımı bilmiyorum

  • Erkeğim, 22 yaşımdayım. Cis kadınlarla pek çok ilişkim oldu. Ama içten içe cis kadınlar haricinde insanları da çekici buldum. Tek itici bulduğum şey eril bir görünüş ve davranışlar. İnsanların bütün insanları arzulayabileceği ve arzuların akışkan olduğunu düşünüyorum. Ancak bu arzuların yetiştirilme biçimine göre yapay sınırlar içine hapsedildiği ve değişebileceğini/aşılabileceğini düşünüyorum.


    1. Kadınlara romantik, duygusal ve cinsel çekim duyabiliyorum.

    2. Erkeklere karşı ise sadece cinsel çekim duyuyorum.

    3. Kendini ne kadın ne de erkek olarak tanımlamayan ve toplumun oluşturduğu kalıplara göre giyinmeyen/davranmayan kişilere de çekim duyuyorum.

    4. Femboy'ları da çok arzuluyorum ve femboy olma isteği uyanmıyor değil.


    Kafam çok karışık, sadece arzularım var. Bu yönelimin bir adı var mı?


    Ayrıca LGBTİ+ hareketiyle alakalı okuma tavsiyeleriniz neler? Blog, kitap, makale, köşe yazısı vs. fark etmez, her şeyi okurum. Bilgi açlığı çekiyorum.

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Cognitis ().

  • Heteroflexible derim ben ama, benim düşüncem bu tabii ki.

  • bence panseksüel ya da biseksüel olabilirsin. biseksüel aslında sadece iki cinsiyeti çekici bulduğun anlamına gelmiyor, iki veya ikiden fazla cinsiyeti çekici bulduğun anlamına geliyor. kitap önerisi olarak da call me by your name'in (beni adınla çağır) kitabını okuyabilirsin, onun filmi de çok güzel.

  • Antik yunandan 7 büyük bilgenin sözlerinden 1 tanesini örnek veriyorum

    ``Kendini tanı``

  • Neden bir sınıfa girmek istiyorsun ki ?

  • Kendinizi herhangi bir kavramla sınırlandırmayın. Bir şey, bir kimse gibi olmamak iyidir, bir çerçeveye sıkıştırılmadığınız anlamına gelir. Kendinizi tanımlama çabalarını bırakın ve başkalarının hakkınızda ne düşündüğünü önemsemeyin. Bırakın onlar sizi nasıl tanımlarsa tanımlasınlar, bu onların problemi. Tüm prensiplerinizden arının, ne kadar esneyebildiğinizi görebilmeniz için....

  • pansexual olabilir ama kendine bir etiket koyma ve kendini anlamaya çalış ben ne severim neler yaparım kimlere nasıl davranırım diye düşün okul iş aile ev düşünme sadece kendi düşün

  • Ben de kendi kimliğimi arıyorum. Senin kafa karışıklığını en iyi anlayanlardan biri benim.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!