Bursa'da Gay Hamamı var mı?

  • İyi günler. Bursa da hiç gay hamama giden oldu mu? Gay hamam var mı Bursada yahut gay ilişkilerin yaşandığı bir hamam?

  • Türkiye' de gay hamam mı var? 😯

    :D sen de haklısın ama İstanbulda Firuz Ağa diyorlar, Ankara'da da bir tane varmış. Bursa gibi bir yerde eminim vardır ama bilmiyorum. İki kişilik odalar var hamamda ama o birlikte olduğun kişiyle tutuluyor, heyecan aramak için de birlikte olduğunla gitmek sıkıcı. Ben hamama gidip biraz heyecan yaşamak istiyorum. Bulursam böyle bir hamam, bakalım.

  • Nikopol

    Konunun başlığını değiştirdi. Eski Başlık: “Bursa'daki Gay Hamam Var mı?.” Yeni Başlık: “Bursa'da Gay Hamamı var mı?.”
  • :D sen de haklısın ama İstanbulda Firuz Ağa diyorlar, Ankara'da da bir tane varmış. Bursa gibi bir yerde eminim vardır ama bilmiyorum. İki kişilik odalar var hamamda ama o birlikte olduğun kişiyle tutuluyor, heyecan aramak için de birlikte olduğunla gitmek sıkıcı. Ben hamama gidip biraz heyecan yaşamak istiyorum. Bulursam böyle bir hamam, bakalım.

    Kız o erkek genelevi gibi o ne yahu öyle :) tabi erkekler yaşamda çok daha açık görüşlü, değişik ne diyeyim bulursun umarım ama dikkat et hijyen ve diğer şeylere. Hamamlar bulaşıcı herşey için daha açık

    " Hiçbirşey rastlantı değildir!" sm

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!