ediz. adlı kullanıcının mesajları

    Kesinlikle, galiba empati kurabilmemiz gerekiyor. Bu kişi ile dalga geçiyoruz, dışlıyoruz ancak bana yapılma nasıl olur diye düşünebilmek gerekiyor. Çünkü toplulumuzda her konudan, ufakta olsa insanlar birbirlerini dışlayıp, yargılayabiliyor ve maalesef her birimizin başına geliyor bu. Bunu hatırlayıp, düşünebilsek galiba bir çok yaptığımız şeyi yapmamaya başlayabiliriz. Ancak yine maalesef ki düşünmemek ve empati kurmamak için elimizden geleni yapıyoruz.

    Kesinlikle


    Doğum satımı hatırlamıyorum ama doğum yılım,

    09.03.1992

    Cinsiyet - Erkek


    Ne zaman fark ettim, 13 14 yaşların da, eski den bizim aile çok kalabalık olduğun da sürekli köyümüzü sık sık ziyaret ederdik sayılmaz bir aileye akrabaya sahinbiz, genel kalacak yer çoktu ama hep biribirimi sık sık görmediğimiz için hep bi arada aynı evde kalırdık o zamanlar erkekler bi yerde kadınlar ise bir yerde yatardı o sırada erkeklerle bir kalındığın'de aile içi sevgi aşk değil ama hoşlantı oluyordu yani diyordum, çok yakılıklı baksana küzenime enişteme vs vs ama hiç bir şekil de cinsel yönden bir etkilenme olmuyordu zaman ilerledikce benim, hayatım zorlaşmaya başladı aile içi şiddetli gecimsizlik falan ve benim yapım dolayı hayatı hep sevmemiştim neden diye soruyordum her zaman özet gecmek gerekirse o zamanlarda hep erkeklere bir ilgi duymuştum yani öyle.


    Aileme acılma konusun'da aldığım tepki ise, annem babam ayrı olduğu için, annemle kaldığım'dan dolayı annem biliyordu tepkisi hiç birşekilde kötü yönden olmadı, olumlu karşıladı ve daha önce söylemem gerektiğini söylemişti herkeze böyle bir anlayışlı bir anne ve baba olur inşallah teşekkürler :)

    Tasarım'da değişiklik olabilir ayrıca, forum konular biraz daha genişletebilinir, mesela bölümler acılabilir sadece sırf lgbt forum olarak da değil'de güncel insanların herşey aradğı bir platfrom olabilir yani demek istediğim lgbt birlerinin sadece sapkınlık olarak sadece lgbt hakkın konuşmları araştırmaları tanışmaları vs olamamsı yani insanların bak bu çocuk ve bu kız lgbt ama bak ne farklı konularla ilgileniyor. benim yaptğımızı benim araştırdığı araştırıyor yazıyor bilgi ediniyor gibisin den ben normalim ama o lgbt demek ki onlar da bizim gibi falan benim ki biraz saçma olabilir düşüncem ama bence yararlı olabileceğini umuyorum yalnışım varsada kusura bakmayın.

    Bence arkadaşın sorduğu, bu böyle değil'di bana eşcinsel olduğu acıkladı ve davranışları değişti. Neden?


    Diye soruyor bence.


    Cevabı, cünkü o seninle ilk tanışdığı halleri zorunlu kişiliği olduğu için normal de, o öyle bir kişiliğe öyle bir bedene sahip. kendisisi gibi davrandığı için biraz tuaf gelebilir azıcık anlayış :)

    Her zaferin tek sebebi ilik ve sevgidir.


    Bir insan'da sevgi şefkat ve iyilik olması gerekiyor.

    Bu devir de insanlarımız da bunlardan pek yok hatta öyle bir insan olmamaya başladılar yayıldı virüs gibi.


    Bence insan şöyle bir düşünse hayatımız da karşımız daki insanları düşünüerek acaba benimde başıma gelebilir diye düşünse hiç bir şekilde tışlama sevmeme olmaz sonuc da insanınız ve başımıza ne geleceği belli olmaz.


    Gidilir bence, ben cok gitmişliğim ama hep tek gitmişimdir.


    Bir ara çok iyi hatırlıyorum, kadiköy'de biriyle ilk defa buluşmaya gittiğim'de buluşma yerimiz starbuks'du ve o sade kahve içti ben de sevdiğim, sütlü nascafe içtim tadı iyidi ve verdiğimiz paraya deydi bence :)

    Aşk bence, kocabir yalan, aşk dediğin sadece hoşlantı ve karşın'daki insanın her halin'den her haraketin'den hoşlanmasıdır bence , aşk sandığımız şey karşımız'daki insanın tıpkı kendisi gibi olmasıdır bence o yüzden hoşumuza gititiği icin aşk diyoruz :)


    İsim ediz, kocaeli'den vallahi kafama güzel gelen herşey'den hoşlanırım :) siteyi normal'de forum sitelerine bayağı aşırı derece taılrıım aradğıım şeyleri bulmak istediğim bilmediğim şeyleri oralarda araştırmak yorum yapmak eleştirmek iyi oluyor yerli ve yerinde bi ara googleye yazdım böyle bir platform varmıdır diye baktım araştırdım sonun'da burayı bulduım ve öyle :)