Araştırma anketime katılır mısınız?

  • -03.10.2001

    -Türkiye/İstanbul

    -12.00 ya da 12.05

    Kadın

    -2016 aralığın son haftası (aslında 7.sınıfta bir arkadaşımdan hoşlandığımı fark ettim ya da zannettim ama sapkınlık olduğunu düşündüğüm için görmezden geldim)

    -Ailem anlayışlı fakat yine de biseksüel olmamın ergenlik süreci ve az da olsa sapkınlık olduğunu düşünüyor annem(sadece anneme söyledim aileden)

    -Hep güzel kızlara zaafım vardı,arkadaş olmak isterdim ve bazı hemcinslerim gibi kıskanmak yerine “Ne kadar güzel bir kız”diye sürekli bakmak isterdim.Ortaokulda lezbiyenliğin kötü bir şey olduğunu baskılamalarına rağmen lezbiyen karakterler çizip shipliyordum,hayal ediyordum.

  • Nikopol

    Konunun başlığını değiştirdi. Eski Başlık: “LGBTİ Adına yaptığum araştırmama katılım sağlamak istermisiniz? Aşağıya bıraktığım sorulara cevap verebilirsiniz.” Yeni Başlık: “Araştırma anketime katılır mısınız?.”

  • Doğum satımı hatırlamıyorum ama doğum yılım,

    09.03.1992

    Cinsiyet - Erkek


    Ne zaman fark ettim, 13 14 yaşların da, eski den bizim aile çok kalabalık olduğun da sürekli köyümüzü sık sık ziyaret ederdik sayılmaz bir aileye akrabaya sahinbiz, genel kalacak yer çoktu ama hep biribirimi sık sık görmediğimiz için hep bi arada aynı evde kalırdık o zamanlar erkekler bi yerde kadınlar ise bir yerde yatardı o sırada erkeklerle bir kalındığın'de aile içi sevgi aşk değil ama hoşlantı oluyordu yani diyordum, çok yakılıklı baksana küzenime enişteme vs vs ama hiç bir şekil de cinsel yönden bir etkilenme olmuyordu zaman ilerledikce benim, hayatım zorlaşmaya başladı aile içi şiddetli gecimsizlik falan ve benim yapım dolayı hayatı hep sevmemiştim neden diye soruyordum her zaman özet gecmek gerekirse o zamanlarda hep erkeklere bir ilgi duymuştum yani öyle.


    Aileme acılma konusun'da aldığım tepki ise, annem babam ayrı olduğu için, annemle kaldığım'dan dolayı annem biliyordu tepkisi hiç birşekilde kötü yönden olmadı, olumlu karşıladı ve daha önce söylemem gerektiğini söylemişti herkeze böyle bir anlayışlı bir anne ve baba olur inşallah teşekkürler :)

    Ayaklarımı yerden kesecek bir mutluluk istiyorum dedi,

    Bir gün boynunda asılı bir iple bulduk.



    :rolleyes:


  • 21.09.1990

    Zurich/Switzerland

    03.00

    Kadın

    LGBT Olduğumu Ne zaman farkettiğim biraz karışık, farkettim mi orası da karışık ama 8-9 yaşlarımdan beri bir tuhaflık olduğunu biliyordum 2 haftadır da yoğun şekilde bir kız arkadaşım olsa nasıl olurdu sorusu var kafamda. Sexy atletik bir erkek bedenini de kadın bedenini de çekici bulurum bu yüzden şimdilik biseksüel olduğumu düşünüyorum.

    Aileme gelirsek, aile işte 2 anne 1 baba 2 kız 1 erkek kardeş ten oluşan bir aile.


    NOT. Bu neyin araştırması bu anlattıklarımız ile neyi anlamış olacaksınız merak ettim.

  • 15 .10.1992

    Kadıköy/İstanbul

    06.45

    Kadın

    Biseksüel olduğumu üniversite 1.sınıf itibariyle keşfettim.Fakat bunu kabullenmek istemedim.Toplum tarafından dışlanmak,ön yargılara maruz kalmaktı en büyük korkum fakat daha sonra bu durumun kimseyi ilgilendirmedigini ve bunun benim hayatım olduğunu ve nasıl yaşamak istersem nasıl mutlu olacaksam o şekilde devam etmem gerektiği sonucuna vardım.Yakın arkadaş çevrem dısında kimse bilmiyor.Bilmesi de gerekmiyor zaten.Böyle mutluyum. Aile:anne-baba ve 2 kardeşten ibaret

  • 07.08.2002

    Balıkesir/Türkiye


    Kendimi hep biliyordum asında kim bilmez ki? Daha 3.sınıftayken babama erkekleri sevdiğimi söylemiştim ama hocaya falan üflettiler gerçekten komik. Ailemin homofobik olduğunu öğrendiğim zaman 7.sınıftım. Ailem homofobik olunca çevreye falan açılamadım şimdi 11. Sınıfım her şeyin farkındayım ve gizlemiyorum bu durumumu (ailem ne kadar bilmese de) aslında bilmelerine de gerek yok ben onlara soruyormuyum sanki beni neden yaptınız😂 2 kardeşim ve annem babam var bu kadar.

  • 06.12.2001

    Türkiye/Konya

    Kadın

    Lezbiyen olduğumu ne zaman anladım bilmiyorum aslında sadece hep öyleydim ve biliyordum sanki. Küçükken erkeklere ilgi göstermezdim aslında normaldim(!) bebeklerle oynayan bir kızdım sesiz sakin ama etek giymekten nefret eden birisiyim orta okulda bu kavramlar çıktı karşıma 'lezbiyen gay' ama o zamanlar yoktu aklımda nedense 8.sınıfta bir arkadaşım yoksa lez misin diye sormuştu o zamandan beri aklımdaydı ama olamazdı değil mi lisede ise kızlar hepsi değil tabi ama bir kaçı hoşuma gidiyordu kabul etmiyordum kendimi içime çok kapanık olduğum için olduğunu düşündüm arkadaşlarım çok olmasını sağladım ama yine kızlardan hoşlandım 11.sınıfdada arkadaşlarım lezbiyen olduğumu düşündüklerini söylediler hayır dedim durdum 12.sınıfdayım farklı kişilerle takılıyorum ve okula yeni gelen bir kızdan hoşlanıyorum ama saklamıyorum bunu arkadaşlarım lezbiyen olduğumdan eminler ve de artık kabul ettim kendimi ama tamamen itiraf olayına girmedim.. Ailem ise anne baba ve bir abla bir kız kardeşten oluşuyor.

  • Öncelikle neyi neden niçin araştırıyoruz bir açıklama yapmaniz uygun olmaz mıydı burası deney laboratuvarı bizlerde kobay değiliz!

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!