çok teferruatlı evler ilgimi çekmiyor. tek katlı taş ev veya bir küçük karavan en ideali benim için.
Posts by Masalimsi
-
-
Ben gönlümü sana verdim
Pare pare yola serdim
Vakitsiz bir nara düştüm
Gelmedin yar, gelmedin yar... -
evet malesef ülkemizde zor. ama imkansız değil. elbet bir gün istediğin gibi seni kabul edecek birini bulacaksın diye umuyorum. 8 milyar insan içinde elbet çıkacaktır birisi. bunun için extra bişe yapmak nedir bilemiyorum. sosyal olmak gerekiyor öncelikle. en azından kendi yaşında kadınlar pek sosyal medyada olmuyor diye düşünüyorum.
-
umarım aileni yüzüstü bırakmazsın. aile herşeyden,herkesten önemlidir.
-
evet bazen insan arayış içinde oluyor kendini buna adıyorsun fakat malesef umduğun gibi birini yada hiç kimseyi bulamıyorsun. belli bir zaman sonra aramayıda bırakıyorsun. hayat böyle ne kadar kovalarsan o kadar kaçıyor.
-
arkadaş rüzgar esse intiharı düşünüyor millet. çözüme odaklı olmak lazım yahu biraz. neler yapılabilir seçenekler nedir önce kafayı bunlara yormak lazım daha çok. illaki bir çıkış yolu bulunur ama intihar nedir yahu.
-
çalıştığım sektörü değiştirmek istiyorum. eskiden olduğu gibi çalışmak istiyorum. ama malesef engellere takılıyorum şuan.şimdilik.
-
geçimsiz,çekilmez.
-
-
-
-
-
-
emin değilim.
-
sanırım midem.
-
bazen doğaya çıkarken yanıma bıçak alıyorum. onun dışında herhangi bir silah taşımıyorum. gerekte duymuyorum.
-
Motorsiklet.
-
bugün fazla gülmedim.
-
bir an onu düşündüm. sanırım hala düşünüyorum. yarım saat sonra unuturum.
-