1. Dashboard
  2. Latest Events
  3. Chat
  4. Articles
  5. Members
    1. Recent Activities
    2. Users Online
    3. Member Accesses
    4. Search Members
  6. Forum
    1. Unresolved Threads
  7. Blog
    1. Articles
  8. Filebase
  9. Gallery
    1. Albums
    2. Map
  10. Calendar
    1. Upcoming Events
    2. Map
  11. Contact
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • Blog Articles
  • Files
  • Gallery
  • Events
  • More Options
  1. LGBTI Community in Turkey
  2. Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender and Intersex Forum
  3. LGBTI
  4. LGBTİ+

Cinsel yönelimimi bilmiyorum?

• melancolic
  • 27 July 2019 at 1:45 am
  • melancolic
    New Member
    Reactions Received
    7
    • 27 July 2019 at 1:45 am

Cinsel yönelimimi vs. keşfetmeye başladığım kısmı okumak istemeyenler direk 1. paragrafı atlayıp diğerini okuyabilirler, şimdiden teşekkürler.

Ben cisgender bir kızım. Yönelimimi ilk keşfetmeye başladığımda 6. sınıftaydım ve biseksüel olduğumu düşündüm. Çünkü erkeklerden de hoşlandığımı düşünüyordum. Sadece kızlardan hoşlanıyor olabileceğim fikri hiç aklıma gelmemişti. Küçüktüm zaten. Küçükken beğendiğim erkekler olmuştu ama hiçbir erkekten gerçek anlamıyla hoşlanmamıştım. Hoşlandığımı sandığım oldu ama şimdi dönüp baktığımda anlıyorum ki hani o yeni yeni çocukluk aşklarının olduğu yaşlarda kızların arasında "kimden hoşlanıyorsun" muhabbetleri döner ya ben de hiçbir zaman hoşlandığım birisi olmamasına rağmen ısrar edildikçe "en sevilesi" olan kişiyi seçip söylerdim. Yine çok küçükken benden hoşlanan bir çocuk vardı ve çıkma teklifi etti ben de kendisinden hoşlanmamama rağmen kabul ettim. Sevgilimin olması fikri hoş geldi sanırım. Tabii pek sürmedi. Sevgili gibi olmayı bırakın doğru dürüst konuşmuyorduk bile.

Ortaokulun son 1-2 senesinde 2 sevgilim oldu. İkisini de arkadaş baskıları ve dürtüklemeleri ile anca 3-4 hafta sürdürebildim. 8. sınıfta bir sevgilim oldu ve kendisi kızdı. Daha önce hiç yaşamadığım duygular yaşadım. Benim için çok yabancıydı. Kendisiyle 8-9 aylık bir ilişkim oldu ve bu sürede defalarca aldatıldığımı öğrenince ayrıldım. Sonrasında o kişiyi unutamadığımdan bir ilişkim olmadı (başarısız flört denemeleri hariç). Onunla sevgiliyken düşünmeye başlamıştım "acaba biseksüel değil miyim?" diye. "Lezbiyen miyim?" soruları kafamı kurcalamaya başladı. Poliseksüel olabileceğimi düşündüm. Ve şu an hala yönelimimle ilgili hiçbir fikrim yok.

Şöyle ki kızlardan hoşlandığım konusunda hiçbir şüphem yok. Ama erkeklerden hoşlanıp hoşlanmadığımı anlayamıyorum. Şu ana kadar bir erkeğe karşı gerçek bir şey hissetmedim. İzlediğim bir filmde hetero güzel bir çift olsa çok tatlı bulurum vs. ama kendime gelince aynı şeyleri yaşamak ister miydim bilemem. Cinsel açıdan erkekler mide bulandırıcı geliyor. Romantik açıdan ise bilmiyorum. Kendisini genderfluid,non-binary,agender vb. olarak tanımlayıp da biyolojik cinsiyeti kadın olanlardan da hoşlanıyorum. Tek sorun erkeklerden hoşlanıp hoşlanmadığımı anlayamamam. Anlasam tüm sorun çözülecek. Nasıl anlayabilirim onu da bilmiyorum asıl cevabına ihtiyacım olan konu bu. Kesinlikle biseksüel veya hetero olmadığıma eminim. Lezbiyen veya poliseksüel yönelimlerine daha yakın hissediyorum. Emin olmadan kendime bir etiket yapıştırmak da istemiyorum. İnsanlara yöneliminizi açıkladıktan sonra farklı bir yöneliminiz olduğunu fark ettiğinizde olan insanlara açıklama kısmı beni yoruyor açıkçası. Evet düşüncelerinizi bekliyorum bu konuyla alakalı. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler. :)

• Ayperi
    New Member
    Reactions Received
    10
    • 27 July 2019 at 4:06 am

Anladığıma göre erkeklerden hoşlanmıyorsun fakat eğer bir gün aşık olduğun kişi erkek olursa insanlara hiçbir şey açıklamak zorunda değilsin. Nasıl anlayabileceğine değinirsem, bence, hayalindeki kişiyi zihninde canlandır. Mesela ben canlandırdığımda cinsiyet fark etmiyor, biseksüelim. Denemeni öneririm ama aklında soru işareti kalırsa bana yazmaktan çekinme:)

• pinkpanterrr
    New Member
    Reactions Received
    3
    • 27 July 2019 at 4:47 pm

bence lezsin

• Venus
    Member
    Reactions Received
    123
    Trophies
    1
    Images
    1
    Birthday
    Oct 3rd 2001 (23)
    • 28 July 2019 at 2:01 pm

Biliyor musun?Ben de senin gibiyim.Poliseksüel olabilirsin aslında ki ben de öyleyim sanırım.Uzun zamandır bir erkekten ciddi olarak hoşlanmadım,beğendiğim oldu tabii.Tabii erkeklerden de hoşlanıyorum ama kadınlara olan hoşlantım,hislerim daha fazla.Mesela ben de biyolojik olarak kız ama trans erkek olan birine aşık olmuştum.Tabii tam olarak trans mı yoksa genderfluid falan mı butch mı bilmiyorum çünkü aramız açılalı bayağı oldu çok boktandı.Feminen kızlardan da hoşlanıyorum mesela ki sen de benim gibi biyolojik olan ama yönelimi,cinsel eğilimi farklı olan insanlardan hoşlanıyorsun.Dediğim gibi poliseksüel olabilirsin.

Edited once, last by Venus (28 July 2019 at 2:09 pm).

• melancolic
    New Member
    Reactions Received
    7
    • 28 July 2019 at 3:16 pm
    Quote from Venusss

Biliyor musun?Ben de senin gibiyim.Poliseksüel olabilirsin aslında ki ben de öyleyim sanırım.Uzun zamandır bir erkekten ciddi olarak hoşlanmadım,beğendiğim oldu tabii.Tabii erkeklerden de hoşlanıyorum ama kadınlara olan hoşlantım,hislerim daha fazla.Mesela ben de biyolojik olarak kız ama trans erkek olan birine aşık olmuştum.Tabii tam olarak trans mı yoksa genderfluid falan mı butch mı bilmiyorum çünkü aramız açılalı bayağı oldu çok boktandı.Feminen kızlardan da hoşlanıyorum mesela ki sen de benim gibi biyolojik olan ama yönelimi,cinsel eğilimi farklı olan insanlardan hoşlanıyorsun.Dediğim gibi poliseksüel olabilirsin.

Evet dediklerin benim durumumla baya benziyor. Beğendiğim erkekler oluyor ama hoşlanma anlamında değil. Kızlardan hoşlanıyorum. Feminen veya maskülen olması fark etmez. Biyolojik olarak kız olup cinsel kimliği farklı olan, kendini genderfluid, non-binary, agender, bigender vb. olarak tanımlayan insanlardan da hoşlanıyorum. Bir trans erkekten hoşlanabileceğimi düşünmüyorum. Bunun sebebi trans olması kesinlikle değil. Bir erkek olması ve benim erkeklerden hoşlanmamam. Her ne kadar biyolojik cinsiyeti kız olsa da bir trans erkek erkektir. Yüksek ihtimalle poliseksüelim. Ve anlattıklarına göre seni de poliseksüel olman çok muhtemel. Bu yönelimin toplum tarafından çok bilinmemesi de beni üzmüyor değil.

• Venus
    Member
    Reactions Received
    123
    Trophies
    1
    Images
    1
    Birthday
    Oct 3rd 2001 (23)
    • 28 July 2019 at 3:44 pm

Beni de üzüyor.Genelde panseksüelin bilinmesi falan.Poliseksüel mi?O nedir?

• I just can't
    Member
    Reactions Received
    109
    • 28 July 2019 at 4:39 pm

''Poli'' kelimesi ''çok anlamına gelir. Bu tür insanlar birden fazla cinse, cinsel eğilime ilgi duyarlar fakat, biseksüel ve panseksüel ile karıştırılmamalıdır.

Biseksüel iki cinsiyete ilgi duyar....

panseksüel tüm canlılara ilgi duyar....

Poliseksüel ise tüm canlılara ilgi duymayabilir. yani üçüncü cinsiyetten olanlara ilgi duyabilir. Mesela Transseksüellerden hoşlanır ama interseksüellerden hoşlanmazlar. ikili cinsiyet anlayışının dışında transgender, interseksüel, iki ruhlu ya da üçüncü cinsiyetten olanlara ilgi duyabilirler..

bence @Venusss, @melancolic Poliseksüel olduğunuzu düşünüyorum.

Tabi tam olarak durumu bilmiyorum. Anladığım kadarıyla iki cinsiyetten hoşlanabiliyorsunuz, cinsel eğilimi farklı olan insanlardan da hoşlanabiliyorsunuz.

O zaman Poliseksüel olabilirsiniz.

<3

• Dilara
    Guest
    • 28 July 2019 at 6:54 pm

Panseksüel tüm canlılara değil tüm cinsiyet ve yönelimlere açıktır. Canlı deyince zoofiliyi de kapsıyor :D

• Venus
    Member
    Reactions Received
    123
    Trophies
    1
    Images
    1
    Birthday
    Oct 3rd 2001 (23)
    • 28 July 2019 at 6:57 pm
    Quote from Dilara

Panseksüel tüm canlılara değil tüm cinsiyet ve yönelimlere açıktır. Canlı deyince zoofiliyi de kapsıyor :D

Bebeğim gelmiş 😘

• Dilara
    Guest
    • 28 July 2019 at 7:26 pm
    Quote from Venusss

Bebeğim gelmiş 😘

<3:love::*

• This threads contains 8 more posts that have been hidden for guests.

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!

Register Yourself Login

Chat

• Toggle autoscroll
    Huzur

bir erkek arıyorum

14:01
    Huzur

var kimse

14:01
    ATLAS

eskiden telsizler vardı, herkes "brek brek, arkadaş arıyorum" diye konuşurdu, ne günlerdi o günler, eskidendi herşey çok eskiden...

14:57
    Huzur

selam

15:28
    Huzur

ben 'stanbuldan

15:29
    Ahmet0017

Selam

16:03
    Emretural

Eskişehir de gay ama arkadaş ilişkimi güçlendirecek kişi arıyorum

03:07
    my room 55

Merhaba

07:53
    my room 55

Samsundan selam

07:54
    my room 55

Gunsaydin

09:54
    my room 55

Arkadas you

09:56
    my room 55

Yokmu

09:56
    godofunicorn

Mersinde ev arkadaşı arayan varmı

18:38
    godofunicorn

Mersinde ev arkadaşı arıyorum lütfen yardim edin

03:27
    Gocebe00

İstanbulda ki firuzağa hamamına giden var mı

22:23
    seher01

Resim gitmiyormu burda

20:27
    kerimmm

Kendime sanal trans veya bisex arkadaş arıyorum

23:12
    harunmlbb

Selam

06:54
    harunmlbb

İstanbul da oturuyorum 22 yaşındayım Tanışmak isteyenler yazsin

06:54
    Yahya Balci

Ben tanışmak isterim

00:56
    Yahya Balci

Kim benimle arkadaş olmak ister

00:57
    Alpaslan29

Merhaba ben tanışmak isterim

12:25
    Zaliminkizi1990

Selam Zehra bana dönüş yapabilirmisin

19:02
    Zaliminkizi1990

Selam herkese bayan arkadaş arıyorum ilgilenenler dönüş yapsın

19:14
    Zaliminkizi1990

Selam bana ulaşa bilirsin

19:39
    jadeozden34

Selam merhaba istanbula bir ev arıyorum

22:52
    jadeozden34

Evi olan birinin yanına gitmek isterim 5 gündür sokakta kalıyorum

22:55
    1985_mert

Merhaba

23:52
    1985_mert

Arkadaş arıyorum tanişabilecegim birileri varmi

00:17
    boraakin

Selamlar

03:37
    darkroom

Merhaba

09:50
    darkroom

Bir süre bayburt

09:50
    Haydar Dede

Ankara ev arkadaşı arayan varsa yazsın bana

12:35
    deniz45

Merhaba manisa izmir kimler var

00:36
    merta

Muğla milasta ev arkadaşı arıyorum kışa kadar kalabileceğim ücreti mukabilinde iş için burdayım kasıma kadar

04:30
    bursa1616

Merhaba

09:48
    bursa1616

Bursadan katılıyorum

09:48
    bursa1616

Bursa da gay hamami varmi

09:49
    bursa1616

<3

09:49
    ogimogi

selamalr herkese

10:54
    ogimogi

yeni geldim buraya

ogimogi

hbet olayı bayağı iyiymiş be

ogimogi

sohbet*

muro

Selam yeniyim

17:59
    dezenfektan can

Merhaba İzmir den varmı twink

18:58
    dezenfektan can

18 i doldurmuş

dezenfektan can

Trans olur

ATLAS

bursa1616 bursa1616 sın, bursa'dan katılıyorsun, ve bursa'da gay hamamı mı soruyorsun ???

20:42
    deniz45

Merhaba nasilsiniz

13:19
    cafiyy

denizli akitiff var mıı

17:16

Unagi

• Firewall Sponsor
    Cloudflare
    Community Software Sponsor
    Community Software Sponsor