Aileme nasıl açılmalıyım?

  • Ya ben Gaziantepten katılıyorum ve pasif olarak eşcinselim ben bunu daha önce şaka yoluyla falan aileme anlattım ama şaka yaparken bile kızdılar sizce ne yapmalıyım :/?

    Lil Bo Peep with a brand new bitch.

  • Aileye Açılma Rehber başlıklı açtığım konuya bakabilirsiniz...


    Coming Out Nedir?


    Dünyanın neresinde olursanız olun genç lezbiyen ve gay’lerin genelde karşılaştıkları problemler birbirinin benzeridir. Genç eşcinsellerin başlıca sorunları kendi cinsel kimliklerini kabul ettikten sonra bunu ailelerine ve çevrelerine açıklamaktır. Tabii burada en zor aşamayı da aileye açılmak oluşturur. İşte bu kitapçığın hazırlanma nedeni bu zor sürece girmeden önce eşcinsel genci bilinçlendirmek, olası sorunlara karşı bazı çözüm önerileri sunmaktır.

  • Nikopol

    Konunun başlığını değiştirdi. Eski Başlık: “EŞCİNSEL OLDUĞU AİLEYE NASIL AÇIKLANIR?.” Yeni Başlık: “Aileme nasıl açılmalıyım?.”
  • Açılmadan önce ve sonra şehrinde veya yakınlarda bulunan "LGBT+ aileleri grupları"na telefon açıp birebir yaşamış insanlardan görüş alabilirsin. Örneğin LGBTİ İstanbul Aileler Grubu (LİSTAG) bu konuda bireylere çok yardımcı olabiliyor. Ailedeki homofobi için de şehrinde bulunan bilinçli psikiyatrilerin bilgilerini verebiliyorlar.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!