En Sevdiğin 3 Müzik

• En sık dinlediğin ve sevdiğin... Müziğin ismi nedir? :) ;)

• 1-Mor ve Ötesi - Yağmur Teşekkürler

2-Mor ve Ötesi -Bir derdim var

3-Mor ve Ötesi - Sana değmez

Morcuyuz napalım..:D :D :D

• Ebru Şahin- hoşgeldin

Ece Mumay- vazgeç gönül

Muhabbet-beni bırakıp gitme

• 1burçin umay böl beni 2burçin umay bosu bosuna 3 burçin umay doyamadım Sana haha suan kendimi dinlerim dermişiim haha onlarla igilenince baska seyler bu ara dinleyemedim pek zaten haha sevgiler herkese SELAM bursadan sevgiler ..

• 1burçin umay böl beni 2burçin umay bosu bosuna 3 burçin umay doyamadım Sana haha suan kendimi dinlerim dermişiim haha onlarla igilenince baska seyler bu ara dinleyemedim pek zaten haha sevgiler herkese SELAM bursadan sevgiler ..

Hahaha :D :D Sen burcu ben mor ve ötesi :D :D Güzel cevabın için çok teşekkür ederim... :) Aleykümselam izmirden selam ;)

Aleykümselam Burçin 😊

• Sende mi? Tesadüf buldun burayı...@burçinumay Bende burayı tesadüfen buldum...Üye oldum @Aleyna1905 ikimiz uye olduk... Sevdik burayı İyi bir dalış yaptın buraya haha Hoşgeldin

• This threads contains 22 more posts that have been hidden for guests, please register yourself or log-in to continue reading.

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!