En sık dinlediğin ve sevdiğin... Müziğin ismi nedir?
En Sevdiğin 3 Müzik
-
Gokhan Bayraktar -
3 April 2019 at 5:33 am
-
-
1. Indila - Dernière Danse
2. Nato - Chor Javon
3. Salman Khan - Le Le Maza Le
-
1. Post Malone -Wow
2.Kodak Black - Tunnel Vision
3. XXXTENTACION - Save Me (Audio) -
1-Mor ve Ötesi - Yağmur Teşekkürler
2-Mor ve Ötesi -Bir derdim var
3-Mor ve Ötesi - Sana değmez
Morcuyuz napalım..:D
-
Ebru Şahin- hoşgeldin
Ece Mumay- vazgeç gönül
Muhabbet-beni bırakıp gitme
-
1burçin umay böl beni 2burçin umay bosu bosuna 3 burçin umay doyamadım Sana haha suan kendimi dinlerim dermişiim haha onlarla igilenince baska seyler bu ara dinleyemedim pek zaten haha sevgiler herkese SELAM bursadan sevgiler ..
-
1burçin umay böl beni 2burçin umay bosu bosuna 3 burçin umay doyamadım Sana haha suan kendimi dinlerim dermişiim haha onlarla igilenince baska seyler bu ara dinleyemedim pek zaten haha sevgiler herkese SELAM bursadan sevgiler ..
Hahaha Sen burcu ben mor ve ötesi Güzel cevabın için çok teşekkür ederim... Aleykümselam izmirden selam
-
Aleykümselam Burçin 😊
-
ben tesk ederim öyle tesadüf buldum burayi sosyal med disin baska yerde üyülegim yok zayen burayada gosgle hesabiyla bir dalayim didim haha
-
Sende mi? Tesadüf buldun burayı...@burçinumay Bende burayı tesadüfen buldum...Üye oldum @Aleyna1905 ikimiz uye olduk... Sevdik burayı İyi bir dalış yaptın buraya haha Hoşgeldin
-
This threads contains 22 more posts that have been hidden for guests.
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!