Hangi filmi ölmeden önce mutlaka izlemeli ?

  • Bende aslın'da denk geldiğimce okurum izlerim ama, aklımda tutmayı pek beceremem ama, kitap yönün'den aklımda kaldığı parayı buldugum an herşeyi maviye boyuyacağım diye birşey vardı :)


    Film olarak bilmiyorum :)

    Ayaklarımı yerden kesecek bir mutluluk istiyorum dedi,

    Bir gün boynunda asılı bir iple bulduk.



    :rolleyes:


  • Schindler'ın listesi (2.dünya savaşında yahudilere yapılanları biliyorsundur... Bu filmde ise bir iş adamının yahudileri kurtarmak için yaptıklarından bahsediyor. Gerçek bir olaydır ve oscarlı bir filmdir eğer izlemediysen siyah beyaz bir film ancak bu yönetmenin yapmış olduğu bir cekimdir bazı önemli ve iç burkan yerlerde film renkli oluyor. Eğer müzik dinlemeyi seviyorsan muhteşem müzikleri vardır.)

    La la land (yine oscara sahip (6tane) bir filmdir müzikleri gerçekten çok güzel eğer romantik ,dram tarzı filmler seviyorsan izlenmeni öneririm.)

    Bohemian rhapsody(bu filmi bence herkes izlemiştir. Efsane şarkı grubu Queen' in eşcinsel solisti Freddie Mercury'nin hayatını anlatıyor ve eminim ki bu sene bütün oscarlar bu filme verilecek.

    The Favorite( pek sevmesemde oscara aday oldu bu yıl, gerçek bir hikayeden uyarlanma yine oyuncu kadrosunda oscarlı oyuncular var .(Emma Stone mesela la la land' de en iyi kadın oyuncu seçilmişti) İki kadının kraliçenin gözdesi olmak için yaptıklarını anlatıyor kısaca.)

    Aklıma şimdilik bu kadarı geldi eğer iyi filmler gelirse bir daha yazarım ve sana Queen'in müziklerini dinlemeni öneriyorum, dinlettiğim her insan beğendiler. Yabancı müzik dinlemeyi seviyorsan kesinlikle bak.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!