feyz adlı kullanıcının mesajları

    Schindler'ın listesi (2.dünya savaşında yahudilere yapılanları biliyorsundur... Bu filmde ise bir iş adamının yahudileri kurtarmak için yaptıklarından bahsediyor. Gerçek bir olaydır ve oscarlı bir filmdir eğer izlemediysen siyah beyaz bir film ancak bu yönetmenin yapmış olduğu bir cekimdir bazı önemli ve iç burkan yerlerde film renkli oluyor. Eğer müzik dinlemeyi seviyorsan muhteşem müzikleri vardır.)

    La la land (yine oscara sahip (6tane) bir filmdir müzikleri gerçekten çok güzel eğer romantik ,dram tarzı filmler seviyorsan izlenmeni öneririm.)

    Bohemian rhapsody(bu filmi bence herkes izlemiştir. Efsane şarkı grubu Queen' in eşcinsel solisti Freddie Mercury'nin hayatını anlatıyor ve eminim ki bu sene bütün oscarlar bu filme verilecek.

    The Favorite( pek sevmesemde oscara aday oldu bu yıl, gerçek bir hikayeden uyarlanma yine oyuncu kadrosunda oscarlı oyuncular var .(Emma Stone mesela la la land' de en iyi kadın oyuncu seçilmişti) İki kadının kraliçenin gözdesi olmak için yaptıklarını anlatıyor kısaca.)

    Aklıma şimdilik bu kadarı geldi eğer iyi filmler gelirse bir daha yazarım ve sana Queen'in müziklerini dinlemeni öneriyorum, dinlettiğim her insan beğendiler. Yabancı müzik dinlemeyi seviyorsan kesinlikle bak.

    eğer ki o hesaplar ( ya da siz ne diyorsanız) kâr amaçlı veya insanların kötü bir şekilde ilgi çekmesi için kurulan hesaplarsa kesinlikle engellenmeli çünkü bu hiçbir insanın oyun oynayabileceği bir mesele değil ve bunu hâlâ eğlence aracı olarak görenler varsa homofobik insanlardan bile daha acınası ve cahil bir durumdalar.

    Aşk diye bir duygunun olduğuna inanmıyorum çünkü insanların hepsi bütün yaratılan varlıklar gibi bir takım hormonlar ile doğuyor ve bu hormonlar yüzünden karşısına çıkan birine aşık olduğunu düşünüyor. Aşkın daha tam olarak ne olduğunu bile açıklayamayan bilim varken biz nasıl birisine aşık oldum diyebiliriz ki? Ama aşk yok demek sevgi yok demek değildir ve insanlar bence aşık olmuyorlar yalnızca birini sevmeye ya da hoşlanmaya başlıyorlar.

    Beni olduğum gibi kabul edemeyenlere çok yaklaşmıyorum. Evet bilgi eksikliği yüzünden böyle davranabilirler ama biz zeki ve araştırmacı yaratıklarız bu yüzden daha bu konuyla alakalı tam anlamda bir fikirleri olmayan, ailesi ne dediyse onun ile yetinen insanlarla bırakın konuşmayı aynı ortamda bile bulunmuyorum. Arkamdan kötü sözler söyleseler bile umursamıyorum. Hayat benim hayatım kimse benim olduğum kişiyi kısıtlayamaz veya karışamaz.

    İlk olarak sevimli ve güzeller, vücutları erkeklere göre daha yumuşak. Yapılarından ötürü nazik ve duygusallar, ne kadar kalbinizi kırsallarda onlara kızamıyorsunuz çünkü kırış şekilleri bile o kadar kibar ki sürekli canınızı yakmasını istiyorsunuz. Sevince gerçekten güzel seviyorlar, onları sevmeniz için çok fazla kural koymuyorlar ve aynı cinsiyetten olduğunuzdan dolayı hem manevi hem de fiziksel acılarınızı çok iyi anlayıp size nasıl davranmaları gerektiğini kolay idrak ediyorlar.

    En kötü şey bunu bir hastalık diye görmeleri ama bazıları "Hasta" demesine karşın dışlıyor ya da şiddet uyguluyor ve diyelim ki bu bir hastalık toplumumuzdaki kanser vb. hastalıklara sahip olan kimseler neden dışlanıp şiddete maruz kalmıyorlar? Ve çoğu kişinin çevresindekiler onlara söylemiştir "Farklı olmak iyidir." diye ama daima toplumdan dışlanan kişiler diğer insanlardan farklı bir özellikte olan insanlardır. Neden diğer insanlar herkesin onlara benzemeyeceğini ya da "Doğru" diye anlatılanların aslında bizim için "Doğru" olmadığını bir türlü anlayamıyor?