hoşbulduk napıyoruz burada tam olarak shahdjj
%80 i sanırım formalite evlilik için düşmüş buraya arada sohbet edenler ya da bilgi vs okuyanlar var
hoşbulduk napıyoruz burada tam olarak shahdjj
%80 i sanırım formalite evlilik için düşmüş buraya arada sohbet edenler ya da bilgi vs okuyanlar var
muhtemelen
Selam gençler 🤘🏼
Merhabalar 🌈✌️✊
ailem yüzünden evlenmek istiyorum 20 yaşındayım herşeye her fikire uyan bir insanım sorun çıkartmam
herkese merhaba
34 yaşında biseksüel bir kadınım, öğretmenim aile baskısından dolayı evlenmek istiyorum malesef. Baskı inanılmaz arttı son zamanlarda, dayanmakta güçlük çekiyorum. Benzer dertten muzdarip erkeklerle konuşup orta bir yol bulmaya çalışabiliriz. Sevgiler
Selam
Merhabalar, üyelere mesaj göndermek gibi bir seçenek yok mu. Nasıl iletişim kuracağız bilen varsa yardımcı olabilir mi. Ben tam anlayamadım çünkü.
Hoşbulduk..Çok teşekkürler🙂
selam hoşbulduk
Herkes e merhaba
Selamlar😘🌈
Aranızda yeniyim herkese merhabalar
selamlar bende yeni sayılmam ama kendimi tanıtmak isterim pek bi yıldızım yok klasik bir erkeğim heterosexual (umarım doğru yazdım ) bilmiyorum ne işim var burada açıklamak zor sizlerle dertleşmek bana iyi geliyor
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım annemle beraber inanılmaz deneyimler yaşıyoruz sizi de aramızda görmek isteriz
o ne demek biraz daha ayrıntılı anlatır mısın ne deneyimi?
o ne demek biraz daha ayrıntılı anlatır mısın ne deneyimi?
İşte bu tipler yüzünden artık buranın ruhu bozuldu...
tanısmak veye sohbet etmek isteyenleri her zaman beklerim beklerim arkadaslar gay bayan veya travesti
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım annemle beraber inanılmaz deneyimler yaşıyoruz sizi de aramızda görmek isteriz
nE?
Size yanıt veremeyecek, ilgili kişinin üyelik hesabı sonlandırıldı.
Teşekkürler. lesbos angery_doggo siriusea