Merhaba yeni geldik buraya tamamen yabancısıyım

Yeni Üyeler Buraya: Hoşgeldiniz!
-
-
Merhaba, hoş geldiniz.. bize ve üyelerimize kim olduğunuzu anlatın, nelerden hoşlanırsınız ve sitemize neden üye oldunuz.
-
Hosbulduk😂
-
Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza, hepinize sevgiler
-
merhaba arkadaşlar herkeze nasılsınız
-
Selam herkese
-
Herkese merhaba
-
merhaba
-
Psikoloğum ve kardeşim dışında kimse lgbt üyesi olduğumu bilmiyor.Arkadaşım yok.Ailem baskıcı ve beni zorla tesettüre sokuyorlar.Okula gidemiyorum.Insanlarla iletişim kuramıyorum.Ilaçlar alıyorum.Kafesimin içinde kendime bir ortam arıyordum.Bu yüzden buradayım.17 yaşına yeni girdim.2 yıldır ölü gibiyim ve kendime zarar veriyorum.Ölü bedenimde acıyı hissetmiyorum ve intihar girişimlerim kesimlerim kadar fazla.40'a yakın çizik var ve yaşadığımı hissetmek istiyorum.
-
ne zaman konuşmak istersen dertleşmek istersen yaza bilirsin yanlız değilsin
-
Hellö gays. Ben de yeniyim, istanbuldan.
-
Hoş bulduk. Desteklemek için üye oldum. Ben genelde okurum. Gelir- gider okurum.
Yaşasın renkler ve özgürlükler!
-
Yaşım çok küçük, bu sitenin en küçük üyesi bile olabilirim. Sekizinci sınıftayım, farkındalığımın ikinci senesi. Kişilik bozukluğu ve şizofreniden düzenli olarak psikoloğa gidiyordum fakat bir faydası olmadığını anladığımdan gitmeyi bıraktım. Kardeşim dışında ailem homofobik ve babam dışında ablam, kardeşim ve annem panseksüel bir interseksüel olduğumu biliyor. Ayrıca sınıfta da yönelimim biliniyor. Buraya ise ortak yönlerimiz olan insanlarla konuşmaya geldim. Pek arkadaşım olmadığından, sanaldan arkadaş edinmeyi tercih ediyorum.
-
hoşgeldin ozaman küçük gögkuşağı
-
merhaba
-
slm
-
Selamlar !
-
Merhaba herkese!
-
Biraz kafam karışık geldim ama merhabalar