Eyvallah hacı bende görüşmek üzere

Yeni Üyeler Buraya: Hoşgeldiniz!
-
-
Anladım😊
-
Merhabalarr adanalıyım ama eskişehirde okuyorum
-
Merhabalar bende Hataylıyım
-
Hoşbulduk! Herkese selamlar =)
-
Selamlar dostum
-
Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz
Bende İstanbulluyum
-
Bende Muğla'dan selamlar
-
-
Ben öğrenciyim şuan grafik tasarım okuyorum
-
Bayağı revaçta bir meslek icra ediyorsun bense Aşçıyım, geçirdiğim kaza sonucu uzağım şuan lakin
-
Bayağı revaçta bir meslek icra ediyorsun bense Aşçıyım, geçirdiğim kaza sonucu uzağım şuan lakin
Evet okumuştum yazılarda çok geçmiş olsun umarım düzelirsin
-
Evet okumuştum yazılarda çok geçmiş olsun umarım düzelirsin
Teşekkürler Bende öyle ümit ediyorum dileğimde o yönde, uğraşımda keza..!
Ne gibi konularla alakadarsın.
Buralarda olma mayetin benim gibi sadece lak lak mı?
Yoksa oluşturmuş olduğun bir grup dahili bir bireymisin?
-
Konular olarak aslında bende ne gibi konulara alakalıyım tarzı bişey düşündüğüm de tam emin olamıyorum, bir çok şeyin karışık olduğu bir dönemdeyim sanırsam.
Teşekkürler Bende öyle ümit ediyorum dileğimde o yönde, uğraşımda keza..!
Ne gibi konularla alakadarsın.
Buralarda olma mayetin benim gibi sadece lak lak mı?
Yoksa oluşturmuş olduğun bir grup dahili bir bireymisin?
Tabiki hepimiz konuşup muhabbet etmeye geliyoruz temelde ve birbirimize olabildiğince yardım etmeye manevi olarak. Ben kendimi arayış sürecimde buldum burayı lgbti olup konuşup muhabbet edebileceğim yeni arkadaşlar edinmek ve elimden geldiğince faydalı olabilmek istedim sonra burayı buldum ve iyi ki de bulmuşum hem yeni güzel insanlar tanıyorum hem de yeni bir çok şey öğreniyorum.
-
Duyarlılığından ötürü teşekkürler, ben daha çok muhabbet tabi'ki paylaşım, arkadaş edinme zaten hali hazırda YENİ üyeyim siteyi bile tam anlamıyla çözdüm denemez.
-
Duyarlılığından ötürü teşekkürler, ben daha çok muhabbet tabi'ki paylaşım, arkadaş edinme zaten hali hazırda YENİ üyeyim siteyi bile tam anlamıyla çözdüm denemez.
Rica ederim bir şey yapmadım ancak ben teşekkür ederim, evet ilk başlarda biraz zorluyor insanı ve benim ilk üye olduğum zamanlara göre biraz daha aktif olduğundan daha çok alışacaksınızdır eminim, hoş geldiniz tekrardan:)
-
Rica ederim bir şey yapmadım ancak ben teşekkür ederim, evet ilk başlarda biraz zorluyor insanı ve benim ilk üye olduğum zamanlara göre biraz daha aktif olduğundan daha çok alışacaksınızdır eminim, hoş geldiniz tekrardan:)
Eyvallah umarım alışırım ve kaliteli bir diyalog merkezi kurabilirim.
Şuan bu söyleyeceğim şeyler için beni yargılama, 7. yılımı bitirdim 8. yılımdayım ve etrafımda insan sayısı, bir elin parmak sayısını geçmez.
Dileğim buralarda yalnızlığıma derman olmak, arkadaşlar edinebilmek ve sosyalleşmek..!
-
Eyvallah umarım alışırım ve kaliteli bir diyalog merkezi kurabilirim.
Şuan bu söyleyeceğim şeyler için beni yargılama, 7. yılımı bitirdim 8. yılımdayım ve etrafımda insan sayısı, bir elin parmak sayısını geçmez.
Dileğim buralarda yalnızlığıma derman olmak, arkadaşlar edinebilmek ve sosyalleşmek..!
Neden yargılama dediğini anlayamadım ama zaten insanlar artık insanlarla kaliteli, saygılı iletişim kuramıyorken arkadaş edinmekte bir o kadar zor olabiliyor.
-
Neden yargılama dediğini anlayamadım ama zaten insanlar artık insanlarla kaliteli, saygılı iletişim kuramıyorken arkadaş edinmekte bir o kadar zor olabiliyor.
Yargılama geçirmiş olduğum kazanın kalıntılarını yaşadığım bir ruh haliyle kelam ediliş sebebim.
Kalıtsal bulguları bir nevi engelli oluşumun sebepleri.
Düşünsene bir sabah hiç birşey yokken ortada, sabahın ikindisinde feci bir kaza geçirişin ve ona dayalı engellerin.
Ben halen düzelemedim, hani hasarlı değilim ama hafif sekmem var, konuşmada eksikliğim var.
Bunlar hep bir ağızdan yıpratıyor ruhumu, bedenimi, benliğimi ve en vahimi ise insanlığımı..!
Üzücü...
-
Yargılama geçirmiş olduğum kazanın kalıntılarını yaşadığım bir ruh haliyle kelam ediliş sebebim.
Kalıtsal bulguları bir nevi engelli oluşumun sebepleri.
Düşünsene bir sabah hiç birşey yokken ortada, sabahın ikindisinde feci bir kaza geçirişin ve ona dayalı engellerin.
Ben halen düzelemedim, hani hasarlı değilim ama hafif sekmem var, konuşmada eksikliğim var.
Bunlar hep bir ağızdan yıpratıyor ruhumu, bedenimi, benliğimi ve en vahimi ise insanlığımı..!
Üzücü...
Evet bunu bir insanın aniden yaşaması üzücü gerçekten, ancak ben her birimizin yaşama amacımız olduğuna inanırım hani sınanmak gibi değil ama yaşıyorsak bir nedenimiz olmalı ve onu bulmalıyız gibisinden. Eğer sende hayatta kalmışsan bir sebebi olmalı ya kendin için ya da başka insanlara dokunabileceğin bir sebep. Önemli olan onu bulma yolunda ilerleyebilmek. Tabi maalesef insanlarımıza engellerden bahsedince bi duraksayabiliyorlar bununla yaşamak belki zor olsa gerek haklısın ancak yine o insanların bir çoğununda düşünme ve empati veya sevgisizlik gibi çok daha büyük ve özelliklere çevrelerine zarar verdikleri engelleri var farkında değiller. O sebepten içindeki kendi var olan insanlığına inan bence dışarıdan etkenler olunca tabi azalıyor gibi oluyor ama dediğim gibi benim kendi düşüncem tabi ama belki buradan söylemesi kolay gelecektir bana, öyle düşünebilirsin ama gerçekten hepimiz için hala yaşıyor ve nefes alabiliyor olmamızın bir sebebi var, kimseye bakmadan önce kendi içindeki iyiliği bulmalı insan onu kaybetmeden sonra gerisi bir şekilde gelecektir zaten. Yine saçmaladım belki de konudan saptım kusura bakma