• Selam millet,

    Star Wars hayranlarını bu başlık altında topluyoruz. Yayım haklarının Disney'e satılmasından sonra çıkan Star Wars filmleri ve spin-offlar hakkında neler düşünüyorsunuz? Bu başlık altında tartışalım.

    Şahsen ben Disney sonrası filmleri özellikle Force Awakens'i ilk başta başarılı bulmamıştım. Hatta hala daha çok mantıklı bulmuyorum özellikle...

    ve bu ışın kılıcı kullanımı ve force jedi'lara özel bir şey değil miydi hani? tamam bu değişiklik Rouge One ile yediriliyor bize ama bilemiyorum tabi.


    Bir de

    Tamam bir sürü yeni film çekmek istediğinizi anlıyorum. Ama bu yeni filmlerin hedef kitlesini genişletecez diye eski star wars hayranlarını niye görmezden geliyorsunuz?


    Neyse sonuçta star wars bir döneme damgasını vurmuş kült bir seri. Yeni filmler de biraz zorlama olsa da fena sayılmaz. İzliyoruz. :love:

    Winter is Coming:!:

  • Çok karıştı ya dediğiniz gibi çok fazla daldan dala atladılar bakalım yenilerinde ne olacak ellerinize sağlık

  • Belki de senaryo olarak yeni bir düzen (first order) yerine yeni kurulan cumhuriyete odaklansalardı. oluşan otorite boşluğundan kaynaklanan savaşlar vs. olsaydı. (Uygarlıkların savaşı) İllaki bir sith lord olacaksa da cumhuriyet dışından saldırı vs. teması işlenirdi. Yeni gelen snoke da bu şekilde yedirilirdi senaryoya daha güzel olurdu. En azından eskinin üzerine yeni birşey eklenirdi. Bu hali ile eski filmin yeniden çevrimi gibi duruyor.

    Winter is Coming:!:

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!