Selam millet,
Star Wars hayranlarını bu başlık altında topluyoruz. Yayım haklarının Disney'e satılmasından sonra çıkan Star Wars filmleri ve spin-offlar hakkında neler düşünüyorsunuz? Bu başlık altında tartışalım.
Şahsen ben Disney sonrası filmleri özellikle Force Awakens'i ilk başta başarılı bulmamıştım. Hatta hala daha çok mantıklı bulmuyorum özellikle...
Display Spoiler
Rey'in koskoca sith lordu Kylo Ren (Her ne kadar salağın teki olsa da) çattanak alt etmesi ve eski bir stromtrooper olan finn var bir de. Birde rey ilk filmde (7) mind trick falan yapıyor. Öeh yani. Hayatında ne force ne jedi hakkında en ufak bilgisi olmamış biri nasıl mind trick atıyor arkadaşım?
Neyse 2. filmde rey'in güçlerine nerf gelmişte biraz birşeye benzemiş.
Kylo ren karakteri ise hiç olmamış. nereden tutarsan tut fail.
ve bu ışın kılıcı kullanımı ve force jedi'lara özel bir şey değil miydi hani? tamam bu değişiklik Rouge One ile yediriliyor bize ama bilemiyorum tabi.
Bir de
Display Spoiler
Bu Snoke kimdir arkadaşım? Han Solo'nun geçmişini anlatan spin-off çekene kadar Snoke denen karakterin koskoca 6 film süresi boyunca nerede ne yaptığını, yeni cumhuriyetin nasıl tekrar fesih edildiğini falan anlatmıyorsunuz?
Tamam bir sürü yeni film çekmek istediğinizi anlıyorum. Ama bu yeni filmlerin hedef kitlesini genişletecez diye eski star wars hayranlarını niye görmezden geliyorsunuz?
Neyse sonuçta star wars bir döneme damgasını vurmuş kült bir seri. Yeni filmler de biraz zorlama olsa da fena sayılmaz. İzliyoruz.