Herkese merhaba
Askerlikten eşcinsel olduğum için muaf belgesi alan bir bireyim. Fakat kpss ile memur olmakta sorun yaşar miyim?
Herkese merhaba
Askerlikten eşcinsel olduğum için muaf belgesi alan bir bireyim. Fakat kpss ile memur olmakta sorun yaşar miyim?
Bildiğim kadarıyla evet ama araya adam sokarsan kolay olur.
Sanmıyorum askerdeki gibi ordanda muaf olabilirsin
kendini saklaman gerek ...benim gibi
Eşcinsellere her yerde ihtiyaç var.
Kendi beden bakımını bilmeyen adam cephanelik bakımını yapamaz. Askerlik en önemli yer.. Ve varız...
Güvenliğin her kademesi hassasiyet gerektirir ve keskin nazar işe yarar. Her kademede varız...
Öğretmenlik valilik nüfus vs vs vs hep varız...
Ama kanunen korunmuyoruz. İsminizin çıkması durumunda soruşturma geçirirsiniz. Bunun sonucu meslekten ayrılırsınız. Yalana tenezzül etmez onurlu bireyler den emekli olanı da var ayrılanı da....
Bu çok uzun sürmez. Kimlikle ilgili kanun eşitliği çıkınca ne kadar aslında kıymetli işler başarıldığı çok daha görünür olacak....
Anayasa Mahkemesi: "Eşcinsellik, Türk Silahlı Kuvvetlerinden Çıkarma Sebebidir"
AYM, eşcinsellerin Türk Silahlı Kuvvetleri'nden atılmasını öngören düzenlemeyi Anayasaya uygun buldu. Karar, oy çokluğu ile alındı.
Karar Tarihi: 29.11.2017
Kamuda, sağlık hizmeti alımına dair bir çalışma yapıyorum.Belki ilginizi çekebilir.teşekkürler
Bu konuyu tam olarak ben anlamadım
Maalesef yok galiba
Riyakarlara var eşcinsellere yok
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!