Ebedi lezbiyensin nedir bana açıklaya bilir misin rica etsem merak ettim bende sürekli lezbiyensi yazıyorsun anlamıyorum ne demek istediğini
açıklayamam önceki açıklamalarıma bakarsın
Ebedi lezbiyensin nedir bana açıklaya bilir misin rica etsem merak ettim bende sürekli lezbiyensi yazıyorsun anlamıyorum ne demek istediğini
açıklayamam önceki açıklamalarıma bakarsın
ÇÜNKÜ lezbiyenlerle dalga geçen heteroseksüel erkekler gibi konuşuyorsun aynen
senin benim konuşmamı neye benzettiğinle ilgilenmiyorum.
Basit bi bilgiyi anlamamakta ısrar etmeni yaşlılığına vermeliyim o zaman
basit bilgiyi anlıyor olmam yada olmamam seni neden bu kadar geriyor onu anlamadım foruma 5 günde 1 gelip bana saldırarak eline ne geçtiğini de anlamış değilim. Bana birşeylerin doğru yada yanlış olduğunu kabul ettirmeye çalışmakta ki ısrarını hiç ama hiç anlamış değilim :).
google'da anlaşmalı evlilik diye aratılınca açılan konular ilk sırada çıkıyor
anlaşmalı evlilik yapmak isteyenler de google'da anlaşmalı evlilik diye aratınca siteyi görüp öyle görerek üye olup konu açıyor Ebedi
anladım ama formalite evlilik konusu için ''formalite olarak'' forumda en az 10 mesaj falan atılmış olması falan gerekse aslında fena olmazmış öyle ise ne diyek
Yavrucum erkekten lezbiyen olmaz, sana bunu güzelce izah da etmişler. Trollüğün bile bi adabı vardır ne bu...
ders vermektense ''içerik raporla'' butonuna tıklamayı yeğlerdim :). Tabi 18 yaşında genç biri için bu tür öne çıkışlar neler hissettirir senide anlamıyor değilim.
Yavrucun değilim.
İlk önce güzel bir arkadaşlık kurabilecegim bir insan arıyorum. Nerede yaşıyorsunuz?
🙂 Umarım bulursunuz
yanıtını öğrenmek istiyorsan google.com.tr'de anlaşmalı evlilik diye aratman yeterli Ebedi
Alakayı kuramadım ki açıklarsan biraz
Selam. Tekirdağ'da yaşıyorum. Lezbiyenim. Burada bana uygun hiç arkadaşım yok. Benim gibi kafamın denginde arkadaş arıyorum.
Bende lezbiyenim siz nasıl bir lezbiyen arıyorsunuz
Sadece o bölümde konu açabilmek için hesap açıp tek mesaj ve tek paylaşımı o bölümde olan insanlar var. Sizce forumun en aktif bölümü neden Anlaşmalı evlilik bölümü ?
Akrep
Tam bir akrep burcuyum. Tüm özelliklerini taşıyorum
nedir o özellikler biraz anlatır mısın
Balık
Gerçekten de fazla duygusalım sanırım Ağlamak ve aşk konusunda tam bir balık burcuyum
aynı şeyler benim içinde geçerli 8 mart birde benim doğum günüm
Evet arkadaşlar burcunuz nedir ve burcunuzun sizde en belirgin özellikleri nelerdir ?
Bunu ilk defa burda açıklicam çok şidett gördüm annemden canım acırken babam yoktu sarılacak kimsem yok tu canım çok yandı annem beni hep döverdi hakaret ederdi bir keresinde beni öyle dövdükü gözümü morartmıştı öyle otobüse bindirdi acınası bir durumdaydim adam bana baktı acıdı bana ama bana yardım etmedi sadece baktı o kadar şey yasadım ki bu daha hiç ruhum hala acı çekiyo 2 kere gözümü morartı kendime hep zarar verdim vicudumun yarısı sigara yanığı yarısı jilet yarası umudum inancım kırılma noktasına gelmişti hep savaştım saçımı tutup yerlerde sürükledi beni hep tehtit etti babam sa yok kendine başka hayat evlendi ve çocuğu var yanımda olasını isterdim ama yok bisiklete binmeyi bilmiyorum öğreticek kimsem olmadı hayat adil değil arkadaşlarım benim hep yanımda oldular beni korudular koladılar geçmişimden kurtulamıyorum hep aklımda hala sesizce ağlıyorum
allah sabır versin
4 saat
ehh işte fena sayılmaz
selam millet biseksüel bi arkadaşınız katıldı aranıza
Merabana meraba kardeşşşş 🙂
Numarası gözükeni yemiyolar sonuçta önce kendine güveni olmalı insanın
yaramazlık yap 😉
tehlikeli olmasın ama
Bilmem bir an gaza geldim herhalde
üzülmemek gerek efem saygılar
9 ay
Üzülecek ne var bunda 😀