Merhaba Ankarada trans kadın arkadaşıma ev arıyorum çalışıyor kirayı paylaşabilir ev ya da oda hiç fark etmez acil kalacak yer lazım şu anda sokakta kalıyor instagram hesabı @sivaslitgirl
Ankara'da Kalacak Yer Arıyorum
-
- Kalacak Yer Arıyorum
- Ankara
-
goncagul -
8 May 2025 at 5:06 pm
-
-
Merhaba Ankarada trans kadın arkadaşıma ev arıyorum çalışıyor kirayı paylaşabilir ev ya da oda hiç fark etmez acil kalacak yer lazım şu anda sokakta kalıyor instagram hesabı @sivaslitgirl
e anlaşılan sen de ankara'dasın, al yanına...
-
e anlaşılan sen de ankara'dasın, al yanına...
Ben istanbulda yaşıyorum kafan mı güzel? ankarada yaşıyorum diye bir şey mi yazmışım oraya? Zaten ankarada olsam alırım yanıma ben ne diyorum bu ne diyor ya.
-
Post by ATLAS (
10 May 2025 at 10:15 am ).This post was deleted by the author themselves (10 May 2025 at 10:21 am ). -
Ben istanbulda yaşıyorum kafan mı güzel? ankarada yaşıyorum diye bir şey mi yazmışım oraya? Zaten ankarada olsam alırım yanıma ben ne diyorum bu ne diyor ya.
ne yazıyor burada ???
profilinin altında şehir, Ankara yazıyor.
-
Ankardayım yardımcı olurum
-
Arkadaşın sokakta kalıyor binip otobüse yanına gelemiyor mu Ankara’da olsam alırım yanıma diyorsun bence sen daha tuhafsın. Kedi sahiplendirir gibi konu açıp arkadaşıma ev arıyorum diyorsun.
Senin arkadaşın okuma yazması yok heralde onun yerine sana açtırıyor konuları. -
Arkadaşın sokakta kalıyor binip otobüse yanına gelemiyor mu Ankara’da olsam alırım yanıma diyorsun bence sen daha tuhafsın. Kedi sahiplendirir gibi konu açıp arkadaşıma ev arıyorum diyorsun.
Senin arkadaşın okuma yazması yok heralde onun yerine sana açtırıyor konuları.Profil görselini de ekledim, profilinde Ankara yazıyor, biz de ona göre "e al yanına" deyince, bize hakaret ediyor. Ve dediğin gibi, İstanbul'da olsa bile, ya atla gel İstanbul'a neden demiyor, ben olsam, benim arkadaşım olsa, öyle bir durumda bırakır mıyım, ya bırak atla gel Bursa'ya derim mesela, ne biçim arkadaşsalar artık...
-
Senin arkadaşın okuma yazması yok heralde onun yerine sana açtırıyor konuları.ben ankarada yaşamıyorum profile ankara yazdım çünkü arkadaşım için yazdım ben İstanbulda yaşıyorum. Yardımcı olacaksanız olun olmayacaksanız konuşmayın rica ediyorum
-
Profil görselini de ekledim, profilinde Ankara yazıyor, biz de ona göre "e al yanına" deyince, bize hakaret ediyor. Ve dediğin gibi, İstanbul'da olsa bile, ya atla gel İstanbul'a neden demiyor, ben olsam, benim arkadaşım olsa, öyle bir durumda bırakır mıyım, ya bırak atla gel Bursa'ya derim mesela, ne biçim arkadaşsalar artık...
Haklısın ama arkadaşım Ankaradan başka yere gitmek istemiyor çünkü ankarada iş buldu anlatabiliyor muyum işi yüzünden bırakıp gelemiyor yardımcı olacaksan ol olmayacaksan konuşma herkesin hayatı senin sandığın gibi güllük gülistanlık değil
-
This threads contains one more post that have been hidden for guests.
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!