özel hasteneye mi gitmeliyim devlet mi? belirli bir şart var mı doktorun HRT başlatması için? fiyat bilgisi var mı? hormon kullanmış arkadaşlar görüp cevaplarsa çok sevinirim erkek olarak östrojen kullanmak istiyorum
Hormon Replasman Tedavisi (HRT) Hakkında Tavsiye
-
-
Support
22 November 2024 at 9:04 pm Changed the title of the thread from “Hormon tedavisi(HRT) hakkında tavsiye” to “Hormon Replasman Tedavisi (HRT) Hakkında Tavsiye”. -
Support
22 November 2024 at 9:08 pm Moved the thread from forum General to forum Trans Woman. -
Support
22 November 2024 at 9:08 pm Approved the thread. -
HRT için hem devlet hem de özel hastaneler seçenek olabilir.
Fiyatlar hastaneye ve tedaviye göre değişir.
Östrojen tedavisini başlatmadan önce bir doktorla detaylı görüşmenizi öneririm.
Daha önce geçirilen hastalıklar, alerjiler ve henüz teşhisi konmayan sağlık sorunları gibi faktörler, doktor gözetimi dışında hormon ilaç kullanmanızın ciddi sorunlara yol açabileceğini unutmayın.
-
Forumda arama yapsanız zaten daha önce konuyla ilgili çok şeyler yazıldı. Bu başlıklarda sorduğun sorunun cevabı ve dahası yazıyor.
HRT için hem devlet hem de özel hastaneler seçenek olabilir.
Fiyatlar hastaneye ve tedaviye göre değişir.
Östrojen tedavisini başlatmadan önce bir doktorla detaylı görüşmenizi öneririm.
Daha önce geçirilen hastalıklar, alerjiler ve henüz teşhisi konmayan sağlık sorunları gibi faktörler, doktor gözetimi dışında hormon ilaç kullanmanızın ciddi sorunlara yol açabileceğini unutmayın.
Özel hastanelerde uyum süreci işletilmiyor. Varsa da ben duymadım. Hormon için heyet raporu lazım. Referans verdiğim linklerde detaylı olarak bilgiler mevcut.
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!