Homofobik Saldırıya Uğradım

  • 12. sıınıf öğrencisiyim anadolu lisesi okuyorum matematik-fen dersleri görüyorum biyoloji hocam bana dedi ki ygs bittikten sonra endokromin testi olacaksın baban ne iş yapıyor dedi sonra derslerin nasıl dedi ama imali bir şekilde dedi. Ben sonra araştırdım bana erkeklik hormonların düşük demiş. Dedim hocam siz ne diyorsunuz ! Haddinizi bilin dedim siz bana böyle diyemezsiniz. Bana dedi ben biyologoum bende dedim öğrenciyim benimle böyle konuşamazsın dedim. Sonra dedi ki ben senden daha çok şey biliyorum dedi bende dedim kes kes kes diye bağırdım sustu sonra gitti. Yani kız arkadaşım çok sesim çok ince değil ama sıkıldım böyle insanlardan.

  • çok geçmiş olsun öncelikle umarım bu tür şiddet olayları bir daha yaşanmaz homofobik saldırılar ne zaman sonlanacak bilmiyorum ben bisekseülim bu zamana kadar hiç bir saldırıyla karşılaşmadım fakat bu tür saldırılar insanı derinden üzüyor homofobilerin çoğu cahil yobaz oldukları için saldırı yapıyor nefret kusuyor artık bu şiddete son verilmeli bence herkes özgür olmalı..

  • Aslında bu olay homofobik bir konu değil, altında başka bir iş var, bu tamamen hocanın ahlaksızlığı, size resmen asılmış, sarkıntılık etmiş. Olayların altında yatan gerçek sebepleri görün, satır aralarını iyi okuyun...

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!