Escinsel oldugumu çevredeki arkadaşlarım biliyor ailem bilmiyor sadece öğrenmelerine de gerek yok zaten
Posts by Buse067
-
-
Yeni bir dost yeni biir arkadaş aranıyor herkese selam 🥰
-
Hiç izlediğiniz ama aklınızdan çıkmayan bir film varsa herkes paylaşabilirmi ben genelde filmleri ve dizileri netflixde izliyorum daha çok dizilere yöneldim filmlarde yada dizilerde neye dikkat ederiz ben aksiyona hareketlilik.heycana filmin içindeki konuları takip ederim saçma sapan şeyler varmı yada çelişki
-
Erkek de kendimi kız gibi hissediyorum erkeğim diyemiyorum çünkü içimdeki erkeği öldürdüm
-
19 Kayseri biseüxel arkadaş arıyorum
Merhaba bende zonguldaktan akışkan cinsiyetim
-
Merhaba. Zonguldaktan katılıyorum arkadaş arıyorum yazmak isteyen yazabilir
-
ben de benden önceki arkadaşın verdiği cesaretle film değil dizi önermek istiyorum sex education çok iyiydi izlemenizi öneririm
Bu diziyi izledim gercekten tavsiye edilecek bir dizi çok iyidi
-
Baby herkese tavsiye ederim film değil dizi ama çok iyi ya
-
Çok fazla film izliyorum en son dizi izledim baby tavsiye edilcek bir dizi gerçekten izleyin derim 3 yıldız
-
Merhaba yanıma yakışacak birini arıyorum Zonguldak'ta yaşıyorum bana arkadaş olacak biri bekliyorum
-
Bayan değil kadın mevzu o değil de neyse
Kusurum olduysa özür dilerim 😊
-
-
Sadece erkek için hornet ve gabile diye bir uygulama var ama hep rahatsız edici insanlar var ama ben kimseye cevao vermiyorum o ayrı 😂
Orayı biliyorum bir süre sonra Gold üyelik istiyorlar ve abuk sabuk insanlar var 😁😁
-
Herneyse kadın veya bayan işte ben erkeğim ama bişi sorcam bir erkeğe bağlı kalmak olurmu sence sonumuz yok 😁😁
-
Ayrıca biseksüelim hem kendi cinsimden hoşlanıyorum hemde bayanlardan
-
Kafanda mı sıkıntı var acaba? Eşcinsel birey kendi cinsinden hoşlanıyor demek biseksüel ayrı bir şeydir. Biraz elinizin altında ki internet nimetini kullanın. Eğer ki kendi cinsin ile sevgili oluyor isen o da eşcinseldir hetero değildir. hetero birisi kendi cinsinle birlikte olamaz
Tamam nedemek istediğinizi şimdi anladım yanlış anlaşılma oldu hetero zaten kendi cinsinle birlikte olmaz ama kendisi aktif ben pasif kalmayı seviyorum şimdi orta nokta bulundu 😁😁
-
Hayır bana göre değildir ben bunu kabul etmiyorum eşcinsel isem evet bu karşı kişiden hoşlandığım içindir bu doğru ama erkek arkadaşımla duygusal ve cinsel ilişki yaşıyorsam onun eşcinsel olduğu anlamına gelmiyor her birey birbirleriyle de cinsel ilişki yaşayabilir götcülük dediğin şeye gelince de buda anal seks dir
-
Biseksüeilim ben
-
Sen beni anlamadın bende seni anlamadım ben eşcinselim karşı taraf damı eşcinsel olmak zorunda saçmalık buda bana göre ben eşcinselim ve erkek arkadaşım deil duygusal ilişkim var ben seni zaten hiç anlamadım sende kusura bakma
-
3 defa okudum yine de anlayamadim anlatılmak isteneni
Doğrudur diyorum ki ben eşcinselsem karşı taraf eşcinsel olmucak ama benimle yani eşcinsel biriyle birliktelik yaşıcak hem cinsel yönden hem duygusal 😁