LGBT Bireylere İş İmkanı Sağlayan Şirketler

  • Zor durumda olan ve iş arayan trans arkadaşım için üye oldum . Sürekli iş arıyor ama bulamıyor Karton topluyormuş ama Suriyeliler yüzünden artık onu da yapamıyorum yazmış . Evden atılma tehlikesi varmış . Ben bir sosyal medya platformunda yazılarını takip ediyorum,yardım çağrısına bazı insanlar çok acımasızca şeyler yazmış Sadece onuruyla yaşamak istiyor .Bu yüzden üye oldum. Size sormak için .

    Evden parça başı işler önerdim ama sanırım istemiyor

    Call center işi olabilirmiş tecrübesi varmış

    Ona sormadan buraya yazdığım için iş ilanı varsa bunun altına yazın ben sayfasına iletirim.


    Bir de LGBT bireylerin Gratis ,Starbucks ,Zara vs gibi firmalarda iş bulup bulamadığını sormak istiyorum Bu büyük zincir şirketler insiyatif almalı . Gelen müşterilerin bir süre sonra gözü alışır bence .Çoğu LGBT destekçisi olarak geçiyor ama bu destek umarım gerçek hayatta da vardır.Reklamla sınırlı kalmıyordur. İş vermiyorlarsa bence o logoyu koyma hakları olmamalı.

    Çünkü en önemli olan , fark yaratacak olan destek insana yaraşır bir iş imkanı sağlamak.

    Eğer varsa bu işyerlerinin adlarını yazın lütfen başvursun.

    Şimdiden teşekkürler.

    Mesaj 3 düzenlendi, son düzenleyen Suyla0: İmla , noktalama , düzeltme. ().

  • Support

    Konunun başlığını değiştirdi. Eski Başlık: “LGBT bireye iş imkanı sağlayan şirket firma ya da belediyeler var mı? Nereye başvurabilir?.” Yeni Başlık: “LGBT Bireylere İş İmkanı Sağlayan Şirketler.”
  • Gratis için konuşabilirim almazlar .Homofobik bir şirket.Calisanlar ne kadar etki ediyor bilmiyorum ama üstlerin onayı olmadan bir şey yapamazlar. Eşcinselleri destekleyici hiç bir örnek yok onlar için. Watsons da görmüştüm ama escinsel personel. Ne kadar kabul ediyorlar icerde nasıl davranıyorlar bilemiyorum.

  • Tesekkürler.

    Şifremi kaybetmiştim geç cevap için özür dilerim.

  • merhaba yerimiz sarıyer de bize sosyal medya ve internet sitesi içerikleri yayınlamada müşteri yazışmaları için bir arkadaş lazım ilgilenen olursa yardımcı olmak isteriz.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!